Eerste bondage

Eerste bondage

Een eerste ervaring in bijna zweven.

Gisteren mocht ik kennis maken met de leefomgeving van M. Moest de hele dag werken als steward. Het zag er even naar uit dat we laat terug zouden zijn, maar dat viel gelukkig mee. Onderweg nog even zitten chatten omdat ik toch achterin het busje zat. Naar Roosendaal heb ik maar even zitten bellen met beste vriendin M., omdat ik toch wel beetje zenuwachtig was. Aangekomen een warme knuffel en zoen. Daar was ik echt even aan toe. Was toch wel een beetje moe van het werken. M. is al bezig met het eten. Hij leidt me even rond door het huis en ik maak kennis met de katten. Wat een lieverdjes. Het huis is idd wel een stukje chaotischer dan mijn opgeruimde appartement. Moet eerlijk bekennen dat ik er niet goed tegen zou kunnen om in een onafgemaakt huis te moeten leven. Maar het past wel heel goed bij M. vind ik. Hij is met veel dingen bezig, haalt zijn inspiratie uit allerlei dingen.

Eerst maar even lekker eten. Daarna gaan we nog even op de bank liggen, maar daar val ik bijna in slaap. Het is zo lekker om tegen iemand aan te liggen (ja, ik weet het, ik heb geen bank). Tijd om even lekker onder de douche te springen. Als ik bijna geneigd ben om er onderuit te stappen, komt M. er nog even bij.Daarna gaan we naar boven. Daar laat M. mij kennis maken met zijn bdsm-spullen. Gewoon laten zien wat hij heeft. Heel ontspannen, relaxt. Uitleg gekregen en welke ervaring hij er zelf mee heeft. En gewoon ook om te zien wat het met mij doet. Foto’s kijken op internet is toch weer anders dan de spullen in het echt zien en zelf vasthouden. Vooralsnog ligt mijn voorkeur bij bondage en het zien van het bondagetouw maakte dan ook wel het e.e.a. bij mij los. Kreeg wederom weer zo’n hoog gevoel in me, alsof me de adem wordt benomen. Maar tevens zakt er een warmte naar beneden. Het zien van een paddle, deed me alleen maar schrikachtig slikken. Daar kan ik nog even helemaal niets mee. Diverse zwepen kon ik me iets bij voorstellen, maar weet nog niet echt wat ik daar zelf van vind. Komt allemaal wel t.z.t.

Terwijl we aan het vrijen zijn, krijg ik uiteindelijk een hele kleine bondage om mijn bovenlijf. Stukje onder mijn borsten door, boven mijn borsten en dan uiteraard rond om me heen. Niet te veel, zeker niet te strak (wel dat ik het kon voelen uiteraard). Het ziet er overigens erg mooi uit! En terwijl ik het touw om me heen gewikkeld krijg, voelt het alsof ik een warme deken omgewikkeld krijg. Ik voel me goed, intens, wordt zelfs even een beetje high (maar dat durf ik nog niet toe te laten, dus ben ik snel weer bij mijn qui-vive). Verder word ik zo mogelijk nog meer opgewonden van deze bondage. Het geeft een extra lading aan de seks. Als M. even later het touw van me afhaalt en me teder in zijn armen neemt en een tedere aai over mijn wang geeft, biggelen een paar tranen over mijn wangen. Dit gebaar heeft altijd al heel veel gedaan met me, maar nu zijn mijn gevoelens nog eens super intens. Het is goed, het voelt goed, ik ben heel gelukkig.

Wow, wat een eerste stappen in de wondere wereld der bdsm. Ik wil hier echt heel graag meer van beleven. Het doet me onwijs goed. Krijg een rust over me heen die ik niet ken. Ook wel erg emotioneel, maar dat is niet erg en volgens mij ook heel normaal. Al je voelsprieten worden extra getriggerd. Omdat het zo intens is. Het is zo verbonden, zo direct, zo goed.

Ik kijk uit naar de toekomst. Weet dat ik het rustig aan moet doen. Maar dat weet M. ook dondersgoed. Hij wil niets overhaasten, te meer omdat we ook willen dat de vanilla relatie goed gaat lopen tussen ons. Dus wordt het eerst veel tijd investeren in de “gewone” relatie en af en toe voorzichtig proeven van meer. Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *