Tepelpijniging

Tepelpijniging

Even een terugblik op woensdagavond.

M. zou bij mij komen eten. Ik ben de middag thuis omdat de monteur van de CV langskomt. Omdat die wat later weggaat dan gepland, werk ik de rest van de middag maar lekker thuis. Kan ik tussendoor nog wat opruimen en mezelf rustig voorbereiden op de avond. Kijk er ontzettend naar uit, maar ben ook wel onwijs zenuwachtig. Ben wel blij dat de eerste afspraak na onze date bij mij thuis is. Dat is dan in ieder geval voor mij vertrouwd terrein.
Tegen 5 uur ga ik me wat opfrissen en omkleden. Heb de hele dag in een simpele broek met trui gelopen en wil er toch wel een beetje leuk uitzien voor vanavond. Ga niet overdrijven, want moet me er zelf ook nog lekker in voelen natuurlijk. Ik besluit mijn zwarte pantalon aan te trekken en mijn shirtje met kant aan de bovenkant. Tikje sexy, maar met een vest aan, zie je er dan weer niet veel van……
Om kwart voor 7 stap ik in de auto richting station om M. op te halen. De zenuwen gieren door mijn lijf. En ik snap niet waarom ik een kwartier voordat hij aankomt al richting station ga, immers met de auto doe ik er 4 minuten over…… Ik sta dus op het station ook nog wat te drentelen. Maar goed, hehe, daar komt hij de trap afgelopen. Een mega kriebel trekt door mijn lijf en over mijn rug. En ik ben echt blij hem weer te zien. Een grote grijns op zijn gezicht verraadt dat hij ook blij is mij weer te zien. Een heerlijke zoen volgt, mmmmmm……
Bij mij thuis geef ik ‘m een korte rondleiding, terwijl de oven kan voorverwarmen. De katten reageren gelukkig goed op M. 2 glazen wijn worden ingeschonken en de ovenschotel kan de oven in. Ben er niet echt bij met mijn gedachten, want ik vergeet de tijd in te stellen. Gelukkig heeft M. wel een trucje om te zien of mijn gerecht al gaar is. Ik kan nu gelukkig wel goed eten. En laat het me dan ook lekker smaken.

We kletsen gezellig tijdens het eten. En ik vind het leuk dat het nu toch iets meer ontspannen is dan afgelopen zondag. Ja ik vind ‘m mega leuk, maar ik ben nu niet zo zenuwachtig. En ja hij raakt me toch wel een paar keer. Pfff, een flinke blos op mijn borstkas en op mijn wangen is dan het gevolg. Bah…… 😉
Inmiddels waren we het er toch wel over eens dat M. gewoon zou blijven slapen. Wat er zou gebeuren, ach dat laten we maar over ons heen komen.
Wat later begeven we ons dan ook naar de slaapkamer met een glas wijn. Eerst liggen we nog even op bed wat te kletsen. Gewoon ontspannen, zo bovenop het dekbed. Ik heb al kaarsjes aangestoken. En M. doet dan ook even later het licht uit (ja sorry, vergeten, mijn hersenen werken niet helemaal goed meer……).
We zoenen hartstochtelijk. Mmm, lekker. M. zoent enorm lekker. Hij neemt de tijd, rustig, teder, maar dan ook weer wat wilder. Zoenen in mijn nek, een kriebel door mijn haar (oh mijn hemel…). Waarom heb ik toch in hemelsnaam bedacht dat ik het rustig aan wil doen. Nu ik hier zo lig, wil ik maar 1 ding……
Voorzichtig aan gaan er steeds meer kledingstukken uit. M. blijft teder en hartstochtelijk. Wat een heerlijk ding toch. Ik word echt super mega verwend. M. vergeet niet dat ik meer dan een vagina heb. Tuurlijk belanden daar uiteindelijk zijn vingers en ook zijn tong (tering, mag ik nu daar ff blijven in die hogere sferen……), maar onderwijl vergeet ie mijn nek niet, mijn mond niet en word ik gestreeld. M. kan in ieder geval net zo goed beffen als dat ie zoent (kan ook bijna niet anders). Ik geniet met volle teugen, zou willen dat het zo voor zeer lange tijd mag doorgaan. Ik weet af en toe echt even niet meer waar ik het heb, maar (uiteraard) haal ik het (net) niet tot een orgasme. Maar ach, dat zal vast niet lang op zich laten wachten. Wat is dit lekker.
M. kijkt eens even hoe het staat met mijn pijngrens (waarom moet ik ook zo’n grote mond hebben over dat mijn pijngrens vrij hoog ligt) en behandelt mijn tepels. Au, au, fuck dit doet zeer, maar ga maar door want het is wel lekker. Wat een gemengde gevoelens levert dit me op. Zal ik ‘m stoppen of toch nog even door laten gaan. Ik merk dat ik er wel steeds meer opgewonden van raak. Dus laat ‘m nog maar even doorgaan. Maar mijn hemel, het doet echt zeer, of nee, eigenlijk toch niet…… Ik weet het niet meer……
Uiteindelijk voel ik M. in me. Hij heeft het ook naar zijn zin, te voelen aan zijn staat van opwinding…
Rustig beweegt ie in me. Van mij hoeft er echt ff geen einde aan te komen.
Na een al met al stevige vrijpartij lig ik heerlijk tegen hem aan. Mmm, lekker. Dit belooft wat voor de toekomst. Maar ik kijk er onwijs naar uit. Dit smaakt naar meer.
Ik lig half ingedommeld al bijna te slapen, M. gaat nog even naar het toilet en ik hoor hem nog wel de kaarsjes uitblazen, maar kan er eigenlijk niet meer op reageren. Ben te moe…
Maar tegen de ochtend word ik weer wakker en ik voel M. naast me liggen. Ik draai wat met mijn billen en voel al snel dat M. hier opgewonden van wordt en dus ook wakker is. Vanuit mijn slaperige toestand wil ik maar wat graag dat M. in me komt, wat ook niet lang op zich laat wachten. En hij vindt ook met zijn vingers mijn anus. Altijd even wennen en ik weet dat ik moet ontspannen. Maar ja, als het lekker is, span ik vaak mijn spieren weer aan, dus daar moet ik weer even aan werken. M. voelt het en blijft heel voorzichtig op onderzoek uit gaan. Niets wordt geforceerd en niets wordt doorgezet als het niet gaat. Dat leidt er toe dat ik ‘m eindelijk in me op kan nemen. Het is moeilijk om mezelf te blijven ontspannen en ik moet me er echt volledig op focussen. Dat maakt dat ik minder aandacht kan besteden aan mijn gevoel en hoe lekker het is. Maar dat geeft niet. Het voelt goed. En als M. zijn hoogtepunt bereikt, krijg ik ook een warm gevoel van binnen. Lekker hoor, zo wakker worden… Dit mag van mij wel vaker gebeuren.
Mijn tepels zijn echter behoorlijk pijnlijk van vannacht. Die moet ik echt ff goed gaan verzorgen. Elke lichte aanraking doet nu zeer, dat zal me wat worden met een bh aan.
Terugblikkend op de eerste nacht samen, kan ik alleen maar zeggen, dat ik blij ben dat M. is blijven slapen. En dat ik toch mijn gevoel heb laten spreken en niet mijn verstand. Ik leef nu en wil dan ook nu intens genieten. Natuurlijk hoop ik dat dit nog lang mag duren en dat er nog vele van deze en nog spannender nachten/dagen mogen aankomen. Mijn gevoel zegt dat dat wel goed komt. Ik kijk er naar uit en wacht het met spanning af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *