Strandwandeling

Strandwandeling

DSC00264
Liep ff met mijn ziel onder mijn armen. Sinds mijn proeven aan bdsm, merk ik dat ik niet meer zonder kan. Een tegenslag en ik word onrustig. En snak op dat moment helemaal naar een goede spanking. En waar ik vroeger al niet goed mijn rust kon vinden, is dat nu soms nog moeilijker. Dus dan maar naar het strand, uitwaaien. Mmm, het was kouder dan ik dacht. Dus heb ik maar 1,5 uur in de kou gelopen. Hopende om wat rust te vinden. Met de muziek van Within Temptation lukte het gelukkig wel een beetje. Nu tijd om mijn koude lijf in een warm bedje te gaan leggen……

3 reacties

Ik zou je graag in je verlangen tegemoet willen komen. Maar mijn lief (echtgenote) zou daar grote moeite mee hebben. Waarmee ik maar wil zeggen, dat je de enige niet bent die af en toe op het strand even uit wil waaien. Een schrale troost vrees ik. Houd moed, er komen vast betere tijden 🙂

Groeten,
Lex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *