Spelen met touwtjes

Spelen met touwtjes

Een lesje in zelf bondage aanleggen
Al vanaf mijn eerste bondage voelde ik me er super fijn bij. Vanaf het moment dat het touw om mijn lijf gewikkeld wordt, krijg ik een rust over mij heen. Voel me heel erg geborgen, heel veilig, heel vertrouwd. Mijn ogen worden rustig, kijken zachter, mijn totale uitstraling wordt veel zachter. Ik praat rustiger en ben gewoon in zijn algemeenheid kalmer. De rust zoals ik die in een bondage vindt, heb ik op andere manieren nog niet gevonden.
Een zoektocht op het internet leverde mij wel websites op waar ze het over zelfbondage technieken hadden, maar daar maakte men altijd gebruik van bepaalde timeslots, die je zo kunt kopen of zelf kunt maken met behulp van ijs.
Mmm, dat is niet helemaal wat ik zoek. Toch vond ik ook een plaatje dat wel bij me in de smaak viel. Dus die werd gretig uitgeprobeerd. En ja, dit is wel een beetje wat ik zoek.
zelfbondage
Hij is makkelijk aan te leggen. Ik maakte er zelf nog een extra knoop in ter hoogte van mijn klit. Het nadeel vond ik wel dat ie belastend is voor mijn nek en dat is een wat zwakkere plek van mij.
Op een posting van mij op een forum, krijg ik de leuke uitnodiging van G. om bij haar wat te komen oefenen. Zij legt met regelmaat zelf een bondage aan, sterker nog, ze hangt zichzelf ook vaak op (in de positieve zin des woords…).
Zo gezegd, zo gedaan en dus was ik gisteravond bij G. Eerst even kennis maken, hapje eten en een blik werpen in de goed geütiliseerde kamer die tot onze beschikking stond. Even slikken voor mij, want ik heb niet eerder in een sm-kamer gestaan.
G. legt me wat uit over touw, de plekken waar je zeker geen touw om moet wikkelen en dan gaan we aan de slag. Ik klungel nog wat met het touw, moet goed nadenken en onthouden of het touw onder door moet of ergens overheen, maar even later heb ik dan een heuse borstbondage om. Wow, dit voelt zo goed. Mijn borsten staan mooi naar voren en het mooie is, dat zelfs mijn tepels naar buiten komen. Ik ben hier zo trots op. Mijn tepels, die altijd ingetrokken zijn en die zich nog verder terugtrekken als ik het koud heb, waar je moeite voor moet doen om ze naar buiten te krijgen…… En ze komen nu zo mooi vanzelf naar buiten. Ik ben altijd al trots geweest op mijn borsten, maar nu toch helemaal.
Aan de borstbondage maken we een harnasje. Deze is gelukkig iets makkelijker. Wel even goed opletten op welke hoogte de knopen gelegd moeten worden. We halen alles weer los en doen de borstbondage nog een keer opnieuw. Deze kost gewoon wat extra oefening. Dit keer zit ie nog beter bij me. Ik heb ‘m iets strakker gedaan. Mmm, toch best wel raar dat dit zo’n goed gevoel geeft. Maar ik moet er gewoon niet te veel over nadenken en het gewoon toelaten en het koesteren.
G. legt uit hoe ze de bondages aanlegt, waarmee zij zich later kan ophangen. Het omwikkelen is op zich niet zo moeilijk, maar jezelf omhoog takelen is toch best wel zwaar. Op de vraag of ik het zelf wil proberen, antwoord ik toch positief. Dit is mijn kans om het onder goede omstandigheden met iemand die ik daarin kan vertrouwen, te ervaren.
De borstbondage zit nog goed, dus daar hoef ik niets aan te doen. Dan de bondage om mijn heupen. Ook niet echt moeilijk. De bondage om mijn been is het makkelijkst.
Eerst het touw vastzetten aan mijn borstbondage. Dan die voor mijn heupen en mijn rechterbeen. Het is even lastig om mezelf omhoog te krijgen. Je moet net even weten hoe de techniek werkt. Maar even later hang ik dan echt in de lucht en in de bondages. Meteen voel ik me wat licht in mijn hoofd worden. Ik krijg echt weer een high-gevoel en pak de hand van G. vast. Ik vind het nog een beetje eng. Durf mijn ogen niet dicht te doen, omdat ik bang ben weg te zakken…… Durf me er nog niet aan over te geven.
Maar als ik een beetje gewend raak, durf ik me iets meer te laten gaan. Ik hang vrij relaxt in de bondage, sluit mijn ogen, laat de rust over mij heen komen. G. houdt nog steeds mijn hand vast en wiegt me voorzichtig wat heen en weer. En wow, wat voelt dit goed. Ik dwaal af met mijn gedachten, ben niet helemaal meer in het hier en nu. Mijn angst voor het onbekende maakt dat ik me niet helemaal laat gaan. Maar het is goed. Dat komt vanzelf wel. Als ik zo een paar minuten heb gehangen, vind ik het voor nu genoeg. Eerst mijn been wat laten zakken. Dan mijn heupen. Ik kan me op deze manier nog goed vasthouden en omdat ik nog hang in de borstbondage, kan ik niet omvallen. Als ik het idee heb dat ik weer een beetje stabiel op mijn benen kan staan, maak ik het touw los dat aan de borstbondage zit. En als ik weer helemaal los ben, ga ik even op de grond zitten om bij te komen. G. geeft me lief een glaasje water. Wow, dit heeft indruk gemaakt!
Zittend op de grond kletsen we na over mijn ervaring. En ik ben zo blij dat ik toch met kleine stapjes kennis maak met allerlei bdsm-aspecten. Ik merk dat het grote impact op me heeft en dat ik tijd nodig heb om dingen te ervaren, te laten bezinken. Het is goed zo.
Ik krijg uiteraard ook nog wat uitleg over de verschillende soorten zwepen en andere slaginstrumenten die er hangen, want wow wat hangen hier veel soorten zeg. Durf echter niet te vragen of ik eens iets mag voelen. Dat komt een volgende keer wel.
In de auto op de terugweg overvalt me wel een lichte vermoeidheid. Weet niet in hoeverre die komt van mijn toch wel zware weekend of dat het toch te maken heeft met dat ik in de bondage heb gehangen. Ik rij voorzichtig verder naar huis.

1 reactie

Ik heb er ook van genoten. Ik vond het speciaal en gezellig en dank je wel voor het vertrouwen dat je in me had.

Knufffff,

jasmin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *