Showboat september 2010

Showboat september 2010

Afgelopen vrijdag gingen we samen naar de Showboat. Voor mij de eerste keer dat ik naar een fetish/bdsm feest ging, de meetings van de VSSM niet meegeteld. Showboat is van een iets ander kaliber. Ik keek er erg naar uit en had er mega veel zin in, maar toen de dag naderde, werd ik wel wat zenuwachtig.
Zal ik me op mijn gemak voelen, als er gelegenheid is om te spelen, durf ik dat dan ook met publiek, hoe lopen andere mensen erbij. Allemaal vragen, waar ik op zich het antwoord vanzelf wel op zou krijgen, zodra ik daar zou zijn.
Ik vond de hele avond erg indrukwekkend. De mensen, de omgeving, maar zeker ook het spel. Voor het eerst spelen waar andere mensen bij zijn. Ik moest nu echt heel erg in mijn eigen gevoel blijven en me afsluiten voor de omgeving. Maar het was top en ik heb genoten. Zeker voor herhaling vatbaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *