Gave videoclip

Gave videoclip

Wat een ontzettend gave videoclip heeft Christina Aguilera toch weer gemaakt met haar nieuwe song “Not myself tonight”.

Gewoon even heerlijk genieten!

1 reactie

Hoi emmy,

"Apart" is 'ie op z'n minst te noemen. Ergens houdt het voor mij het midden tussen een promotie-clip voor latex-fetisjisme en … ja wat eigenlijk? Wat ik wel een groot pluspunt vind, is dat jonge mensen (de kijkers) tegenwoordig al op jeugdige leeftijd er misschien een beetje hun eigen voorkeur/fantasie in kunnen herkennen. Zelf had ik, in mijn jonge jaren, werkelijk geen idee dat andere mensen de voorkeuren die ik heb, zelfs maar zouden kunnen hebben. Dus ja, misschien kan je het ook als een sexuele voorlichting clip beschouwen.
Maar dan moeten de TV-zenders hem wel uit willen zenden natuurlijk….

Groeten,
Lex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *