Pijpen

Pijpen

Door verkrachting(en) in een eerdere relatie waarbij ik ook gedwongen werd om te pijpen, heb ik er echt een grote hekel aan. Ik vind het verschrikkelijk, vies en erg moeilijk om te doen…. onder nilla omstandigheden dan. Daar tegenover staat dan weer wel dat als M. mij dwingt als we middenin een spel zitten en ik in de goede submodus ben, ik het mega geil vind. Op mijn knieën voor hem zittend, mijn handen op mijn rug vastgezet, zijn handen in mijn haren / op mijn hoofd, zodat hij bepaalt hoe snel en ver het gaat…. het maakt me echt boter geil en ik kan er gewoon op klaarkomen. Wat voor mij echt een unicum is, want zonder stimulering van de clitoris, kan ik nauwelijks klaarkomen.
Maar hoe meer ik gedwongen word, hoe geiler en gaver ik het vind. Ik wil dan echt heel ver gaan voor M. De kokhalsneigingen neem ik meestal ook op de koop toe. En het is zelfs al een keer voorgekomen dat ik zelfs moest overgeven. En ik, ik ga door, wil M. pleasen, wil dat hij me hard keelneukt, wil dat hij zijn zaad ver in mijn mond spuit, dat hij zijn sperma in mijn gezicht spuit…. Ik ben zijn slet en ik ben er trots op!
Hoe anders kan een mens zijn onder verschillende omstandigheden….
Maar ach, het is ook maar net hoe je er tegenaan kijkt, toch….

4 reacties

Heel mooi beschreven 🙂
Ik vind het ook verschrikkelijk geil om jou zover te krijgen om je hard in je keel te neuken. We gaan hier zeker verder in en ik zal zeker mijn sperma over je gezicht en ver je in je mond spuiten. Wat een heerlijke gedachte 🙂

XX M

Er is een heel groot verschil tussen aggressiviteit en dominantie.
En de twee vormen van pijpen die jij beschrijft – behoren elk tot één van die categorieen. Het ene is verwerpelijk – het andere een droom.

Geniet van de droomvorm.

D.

Lieve vrouw,

Niet alleen onderschrijf ik wat musje schrijft…mooi beschreven! Maar ook vind ik het dapper van je. Want je onderkent de verschillen in beleving, die per moment/situatie dus anders kunnen zijn.

Voor mij is het ook herkenbaar. Ik heb altijd met heel erg veel plezier een man gepijpt, tot in mijn vorige relatie mijn pijpen gereduceerd werd tot een volledig volgen van zijn instructies en ik een enorme aversie tegen pijpen ging ontwikkelen.Zo sterk zelfs dat ik gelijk aan het begin van de relatie met Grey tegen hem zei dat hij er niet op hoefde te rekenen dat ik ooit nog met plezier hem vrijwillig zou pijpen.

Hij respecteerde dit uiteraard, en toch groeide er ook een andere vorm van beleven in de momenten dat hij de sub in mij 'dwingt' hem te pijpen. Ik zal niet zeggen dat ik zover ga als jij hierin gaat, maar ik herken het zeker wel dat ik op zo'n moment bereid ben erin mee te gaan.

Liefs
MisTique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *