Dagboek van een submissive

Dagboek van een submissive

Recentelijk heb ik een operatie gehad aan mijn rug. Om de tijd te verdoen, had mijn lieve Meneer het boek “Dagboek van een submissive” van Sophie Morgan voor mij gekocht.

Sophie Morgan is een jonge, geëmancipeerde vrouw die werkt als journaliste. Wanneer ze de overrompelende James ontmoet, staat haar eerder zo standvastige wereld op z’n kop. James roept dingen in haar op waarvan ze niet wist dat ze die in zich had. Hij tast haar grenzen af, gaat er zelfs overheen, en tot haar verbazing windt het haar op. Sophie ontdekt langzamerhand hoe ver ze bereid is te gaan voor haar genot _ en pijn.

In deze gedurfde en controversiële autobiografische roman neemt Sophie Morgan geen blad voor de mond. Dagboek van een submissive is het openhartige verslag van een waargebeurd liefdesverhaal.

Meneer hoefde niet te vragen of ik het een mooi boek vond. Ik had het echt in één adem uitgelezen, kon het nauwelijks wegleggen, en ik slaakte een zucht toen het uit was…..
Mijn review op de website van AKO:

Geschreven vanuit het hart
Dit boek geeft perfect weer wat BDSM écht is. Niet het gemaakte van de serie “Vijftig tinten”, maar door iemand die er zelf middenin zit en dus weet waar ze het over heeft. De proloog had mij al enorm te pakken en dat bleef het hele boek zo. Ik kon me volledig identificeren met de hoofdpersoon en het boek greep me zo aan dat ik het in één ruk heb uitgelezen. De zucht die ik daarna slaakte, beschrijft eigenlijk nog beter hoe ik me daarna voelde…… Het boek is emotioneel, diepgaand, helder, niet overdreven, maar echt vanuit het hart van een submissive geschreven. Sophie Morgan heeft onder woorden gebracht wat ik zo graag duidelijk zou willen maken aan mijn omgeving, hoe mooi BDSM is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *