Van sub naar slavin

Van sub naar slavin

Uit vrije wil van Hem willen zijn

Een tijdje terug kwam er op het forum waarop ik actief ben de vraag over of iemand ‘slavin’ of ‘sub’ is en wat voor gevoel men daarbij heeft.
Mijn reactie aldaar was het volgende (ik heb het iets herschreven):

Hoe graag ik het ook zou willen, de associatie die het woord ‘slavin’ bij mij oproept, is die van deurmat/voetveeg en daardoor kan ik maar niet wennen aan het woord ‘slavin’ en blijf ik mezelf dan ook nog steeds ‘sub’ noemen. Voor mij zit er verder ook nog het begrip ‘eigenaar’ vast aan het woord ‘slavin’ en als ik aan een eigenaar denk, denk ik aan iemand die alles voor mij bepaalt. Nou wil ik best in een relatie zitten waarbij bepaalde dingen voor mij bepaald worden, binnen een bepaalde setting, maar alles uit handen geven, doe ik niet. Ik zal dus zelf altijd willen bepalen wat en hoe ik mijn werk doe. Met wie ik omga, wanneer ik mijn hobby beoefen en noem zo maar eens wat dingen.
Dat M. voor mij bepaalt wat ik aan moet als we ergens heen gaan, dat hij bepaalt wat ik eet, als we in een restaurant zijn (om maar weer eens wat dingen te noemen), vind ik minder zwaar wegen en daar kan ik me dus ook prima in vinden. Ik ben dan ook zelf heel erg benieuwd naar de reacties van degene die zichzelf wel slavin noemen en wat daar voor hen voor betekenis achter zit.
De eerlijkheid gebiedt me er wel bij te vermelden dat ik zelf de laatste tijd ook nadenk over deze term. En dat ik merk dat ik er ook wel iets mee heb, maar dat vooralsnog de negatieve klank van het woord voor mij de overhand heeft. Maar binnen bepaalde kaders wil ik absoluut beschikbaar zijn voor mijn Meneer, wil ik mijn Meneer dienen, wil ik mijn Meneer gehoorzamen en pleasen, mij onderwerpen aan Meneer en ben ik de slet van mijn Meneer. Dus ja…… :o

Hoeveel anders kan je er 5 maanden later tegenaan kijken…..
Ik heb tijdens onze laatste vakantie aan Meneer gevraagd of ik zijn slavin mag zijn, of ik hem mag dienen vanuit mijn hart en gevoel, en gezegd dat ik graag de regels volg die hij heeft opgesteld. Meneer is er super blij mee en is er trots op mijn Meneer te zijn. We hebben de regels ook aangescherpt op mijn verzoek, en natuurlijk voegde Meneer er nog een paar toe. De boetedoening voor de afgelopen maanden (waarin we het erg moeilijk hebben gehad) werd ook onmiddellijk ingelost….. We gingen naar een stuk afgelegen bos, waar ik met de riem 150 slagen heb gekregen, zonder pardon of genade. En Meneer was daarin niet mild (auw!!!!). De tekenen ervan heb ik tot wel 2 weken lang met trots en een warm gevoel gedragen.

We hebben verder een contract opgesteld waarin we alle regels hebben vastgelegd. Uiteraard zullen die in de toekomst nog wel verder uitgebreid gaan worden.

Ik ben een slavin, ZIJN slavin, ik ben er trots op en ik ben blij dat Meneer M. mijn eigenaar is.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *