Tepelpiercings

Tepelpiercings

Zoals in de vorige post te zien is op de foto, heb ik tepelpiercings. Die zijn vorig jaar gezet, kreeg ik als cadeautje van Meneer. Het zou niet makkelijk zijn om ze te zetten, ik heb immers last van ingetrokken tepels. Maar van te voren goed informatie gezocht en gevraagd aan piercer of zij ook ingetrokken tepels kon piercen. Dat was volgens haar geen enkel probleem. Dus vol goede moed naar de shop, de trap af naar beneden…
De piercer moest eerst even kijken of mijn tepels wel even naar buiten konden blijven staan en tekende daarna de plekjes af waar ze erin zou gaan en waar er weer uit te komen.

Ik ben best wat gewend aan pijn en in bdsm-scene is pijn ook daadwerkelijk fijn. Maar mijn hemel, wat deed dit fucking zeer zeg. Niet normaal meer, ik heb echt liggen vloeken. Wilde dat ze stopte toen de naald erin ging, maar ja, die naald moet er ook nog een keer uit natuurlijk. Ok, de naald was erdoor, maar moet dan weer terug met het staafje erin. Nogmaals een enorme pijn. Ik was er echt helemaal klaar mee. Kon me ook totaal niet overgeven aan deze pijn. Het deed gewoon fucking zeer!!!

ik wilde dan ook echt niet meer de andere piercing. Dat kon ik echt ff niet meer handelen. Maar ja, het was zo mooi! De tepel kon zich door het staafje erachter niet meer naar binnen trekken. Sterker nog, de tepel begon te reageren op kou en werd dan mooi hard en stijf. Wow, daar had ik altijd van gedroomd…
Dus na een week de tweede stap naar de shop gezet om de tweede piercing te laten zetten. Ik zag er echt mega tegenop, omdat ik wist hoeveel pijn het zou gaan doen. Pogingen om me rustig te krijgen of in de ban van mijn Meneer, liepen allemaal op niets uit. Heb wederom weer alles bij elkaar gevloekt zo binnensmonds als mogelijk. Maar nu had dan wel gelukkig twee mooie tepelpiercings. De lange tijd van heling was nu aangebroken.

Inmiddels bijna een jaar verder, is alles mooi geheeld. Ik kan vrij makkelijk de piercings zelf wisselen. Kan er een kettinkje aan hangen en er kan zelfs al aan getrokken worden of gewichtjes aan gehangen worden. Nu nog even op zoek naar mooie harpjes als piercings, zodat er beter gewichtjes aan kunnen hangen. Klemmen op mijn tepels is nog steeds erg moeilijk, maar bijv. die dingen die je kunt aanschroeven werken dan weer wel erg goed.

Ik ben erg blij en trots! De pijn hoefde van mij niet zo, maar wat ben ik blij dat ik toch heb doorgezet en nu nog mooiere borsten heb dan ervoor. Meneer is natuurlijk ook super blij en trots!

1 reactie

Mijn lieve meisje, ik ben super trots op je en ik ben ook super blij. je piercings zijn zo verschrikkelijk mooi en nu je de mooie harjes hebt kunnen we gaan kijken of we er gewichtjes aan kunnen hangen.
Moeten we maar snel eens doen 🙂

XXX M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *