F*ck-it lijstje deel 2

F*ck-it lijstje deel 2

Aangezien we al weer over de helft van de week zijn, wordt het tijd om het volgende item van de F*ck-it lijst te onthullen. Geen schokkend iets, maar dat zijn ze eigenlijk bijna geen van allen. Voor deze week:

Vrouwenseks: ja je leest het goed, ik heb nog nooit seks gehad met een vrouw. Zelfs nog nooit innig gezoend met een vrouw. Ik vind het mega geil, maar ben gewoon nog niet op de juiste locatie geweest, heb me er nog niet voor open durven stellen en heb nog geen eerder vrouwenaanbod gehad. Een mooie, sexy lady met lang haar en een lekker figuurtje heeft mijn absolute voorkeur, maar ja, die zien deze oudere taart natuurlijk weer niet staan met mijn vollere figuur…

Op zich geen lastige natuurlijk om ten uitvoer te brengen. Ik moet alleen even de juiste vrouw tegen het lijf lopen, of er mee “geconfronteerd” worden. Ondanks dat ik normaal van de wat ruwere, hardere seks ben, lijkt het me echt super fijn om hele liefdevolle, softe seks te hebben met een vrouw. Zo anders qua gevoel. En als zij dan toch nog een tikkeltje dominant is over mij, hebben we het helemaal compleet.

Dit is toch super hot… 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *