F*ck-it lijstje deel 3

F*ck-it lijstje deel 3

Ja, ja, de week is weer bijna door de midden en zelfs Meester hielp me herinneren. Die is erg ongeduldig… terwijl ik eigenlijk gewoon tot zondag 23.59 uur de tijd heb. Ik had immers alleen maar gezegd dat ik iedere week een deel zou onthullen… En ja, een week begint bij mij op maandag en eindigt op zondag…

Maar goed, flauw gezever natuurlijk, maar dat is alleen maar om een beetje tijd te rekken. Ach, ik heb Meester laten kiezen welk item ik nu zou onthullen en hij heeft er een gekozen die ook nu weer niet mega schokkend is.

Genitale piercing: een clithood (verticaal of horizontaal) of in mijn buitenste schaamlippen (of misschien wel allebei). Heb eerder tepelpiercings gehad, maar die werden helaas afgestoten door mijn lichaam. Dus ik zie een klein beetje op tegen deze piercing en stel het al een tijdje uit. Maar ik zou het zo graag willen… dus toch maar binnenkort eens gaan laten doen…

Zijn een hoop vrouwen die het hebben. Dus op zich niet iets heel bijzonders, maar ik vind het gewoon super sexy en mooi! Dat vond ik ook van mijn tepelpiercings en wat was ik daar blij mee… totdat mijn lichaam ze ging afstoten. 

Maar goed, als ik piercings zou hebben in mijn buitenste schaamlippen, geeft dat ook weer wat extra mogelijkheden natuurlijk in het spel… altijd leuk. Nog even over nadenken wat het gaat worden en wanneer ze gezet gaan worden… 😱

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *