F*ck-it lijstje deel 5

F*ck-it lijstje deel 5

Deze week een iets rustiger onderwerp voor de fuck-it lijst, of ook wel de openheid van zaken. Het hoeft niet altijd heel kinky, extreem of wat dan ook te zijn. Dus voor nu een luchtiger onderwerp.

Erotische fotoshoot: een fotoshoot met erotische / soft pornografische foto’s zonder me te schamen voor mijn lichaam en seksualiteit. De foto’s hoeven niet te verhullen dat ik een maatje meer heb. De seksualiteit wil ik er graag in hebben, zonder dat het plat wordt.
En dan trots zijn op de foto’s zonder gene…

Ik ben niet zo’n held voor de camera, ik bedien ‘m liever zelf. Gewoon omdat ik onzeker over mezelf ben. Als er een camera in de buurt komt, word ik erg ongemakkelijk en zeker in mijn gezicht verkramp ik dan vaak. Dus echt een leuke spontane foto zie je niet veel van mij. Die moet echt in een onbewaakt moment gemaakt worden. Bij een fotoshoot is dat natuurlijk niet. Dus een flinke kluif voor de fotograaf die me dusdanig op mijn gemak moet laten voelen, dat het natuurlijk gaat zijn…

Zwart/wit foto’s vind ik op dit vlak wel het allermooiste. In kleur vind ik het vaak te hard overkomen en dan heb ik het idee dat het te plat wordt.
Durf ik bepaalde poses aan te nemen (bijv. met mijn benen wijd en dan zelf mijn klit beroeren en de andere hand sexy in mijn mond… – kan je er een voorstelling bij maken…).
Maar ook bijv. een foto in mooie lingerie en kousen / jarretels en met mijn armen op mijn rug, polsen geboeid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *