F*ck-it lijstje deel 9

F*ck-it lijstje deel 9

Deel 9 en tevens laatste deel in dit feuilleton…
Met in mijn achterhoofd de laatste sessie bij Meester, is het me des te duidelijker dat ik op dit moment nog zeker niet klaar ben voor dit deel van de f*ck-it lijst… Maar goed, wat niet is, kan nog komen en er naar toe werken is ook al een mooie stap.

Als slet gebruikt worden door meerdere mannen: fantasie die al zo lang in mijn hoofd zit en nog nooit op welke manier dan ook ten uitvoer is geweest. Ik heb nog niet eens seks gehad met een voor mij onbekende persoon. Heb nog niet eens seks gehad in een parenclub, of op een andere locatie waar anderen mij konden zien. Ook geen idee of ik zelf actief genoeg kan deelnemen; ben ik slet genoeg om het de mannen naar de zin te maken? Kan ik wel de ene man pijpen, of in mijn keel geneukt worden, terwijl een andere vent mij anaal neemt? Geen flauw idee, maar zou het toch graag eens ten uitvoer brengen om te zien of die fantasie in het echt ook zo geil is.

Nu weet ik ook wel dat sommige mensen zullen zeggen, ach, een fantasie is ook ok. Niet alles hoeft altijd omgezet te worden in de praktijk. Dat klopt, maar goed, er zijn ook zat mensen die zeggen, je moet (bijna) alles een keer in je leven geprobeerd hebben…😋
Anders kan je ook niet zeggen of je het iets vindt, ja of nee.

En dat is voor mij met dit ook. Ja, ik heb nog een lange(re) weg te gaan. Nee, dit zal niet iets zijn voor over een paar maanden. Maar zoals eerder gezegd, dat hoeft ook niet. Leuk als dingen gebeuren, maar alles op z’n tijd… (oh nou hoor ik echt Meester in mijn oor fluisteren…🤗).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *