Veel gebeurd

Pfff, al weer een maand geleden dat ik iets op mijn blog heb geschreven en er is in de afgelopen weken veel gebeurd. Toch kon er eerder niet de rust voor vinden om er over te schrijven…

Meester was op 4 juni jarig en samen met mijn bdsm-dinnetje hadden we bedacht dat we voor het diner zouden zorgen. S. in het complot, zodat Meester in ieder geval niet thuis zou zijn als wij arriveren. Van te voren samen nagedacht en uitgeprobeerd wat we zouden gaan koken. Heel veel voorpret!! De avond ervoor bereid ik alvast het dessert. Op de dag zelf heb ik in de ochtend nog een afspraak en daarna kan ik alle spullen bij elkaar gaan zoeken. Alle ingrediënten, servies, bestek, etc. etc. We gaan er iets moois van maken. Nog een berichtje van S. dat hun afspraak (ze had een massage geregeld voor haarzelf en Meester zodat ze de deur uit zouden zijn), iets verlaat is, dus dat we niet te vroeg moeten komen.

Ter plekke voorbereidingen getroffen en daarna omkleden. N. en ik hadden alle twee een mooi zwart keukenschort met daarop een leuke smiley (die beetje op Meester lijkt en die hij ook vaak gebruikt in appjes) en daaronder “Gefeliciteerd Meester / Fred”. En dan uitsluitend zwarte lingerie en kousen eronder…

Tegen half 6 komen S. en Meester dan thuis, maar… de buurman spreekt hem aan en er wordt volop gekletst voor de deur… Weet je hoe lang dat wachten dan duurt… En ja, ook mannen kunnen echt mega lang ouwehoeren…

Maar goed, eindelijk komt ie dan naar binnen en naar boven. En op het moment dat ie naar binnen stapt, beginnen wij te zingen – terwijl we keurig op onze knieën in de woonkamer zitten… De verrassing is compleet, het is te zien op zijn gezicht, maar de grote grijns verraadt dat ie het wel heel erg leuk vindt.

We hebben een 4-gangen diner verzorgd (bladerdeeg taartje met vijg en geitenkaas – paprikasoep – gevulde courgette – limoncello tiramisu) en Meester heeft ervan genoten. Ik heb dit keer, uiteraard, op de grond gezeten tijdens het eten. Voelde voor mij echt heel goed, fijn en vertrouwd. De plek waar ik hoor, aan de voeten van Meester.

Er werd natuurlijk volop geteasd en semi-gespeeld tijdens het eten en na de koffie veranderde dat helemaal. Ineens was de woonkamer de speelkamer geworden… En ineens gebeurde het dat ik aan het zoenen was met mijn dinnetje… Zo anders dan met een man, het is sensueler, zachter, liever… en natuurlijk geen stoppels, baardje of snor… 🤪 Dank je meis, voor deze mooie, nieuwe ervaring!

Naast deze bijzonder dag/avond had Meester het wel heel erg druk in zijn agenda en daardoor minder tijd voor mij. En dat blijft voor mij zo’n lastige, ook al wist ik dat wel. Nauwelijks reactie op mijn appjes, geen opdrachtjes tussendoor en ook geen controle op het volgen van regeltjes… En met name dat laatste vind ik dan extra moeilijk, want voor wie doe ik het dan eigenlijk. Het is echt een tweestrijd waar ik dan in verkeer. Ik wil het van de ene kant heel goed doen voor Meester, maar ja, als er dan geen “controle” / contact is, waarom doe ik het dan nog. En ja, de regeltjes die te maken hebben met mijn gezondheid (ommetjes/bootcamp en water drinken), die gaan nog wel goed, maar het niet mogen spelen met mezelf en dan klaarkomen, ja daaag… Ik word recalcitrant en opstandig. Niet dat ik dat leuk vind, maar het gebeurt gewoon. En waar ik eerder nog keurig mijn overtreding opbiechtte en er zwaar van ondersteboven van, was dat nu niet het geval meer. Ja, ik heb de overtredingen keurig in mijn boekje genoteerd, maar had geen zin om ze op te biechten. Dat kwam wel later…

Maar dan komt de dag dichterbij waarop we weer een afspraak hebben en ik merk dat ik toch wel heel erg zenuwachtig word. Normaal ben ik dat eigenlijk pas op het moment dat ik binnenstap. Maar nu begon het al van te voren. De dag zelf moest ik gewoon werken, dus die is grotendeels voorbij gekropen. Tegen 5 uur vertrek ik en ben op tijd aldaar. Ik vind het lastig om hem onder ogen te komen. Eerst maar ff keuvelen en koffie verzorgen. Uiteindelijk heb ik dan maar mijn boekje erbij gepakt en komt het hoge woord eruit. Grappige is dat Meester het allang had zien aankomen. Hij had het al gemerkt aan mijn gedrag in de app. Mijn antwoorden waren korter, ik appte zelf ook minder. Dus hij wist allang dat er iets was… Hoezo ben ik een open boek… Dus erover gesproken. Deels ligt de bal bij hem, aangeven aan mij dat ie het druk heeft, wat ie evt. gaat doen, wanneer er wel tijd is. Maar de bal ligt natuurlijk ook bij mij. Informeren hoe het met hem gaat, maar bovenal, ook aangeven wat er is en hoe ik me voel. En dat laatste vind ik zo moeilijk. Ik voel me dan al snel een “zeur”. Maar Meester heeft me verzekerd dat ik zeker geen zeur ben. Dat hij soms gewoon dingen vergeet en dat ik hem daar best aan mag herinneren…

Ik ga koken (met het leuke schort aan) en ondertussen gaat Meester zich even opfrissen. Als ik daarna zijn eten op tafel heb gezet en zelf met mijn bord op de grond wil gaan zitten, wijst ie op de stoel en zegt dat ik aan tafel mag gaan zitten… WTF… die had ik niet verwacht. Error in mijn hoofd, nee dat kan niet… Maar goed, in principe is mijn plek op de grond, tenzij… En nu was het dus een “tenzij”… en mocht ik aan tafel zitten.
Ongemakkelijk neem ik plaats en ik merk dat ik wat trillende handjes heb tijdens het eten. Witlofsalade eten is dan best een uitdaging… die valt continu van je vork af.
Na het eten en de koffie ga ik me opfrissen en kunnen we “aan de slag”.
Eerst natuurlijk mijn straf incasseren. Dit keer in totaal 70 (!!) caneslagen, ja dat krijg je ervan als je o.a. toch met jezelf speelt en klaarkomt zonder toestemming… Gelukkig is Meester mild en krijg ik ze op mijn kont, die gelukkig meer kan hebben dan de voorkant van mijn bovenbenen.

Verder krijg ik nog het nodige te incasseren van diverse zwepen (al laat mijn rug dat nadien nauwelijks zien…😢). En vond Meester het nodig om mij diverse orgasmes te bezorgen. En dan rol je bijna over het randje, geef je aan dat je het niet meer houdt en vraag je toestemming, en dan trekt ie gewoon zijn hand ineens terug… 🤬 WTF!!! Ik zit bijna aan mijn piek, blijf daar hangen en ik kan niet verder… en rol gewoon weer terug… D . I . T . – I . S . – N . I . E . T . – L . E . U . K …!!!
Of hij duwt me tot aan de rand en als ik om toestemming vraag, geeft ie gewoon geen antwoord… ja sorry, maar uiteindelijk kan ik het echt niet meer tegen houden… en toch geeft zo’n orgasme dan net iets minder ontlading, omdat het eigenlijk niet mag…

Moe, maar zeer voldaan zit / lig ik laat op de avond bij Meester aan zijn voeten. Ik moet eigenlijk naar huis, het is al laat, maar ik voel dat ik nog iets mis. En hoe moeilijk ik het ook vind (kinderen die vragen worden overgeslagen), toch vraag ik aan Meester of ik nog 50 zweepslagen mag krijgen. En zo lief als ie is, mag ik weer terug op het meubel en krijg ik de 50 slagen nog op mijn rug en kont. Dank u Meester! Ik had het echt heel hard nodig!
Weer even nodig om te landen, maar dan nu toch echt tijd om naar huis te gaan. Onderweg bellend met dinnetje, die me belooft te helpen als ik weer eens opstandig gedrag ga vertonen.

De volgende ochtend al weer op tijd wakker en de ochtend gaat in een rush voorbij. Ik ben hyper, super actief (goed voor tijdens mijn bootcamp) en voel me ook echt super. Eind van de middag zak ik dan toch dodelijk vermoeid in elkaar. Mijn afspraak van de avond zeg ik af en ik kruip lekker op de bank om wat tv te kijken. Het weekend doe ik verder rustig aan, al vraag ik nu wel keurig netjes toestemming om met mezelf te mogen spelen voor de zondagavond, omdat ik in de ochtend mega geil wakker werd. 
Wat wil je als je in je dromen weer de speelavond terug aan het halen bent en denkt aan de momenten waarop Meester je keihard heeft gebeten… Man, wat is bijten toch echt mega super geil… En dan niet zo’n zacht beetje, maar gewoon ff knoerthard bijten, dat de tandafdruk er in blijft staan en het liefst de volgende dag een blauwe plek veroorzaakt… Jammie!

Dank u lieve Meester, ik weet dat ik in goede handen ben bij u, dat ik veel kan en mag leren bij u. En ik heb dan ook absoluut niets te klagen als we een speelafspraak hebben. En ook al weet ik dat ik eigenlijk soms meer nodig heb dan u me kan geven wat betreft tijd / drukte, ik beloof u dat ik me beter aan de regels zal houden en eerder aan de bel zal trekken als ik het even lastig heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *