Knopen en afspraak op locatie

Knopen en afspraak op locatie

Op zondag 11 juli ben ik naar een intieme knoopbijeenkomst geweest. Slechts 4 deelnemers en de begeleider. Ik vind het gewoon heel erg leuk om geknoopt te worden. Gemengd gezelschap, onbekenden voor me, maar het was uiteindelijk een gezellige middag met veel warmte en openheid. Fijn in de touwtjes gezeten en nieuwe mensen leren kennen.


En afgelopen vrijdag had ik weer een afspraak met Meester. Dit keer niet in de eigen studio, maar ergens anders. De studio had namelijk een lekkage en die was nog niet verholpen. Mmm, dat wordt dan even wat anders. Waar gaan we naar toe, hoe zal het daar zijn, heeft ie nog meer in petto? Hij komt me in ieder geval ophalen…

’s Ochtends liep ik nog de laatste dag van de Alternatieve Vierdaagse (10 km) en daarna lekker douchen en mooi maken. Krijg nog op het allerlaatste moment door dat ik gewoon in rokje, bloesje en sliploos mag…
Ik ben op tijd klaar en pak de laatste spullen. Neem vandaag 2 zwepen mee. 1 was destijds altijd mijn favoriete zweep (een paarskleurige cat-o-nine) en de ander heb ik destijds wel aangeschaft, maar is toen niet eens gebruikt. Het is een zweep met een redelijk zwaar metalen handvat en rubberen stroken… Geen idee hoe die voelt, maar ik wil het graag voelen.
Als ik op de klok kijk, twijfel ik of ik naar beneden zal gaan en daar zal wachten, of dat ik toch hier boven blijf. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat ie wat vertraging heeft en dan zit ik daar beneden. Terwijl ik nog loop te dubben, krijg ik een appje, precies om 12.30 uur… tuurlijk van Meester!!!! “Het is 12.30 😁”
Damn, was ik nou toch maar naar beneden gegaan… Als ik de voordeur uitstap en over de reling naar beneden kijk, zie ik ‘m met een grote grijns op zijn gezicht staan. Pfff, gelukkig niet boos (had ik niet verwacht), maar toch loop ik met een lichte blos op mijn wangen naar hem toe.

Het blijkt dat we naar een privΓ© studio gaan in Den Haag. Het ruikt er licht naar Dettol (heerlijk….). Even kletsen met de eigenaar. Toch wel vreemd zo in een andere omgeving. Toch voelde het voor mij wel als heel normaal om meteen al op de grond aan de voeten van Meester te zitten. Niet veel later zijn we alleen…
Na wat gekletst te hebben en mijn boekje te hebben getoond, is het weer tijd voor mijn straf. Dit keer 60 strafslagen. De meeste zijn omdat ik mijn ommetjes niet heb gelopen. Op zich wel verklaarbaar als je niet lekker in je vel zit en oververmoeid en licht overspannen thuis zit, maar ik wilde geen dispensatie vragen… Meester had aangegeven dat ie er over na zou denken of hij evt. rekening zou houden met mijn situatie. Ter plekke besloot ie toch om mijn straf volledig toe te kennen. Dus ik kon mijn borst natmaken… Zittend op een krukje zijn mijn bovenbenen weer aan de beurt. Damn, damn, damn, het doet f*cking zeer, maar omdat het straf is, wil ik geen verzachtende handelingen tussendoor (zoals even wrijven over mijn benen of zo, of een time out). Het huilen staat me nader dan het lachen, en toch voel ik dat ik weer kleddernat word… zelfs van strafpijn word ik geil… 😳
Ik word aan een spreidstang aan het plafond vastgezet en Meester begint met de verschillende zwepen. Als ie ook mijn oude favoriet pakt, ben ik eigenlijk teleurgesteld. Was dit nou de zweep die ik zo fijn vond… het doet me nu zo weinig. Ik voel er nauwelijks wat van, het is net aaien… kom nou, sla eens door, sla eens hard. Maar dat lukt niet met deze zweep. De rubberen stroken zweep daarentegen… wow, die voel ik wel.
Uiteindelijk hebben we dit keer een voornamelijk zwepenmiddagje gehad. Meester heeft zich prima uitgeleefd op mijn rug en billen (en soms de voorkant). Ik stond soms te dansen, te lachen, bijna te huilen, uit te dagen, te vloeken en soms bijna in elkaar te zakken.
Gezien de tijd moeten we er (helaas) een eind aan breien, maar niet voordat Meester me natuurlijk ook nog eens zeker 2x een orgasme heeft bezorgd. Die ik natuurlijk niet zomaar krijg, maar die even opgebouwd wordt, uitgesteld wordt en dan ineens genadeloos doorgezet wordt… soms “haat” ik ‘m…
En oja, had ik al eens verteld dat ik mega f*cking geil word van hard bijten? Zeker als die bij mijn nek / schouder regio of borsten zijn. En dan bedoel ik wel echt hard bijten hΓ¨… het voelt alsof er echt een hap uit mijn lijf genomen gaat worden, zo hard dat de tandafdrukken er de volgende dag nog in staan, dat er een paar dagen een gevoelige plek achter blijft. Er gaat nog een moment komen dat ik me niet meer in kan houden en gewoon spontaan ga klaarkomen op zo’n beet… 😱
Meester is een kleine Dracula…πŸ§›πŸΌβ€β™‚οΈ LoveU!! πŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *