Benchopdracht

Benchopdracht

Ook al is Meester op vakantie, hij weet nog steeds “leuke” opdrachten te verzinnen. Op woensdag kreeg ik de opdracht om vóór zaterdag 2 uur de bench in te gaan. Bij nader inzien heb ik zo’n lange tijd al wel eens eerder doorgebracht in de bench, maar het was nu niet alleen de tijdsduur die het lastig maakte. Normaal mag ik dan aan het eind van de tijd met mezelf spelen, klaarkomen en de bench uit. Maar nu had ie wat anders verzonnen…

Ik moest gedurende de 2 uur in de bench tussendoor met mezelf spelen, zodat ik wel opgewonden bleef. Uiteraard niet klaarkomen, maar wel regelmatig opwinding opwekken. Dat betekende dus ook dat ik niet mocht gaan soezen of in slaap vallen…
Donderdagavond was geen optie voor me, want dan had ik al bootcamp. Overdag vind ik niet zo heel fijn en kwam er sowieso in de ochtend een monteur langs. Dus had ik mijn opdracht voor de avond ingepland. Na het eten nog even “uitbuiken” en alles klaar zetten. Gordijnen dicht, licht gedimd, muziekje aan, handdoek en speeltje alvast klaarleggen in de bench. En dan is het tijd…
Ik kleed me uit, ga op mijn knieën voor mijn bed zitten en doe mijn polsboeien om. Blijft voor mij toch altijd nog apart om ze zelf om te doen, al geeft het wel meteen een heel vertrouwd en veilig gevoel. De timer op mijn telefoon zet ik op 2 uur en 5 minuten. Bril af en dan kruip ik de bench in en sluit het deurtje af. Van de ene kant komt er een heel sereen gevoel over me heen, van de andere kant ben ik ook wat onrustig. Ik wil op mijn rechterzij gaan liggen, maar lig niet lekker, dus draai me toch maar op mijn rug.
Omdat ik opgewonden moet blijven gedurende de tijd in de bench, speel ik wat met mijn clit en steek ik 2 vingers naar binnen… Damn, ik ben gewoon nu al mega nat… slettebak…😱. Dat gaat nog een leuke worden.
Minder leuk is natuurlijk dat je jezelf wel moet opgeilen, maar dat ik nu niet mag klaarkomen. Gelukkig kan ik zelf op tijd stoppen. Maakt ook wel weer dat het wat sneller zakt, want ik was ruim voor de piek al gestopt. Dat maakt dat ik zo weer net wat langer door moet gaan…
Omdat op mijn zij liggen in de bench en tegelijkertijd met mezelf spelen niet echt makkelijk is, blijf ik maar op mijn rug liggen. Benen moeten dan wat omhoog en zo lig ik er behoorlijk exposed bij. Geeft ook wel weer een extra lading.
Ik hoef me niet druk te maken of ik wel opgewonden genoeg blijf, want als ik niet veel later weer met mezelf ga spelen, ben ik zo mogelijk nog natter…😱
Heb eigenlijk geen idee meer hoe vaak ik nou eigenlijk in totaal zo met mezelf heb gespeeld. Tijd blijft lastig zo in de bench. 

Tot opeens de intercombel gaat… WTF!!! Ik verwacht totaal geen bezoek. Heb echt geen idee wie dit kan zijn. En het moet toch zeker al na 21 uur zijn. Hoe dan? Wie dan? Niet veel later ook nog gestommel over de galerij… Nee, het zal toch niet zo zijn dat die persoon met iemand is meegelopen beneden en zo aan mijn voordeur staat… Maar gelukkig dat is niet zo. Het blijft verder stil. Ik kan weer ademen… kennelijk had ik even mijn adem ingehouden…

Omdat ik voor mijn gevoel nu echt tot een dieptepunt wat betreft opwinding gezakt ben, begin ik maar weer met mijn clit te spelen. Oef, damn, die is nu wel extra gevoelig en al heel snel voel ik mijn interne thermometer oplopen. Als ik vlak voor mijn hoogtepunt stop, vloek ik van binnen… damn dit is niet leuk meer. Ik ben zo geil als boter en weet niet hoe lang ik dit nog ga volhouden… Hoeveel tijd moet ik überhaupt nog…
Door de meerdere keren opbouwen van een orgasme, begin ik mijn blaas wat te voelen. Het kan geen urine zijn, want ik heb heel goed uitgeplast voordat ik de bench in ging. Maar door de opbouwende orgasmes heb ik kennelijk toch vocht opgebouwd. En ik heb natuurlijk ook continu daar veel aangespannen ipv los te kunnen laten… Als dan eindelijk de timer afgaat, dat mijn tijd in de bench voorbij is, ben ik van de ene kant opgelucht, maar baart het me ook een beetje zorgen. Dit gaat een natte boel worden…
Ik pak de Satisfyer erbij. Zal eigenlijk niet nodig zijn, ik ben zo geil als iets en zal waarschijnlijk met gemak kunnen klaarkomen, maar opdracht was om met behulp van een speeltje aan het orgasme te werken… Ik zet ‘m niet te hard om nog even wat respijt te hebben, er iets langer van te kunnen genieten. Maar ik voel mijn orgasme al opbouwen. Voorzichtig zet ik de Satisfyer iets harder, nog een standje erbij, ik wil uitstellen, opbouwen, me niet meteen laten gaan. Maar nog voor dat ik het hoogste standje bereik, ontplof ik gewoon… Ik word echt mega licht in mijn hoofd, het duizelt me, ik rol over de rand van een afgrond en zweef daarna door de lucht en kom mega spuitend klaar (slim om handdoek mee de bench in te nemen)… ik blijf nog even liggen om bij te komen… man dit was HEFTIG!!!
Dank u Meester voor deze opdracht. Hoop dat u trots bent op uw geile sletje…


P.S. het is nu bijna 4 weken na de laatste afspraak en nog steeds geen strafslagen in mijn boekje… zal ik het ooit gaan leren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *