Subs United

Subs United

Gisteren kwam mijn lieve dinnetje gezellig bij mij eten en omdat ik toch nog ziek thuis ben, bleef ze ook gezellig slapen. Dat Meester daar natuurlijk weer een draai aan moet geven, hadden we kunnen verwachten. Het begon al meteen na mijn vraag of ze ook mocht blijven slapen. Tuurlijk mocht dat, was toch gezellig, maar misschien moest ie haar dan maar haar kuisheidsgordel aan laten doen, want je weet maar nooit met 2 van die opgehitste typetjes… Euh, hallo, door wie komt dat normaal gesproken…

Onderwijl was dinnetje een kuil voor zichzelf aan het graven en voor mij… maar die voor mij lijkt zelfs een ravijn te worden, wat ik natuurlijk niet echt nodig vind. Ze vond het zo zielig als zij alleen de lul zou zijn die dag… dus zij stelde alvast aan hem voor dat ik dan maar de bench in moest…
Overdag is dinnetje gelocked en wel bij een andere vriendin en omdat zij het daarmee natuurlijk best zwaar heeft, verzint Meester voor mij ook een opdracht. Nou ja zelf verzinnen, dat had dinnetje natuurlijk al als voorzet gegeven. Ik moet een uur in de bench, terwijl zij vastzit aan de buitenkant van de bench. Dat laatste vind ik dan weer extra sneu voor haar, want ik weet niet of ze dat zo lang volhoudt.
Op mijn vraag hoe ik de bench in ga, krijg ik natuurlijk als antwoord “Wat denk je zelf?” Was natuurlijk ook vragen naar de bekende weg… 😲
We maken gezellig samen een ommetje en daarna ga ik de bench klaarzetten. Het voelt best wel vertrouwd eigenlijk om in haar bijzijn in mijn bench te kruipen. Ach, zij kijkt er natuurlijk niet raar van op. Af en toe kletsen we wat, al voelt het voor beiden niet ok om er een gezellig theekransje van te maken. Dus proberen we ook gewoon onze rust te zoeken. En voordat we er erg in hebben, is het uur al weer voorbij. Wat voor mij wel vreemd was, om nu zo, zonder klaarkomen, weer de bench uit te gaan. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik niet weet of ik het lef zou hebben om in het bijzijn van mijn dinnetje mezelf naar een orgasme te brengen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *