Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

De laatste dag van het jaar, alle rust en ruimte, dus tijd om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat is daar toch veel in gebeurd…

Eerst even wat cijfermateriaal:
  • 11x “gespeeld” waarvan 1x op een feestje
  • 9x in de bench gezeten / gelegen
  • 40 blogjes geplaatst
  • 422 caneslagen aan straf opgelopen en veel daarvan op mijn bovenbenen ge├»ncasseerd
  • 1 heftige subdrop (gelukkig is het bij 1 heftige gebleven…)
  • 3x naar bdsm-feestje geweest
  • 9 van de 10 dingen op mijn F*ck-it lijstje gedeeld
  • ontelbaar veel orgasmes….
  • heeeeel veeeeeel streepjes en blauwe plekken gehad
En wat is er veel gebeurd. Hadden we in 2020 nog 2x “gespeeld” puur en alleen op pijn gericht, dus zwepen/canespel, was dat bij de eerste afspraak dit jaar wel even anders. Bezorgde Meester mij gewoon een paar keer een orgasme. Damn, dat had ik niet ingecalculeerd. Dit kan toch niet…
Maar het heeft er toe geleid dat ik inmiddels een klein beetje meer heb kunnen loslaten. Dat ik minder preuts ben (al hoewel dat in andersmans ogen wellicht anders is…), maar bovenal mega heb genoten.
Heb ik veel verschillende zwepen (en canes) mogen voelen. Wat een ongekende luxe dat Meester een studio aan huis heeft en zoveel spullen. Met sommige heb ik een haat-liefde-verhouding. Ik hou voornamelijk van scherpe pijn, al kan ik die ook weer niet altijd hebben. En de doffe pijn van sommige floggers…. rot op zeg… LOL! Met de lange bullwhip was het overigens wel meteen liefde op het eerste gezicht.
Heb ik vol trots op de grond gezeten tijdens het eten. Het voelde goed, dat is de plek waar ik hoor.
Ben ik voor het eerst door een neukmachine genomen. Heeft een slaaf mij gelikt. Heb ik voor het eerst een vrouw gezoend. Ben ik voor het eerst door een vrouw bevredigd met een vibrator. Heb ik waterbondage en een hoofdbondage ervaren en heb ik in diverse suspensions gehangen.
Dit jaar was een rollercoaster aan ervaringen. Ik heb geleerd om weer een klein beetje verder los te laten, te genieten van datgeen wat er gewoon is, er minder over te oordelen en mezelf datgeen te gunnen wat ik zo nodig heb.
Wat 2022 me gaat brengen… geen flauw idee. We gaan het zien. Volgende week zondag staat in ieder geval de volgende afspraak met Meester… kijk er nu al naar uit!
Dank Meester voor alles wat ik dit jaar heb meegemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *