Slet…

Slet…

Ik heb beurse tieten (en toch maar 2 blauwe plekken), mijn bovenbenen branden en doen pijn (al vallen de marks dit keer heel erg mee), mijn kut is beurs (fijn als je op de fiets zit naar je werk), heb een flinke blauwe plek net onder mijn linkerknie en toch vallen al deze fysieke ongemakken heel erg mee. 

Wat me meer dwars zit is de stem van Meester die nu steeds in mijn hoofd zit. Als een film die continu wordt gedraaid, hoor ik hem alles herhalen wat ie gisteren tegen me heeft gezegd… “zijn slet”, “me bewijzen”, “laten zien dat ik het sletje ben van Meester”, “grote dikke pik in me voelen”, “met je mond zorgen dat de slaaf je daarna kan nemen”… Dit wordt een lange, zware dag… šŸ˜±
***
Zaterdagavond app ik Meester nog even, ik weet immers nog geen tijd voor morgen en of er nog speciale wensen zijn. Het duurt even voor hij reageert, maar dan komt er dat ik stipt om 12.30 uur verwacht word, netjes gekleed maar natuurlijk wel zo dat hij meteen kan checken of ik beschikbaar ben. Ok, helder, de toon is gezet…
Ik ben de volgende ochtend op tijd wakker, loop nog een lekker rondje door het park (net voor de regen), thuis lekker ontbijten, douchen en me mooi maken. Ik vind het altijd een feestje om naar Meester te gaan en dus wil ik er wel een beetje mooi uit zien. Tegen 12 uur stap ik in de auto, kom natuurlijk weer veel te vroeg aan in de buurt, en rij dus maar weer naar de parkeerplaats dichtbij om daar te wachten. Dit keer wel met draaiende motor, want het is mij te koud om geen verwarming aan te hebben. Tegen 12.30 uur verplaats ik me naar de straat van Meester, parkeer mijn auto, pak mijn tas en sluit de auto af. Controleer nog een keer mijn telefoon en als ik zie dat die verspringt op 12.29 uur, wandel ik heel rustig naar de voordeur. Onderwijl in mijn hoofd rustig tellend, 1-2-3-4-5….45-46-47-48-49-50… Ik bedenk me nog dat ik nu wel durf aan te bellen, mogelijk heb ik iets te langzaam in mijn hoofd geteld. Ik druk op de bel en binnen paar seconden doet Meester open. Grote grijns op zijn gezicht. Ik ben keurig op tijd. Als ik mijn jas heb opgehangen en we in de studio staan, krijg ik een knuffel en wordt er natuurlijk gecontroleerd of ik aan de opdracht heb voldaan. Ik krijg een goedkeurende “goed zo”.
We kletsen eerst even gezellig bij. Meester met zijn koffie, ik op de grond aan zijn voeten. En ja hoor, voordat ik er weer erg in heb, ben ik al weer mega opgegeild door Meester, maar laat ie me natuurlijk niet klaarkomen. Ik heb mijn kleding enzo nog aan en heb zelfs mijn straf nog niet geĆÆncasseerd…
Gelukkig heb ik dit keer niet zo veel in mijn boekje staan. 1x 10 caneslagen omdat ik niet mijn 4e training in die week had gedaan en 1 weliswaar fikse overtreding, omdat ik tijdens een werkoverleg meerdere keren privĆ© dingen had gedaan. Hiervoor moest Meester nog wel bepalen wat de strafmaat zou worden. Het werden in totaal 40 caneslagen. Pfff, daar kom ik nog enigszins bekaaid vanaf. Heb erger meegemaakt. Dus dit overleef ik wel…dacht ik… damn, wat doen die klotedingen zeer. Onee, ik mag niet piepen, is mijn eigen schuld, moet ik me maar gewoon aan de regels houden…
Als ik niet veel later voorovergebogen op mijn “favoriete” meubel lig en met de zweep op mijn kont krijg, stap ik eraf, stap er zelfs naast en doe een paar passen naar voren… Dit was echt te veel, de tranen staan in mijn ogen, auw, auw, auw…
Voorzichtig loop ik weer terug en terwijl ik mijn positie weer wil innemen, hoor ik Meester heel rustig zeggen “je mag vloeken, schelden, gillen, huilen… maar je loopt niet weg…”. Ik voel me klein worden en probeer nog heel voorzichtig “maar ik kom toch weer terug”, terwijl ik weer mijn positie inneem.
Meester heeft iets leuks bedacht. Wat nou als we lust en pijn met elkaar afwisselen. Dus legt hij me vast op het meubel, ik kan geen kant meer op. En terwijl ik daar zo lig, helpt ie alvast om de associatie omhoog te halen en terwijl ie op me inpraat, trekt ie een latex handschoen aan. Ik kan niet meer op een normale manier naar het geluid van het aantrekken van een latex handschoen luisteren. Het roept bij mij gewoon meteen de associatie op van seks, orgasmes, klaarkomen. Overigens niet echt handig, want in mijn werk heb ik regelmatig dat ik zelf latex handschoenen aan moet trekken… 
Hij praat verder op me in en even later krijg ik een dildo in me. En voordat ik er erg in heb, heb ik mijn eerste orgasme te pakken. WTF, waarom kan ik dit niet tegenhouden, of er maar een beetje controle over houden. Maar geen tijd om er van bij te komen. Want Meester zweept me inmiddels al weer en als ik tegen het randje zit van de pijn, stopt ie en brengt me weer in no-time naar een orgasme. Dit gaat zo door, tot ik 3x achter elkaar ben klaargekomen.
Ik mag even bijkomen op een dekentje. We kletsen weer wat, over gewone, nilla dingen. Meester moet even iets halen en ik vraag of ik dan even naar toilet mag. Ja, als ik ook zorg voor een kop koffie voor hem. Dus ik ga snel naar toilet, zorg voor de koffie en ik sta nog even te twijfelen of ik al op de knop moet drukken van het apparaat, Meester is immers nog niet terug. Wachten tot ie terug is en dan pas knop indrukken, of koffie al gereed hebben en in mijn positie zittend met de koffie in mijn handen tot hij terug is. Ik besluit toch voor het laatste. De mok is warm, gelukkig is het “maar” koffie ā˜•, waardoor het vol te houden is. Ik krijg een goedkeurende opmerking van Meester, met wel dat ie een extra rondje boven had gelopen en zich af had gevraagd of ik al klaar zou zitten… Ja duh, wat had u anders van mij verwacht…
De lol is nog niet over, dus ik sta even later met mijn armen iets boven mijn hoofd vast aan de spreidstang. Meester wilde wel eens kijken hoe het canen op mijn bovenbenen (en achterkant) zou zijn als ik sta. Kan natuurlijk ook niet veel kanten op, nu ik vast sta, kan nog net even opzij stappen om iets te ontwijken. Al heeft dat weinig zin, want als ik weer terug stap op mijn plek, krijg ik dan alsnog de slag. En oja, het was vandaag de dag van de lust, dus zet Meester ook mijn voeten vast met kettingen. Ik sta in een onhandige positie. Mijn voeten staan iets voor het middelpunt en mijn handen aan de stang dus net iets achter het middelpunt. Ik sta dus niet echt lekker rechtop, maar hang een klein beetje naar achter. Kan geen stap verzetten, want die ruimte heb ik niet meer. Dus wegdraaien of ontkomen aan Meester is er ook niet meer bij. Ik krijg een vacuĆ¼mpomp met trilding op mijn kutje (al blijft ie tot 2x toe niet echt goed zitten – foutje van Meester of ben ik anatomisch niet geschikt…). Hier ga ik absoluut niet van klaarkomen, zeg ik nog stoer tegen Meester. Oh maar dat hoeft ook helemaal niet, is zijn reactie en geeft me een paar flinke tikken op mijn borsten.
Even later haalt ie de vacuĆ¼mpomp eraf, geeft me een paar tikken en zorgt ervoor dat ik in no-time klaarkom. Dit is niet eerlijk!!!! Mijn schaamlippen zijn wat dikker en alles is wel veel gevoeliger.
Hij praat weer verder op me in, vingert me nog eens en hoppa, het geil stroomt zo langs mijn benen. Mijn rechtervoet staat in een klein plasje en ik begin al een beetje te hangen aan de spreidstang. Comfortabel erbij staan is er nu echt niet meer bij. Maar Meester heeft nog een keer in petto… en ik hang nu dan ook volledig aan de spreidstang terwijl ik voor een derde keer klaarkom (inmiddels dus al de 6e keer…). Meester maakt eerst mijn enkels los en als ik weer een beetje op mijn benen sta, ook mijn handen. Ik zak op mijn knieĆ«n in mijn eigen nat en voel me leeg en op. Als Meester me bij mijn haren grijpt en me op mijn knieĆ«n meetrekt, gaat er een knopje om. In eerste instantie schiet er nog door mijn hoofd “WTF, wat ……”, maar ik kom niet verder in mijn gedachten en mijn koppie gaat uit. Meester zegt nog iets tegen me, maar ik hoor het niet meer, kruip in elkaar aan zijn voeten en als hij zijn voeten op mijn rug legt, begin ik te snikken. Het snikken gaat over in huilen… Het huilen stopt soms even, maar gaat ook weer door. De tranen blijven stromen, maar het is goed. Eindelijk de ontlading. Ik huil niet met een bepaalde reden, ik heb geen pijn, voel me ook niet klote, sterker, ik voel me mega goed. Het is mijn ontlading, ik laat eindelijk los… 
Dit laatste zetje (het aan mijn haren meetrekken) had ik nodig om ECHT los te laten. Door mijn tranen kijk ik Meester aan en ik ben hem dankbaar. Ik krijg een slokje water en het duurt even voordat ik weer wat bij mijn positieven ben. 
Meester maakt nog even “misbruik” van mijn situatie om nog meer in mijn koppie te gaan zitten. Nu ben ik er extra ontvankelijk voor. Hij vertelt me hoe hij voor de volgende keer een slaaf zal regelen met een grote, dikke pik, waar ik eerst moet zorgen met mijn mond dat ie groot en stijf wordt, zodat ik even later goed genomen kan worden. Kan laten zien aan mijn Meester dat ik een goede slet ben, dat ik hem trots kan maken. Want dat is toch wat ik wil, flink genomen worden… Misschien regelt ie wel een paar mannen, want ook dat wil ik toch zo graag. En nu ik toch zo goed op weg ben, om een goede slet te worden, zal het een volgende keer me ook wel lukken om zelf aan te geven dat ik genomen wil worden, dat ik die dikke pik in me wil voelen. Kan ik dat best hardop zeggen, toch… Ik zuig op zijn vingers en zijn duim gaat tot ver achter in mijn keel. Ik voel me weer mega geil worden, al mijn poriĆ«n ademen nu geil, maar als Meester even voelt hoe geil ik ben, lijkt het alsof mijn lichaam niet meer wil. Het opgeeft, ik lijk wat droog te zijn. Gekscherend zegt Meester nog “is het een beetje genoeg voor het sletje vandaag”, en ondertussen voelt ie nog wat verder. Maar het is kennelijk nog niet op, en ja hoor, daar is nummer 7… Ik ben leeg, op…, een klein hoopje… geluk šŸ€!
Thuis gekomen kruip ik snel op de bank, onder een dekentje met een kop verse, warme soep en daarna een bordje zelfgemaakte nasi. Ik bel nog even met mijn dinnetje. Maar als ik steeds moeier en stiller word, beĆ«indigen we het gesprek. Ik ruim alles op, schep de kattenbakken uit, leg een warme kruik in mijn bed en met een heel goed gevoel, val ik in een diepe slaap. Ik slaap zo vast, dat ik niet eens droom en pas tegen de ochtend word ik een keer wakker. Nog even een uurtje verder slapen. Vanaf het moment dat de wekker mij echter wakker maakt, is de rust dus verkeken… en zit Meester met zijn stem in mijn hoofd…

Dank u Meester voor deze heerlijke middag! 
Ja, uw woorden hebben zeker effect op uw slavin.
Ik zal u laten zien dat u trots kunt zijn op uw slavin, uw sletje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *