Bijzonder weekend

Bijzonder weekend

Dit weekend hadden mijn lieve, leuke man en ik lekker 2 dagen voor onszelf. Alle tijd voor elkaar en de ruimte om op bdsm-ontdekkingstocht te kunnen gaan. Geen moeten, we zien wel hoe het gaat.
Vrijdagavond samen ontspannen, beetje kletsen, wat drinken en lekker samen slapen.
Op zaterdagmiddag is er ruimte om wat te gaan proberen. Lieve, leuke man wil graag kijken hoe het staat met zijn bondageskills. Prima, I love touwtjes, dus kom maar op.
Als eerste krijg ik een pentagram harnasbondage die prima lukt. Fijn om de touwtjes om me heen te voelen. Hij vraagt me om mijn handen op de rug te doen. Ze worden vast gezet met het touw en op dat moment gaat er bij mij een knopje om… Ik zak een beetje in een soort trance, het is geen subspace, maar ik ben wel heel kalm en rustig. Wat voor mij in een fractie lijkt te zijn gebeurd, blijkt uiteindelijk iets langer te zijn geweest (immers foto’s maken en je uitkleden doe je niet in 1 seconde…). Maar ineens staat lieve, leuke man naakt voor me. Aangezien ik op mijn knieën zit, weet ik wat me te doen staat… En ik begin hem te pijpen. Als hij mijn haren grijpt en de sturing overneemt, voel ik me ontzettend nat worden… slet…
Hij bepaalt hoe diep en in welk ritme en ik word geiler en geiler. Een paar flinke tikken tegen mijn borsten. Even later laat ie me opstaan en duwt me richting de badkamer alwaar hij me in no-time al vingerend laat klaarkomen. Dan duwt ie me voorover en voel ik ineens een koude douche over me heen… brrr, wat is dit nu…. (blijkt dat ik zelf per ongeluk tegen de kraan heb geduwd, maar toch kan ik me dat niet helemaal voorstellen… jullie wel… volgens mij deed lieve, leuke man dit toch echt express…).
We eindigen uiteindelijk in de slaapkamer, en als het touw losgaat, voelt het koud en kruip ik dicht tegen hem aan. Even lekker in zijn armen bijkomen.
In de avond kijken we samen een filmpje en drinken een lekker wijntje.

Zondagochtend gelukkig niet zo vroeg wakker als gisteren. Ik kruip tegen lieve, leuke man aan. Mmm, wat is ie lekker warm. Ik kriebel wat over zijn rug, buik en door zijn borstharen. Zo fijn.
Ik verwen hem door hem wakker te pijpen. Wat is er toch met mij gebeurd? Vroeger had ik echt een bloedhekel aan pijpen. Het stond me mega tegen, ik kon het ook niet, maar dat kwam denk ik ook met name omdat ik het “vies” vond en niet leuk. Dat hele gedoe was niet aan mij besteed. Sorry mannen….
Als er lichte dwang bij kwam, dus binnen de bdsm, deed ik het en werd ik er zelf ook wel geil van. Maar uit mezelf zomaar pijpen… nee laat maar. En nu vind ik het heerlijk om te doen, te merken hoe het hem opwindt, dat ie kreunt, dat ie het lekker vindt, dat ie zichtbaar geniet. En om te zorgen dat ie zijn hoogtepunt bereikt… en ik slik zonder problemen… WTF! Wie had dat ooit gedacht…
Na het ontbijt is er tijd voor rust, samen wat praten en een lekker dutje voor lieve, leuke man, terwijl ik even een boodschapje haal. Later in de middag gaan we weer knopen. Dit keer een mooie diamantharnas. Aansluitend worden mijn handen weer achterop mijn rug vastgezet. Lieve, leuke man heeft van gisteren geleerd en zorgt ervoor dat mijn polsen minder strak vastgezet worden.
Een zoen, een knuffel, ik word op mijn knieën gezet. Hij duwt met zijn voet mijn linkerknie opzij, zodat ik keurig met mijn benen gespreid zit, maar bovenal makkelijker mijn “taak” kan volbrengen. Dit keer gaat het er iets steviger aan toe. Het kwijl druipt uit mijn mond. Ik ben gedegradeerd tot een fuck hole en het voelt goed! Wow, dit heb ik echt onwijs gemist. Sorry Meester, maar dit was toch echt een deel wat ik heel erg miste…
Omdat het touw ook door mijn kut loopt, is penetratie niet echt mogelijk en moet lieve, leuke man helaas de hele bondage losmaken (leerpunt: volgende keer het harnas maken en daarna een los, apart touw gebruiken voor het vastzetten van de handen – kunnen die in ieder geval nog vast blijven en hoeft alleen het harnas los gemaakt te worden). Een koude rilling glijdt over mijn rug als de bondage volledig los is. Maar niet veel tijd om daar over na te denken heb ik niet als ik van achter genomen word. Beschikbaar voor de lusten van lieve, leuke man.
Het voelt fijn, maar het gaat dit keer ook wel wat dieper in mijn emotie en nadien heb ik wat moeite om “terug te keren”. Het is even geleden dat dit gebeurd is. En ja, ik was echt mega toe aan iets bdsm-achtigs, maar had niet gedacht aan deze dynamiek. Een beetje slaan was dacht ik “makkelijker” of zo. 
Lieve, leuke man wil graag weten wat er in mijn koppie omgaat en hoe ik dingen ervaar. Hij ziet dat er iets met me gebeurt, maar weet nog niet hoe en wat. Zo fijn en goed om het samen te bespreken. Om hem een kijkje te laten nemen in mijn ziel en emoties. Al vind ik het soms best lastig om dingen te benoemen. Hier in de blog kan ik heel makkelijk schrijven dat hij me deepthroat en dat ik me op zo’n moment een fuck hole voel en dat ik daar mega geil van word. Maar om het hardop uit te spreken en hem dan ook nog aan te kijken, dat is een ander verhaal 😳
Maar super blij met het open gesprek!
Dank lieve, leuke man voor dit super weekend. We hebben samen een mooie, voorzichtige start gemaakt. En dit biedt, naar mijn idee, goede perspectieven. Kijk uit naar het vervolg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *