Try & Play februari 2023

Try & Play februari 2023
De dag na Paradise Castle werk ik thuis. Dat doe ik liever niet, omdat ik dan sneller een subdrop krijg. Als ik me onder mensen begeef, kan ik niet wegzakken in me “eenzaam” voelen. Toch is het even niet anders, omdat er een monteur van KPN langskomt. Ik word helaas met koppijn wakker, niet echt verwonderlijk na gisteren. Na het douchen smeer ik me weer in met de body butter die ik gisteren ook op had. Nog even nagenieten, want door het opsnuiven van de geur, kan ik de herinneringen van gisteren makkelijk terughalen. En een rokje aan… mezelf goed verzorgen.
Aan het eind van de middag word ik wel erg moe, dus toch met dekentje op de bank, stukje chocola erbij en een kopje thee. Onderwijl mijn blogje schrijven.
Ik vraag of Meester genegen is zijn sletje die avond toestemming te geven om met zichzelf te spelen en klaar te komen. Normaal word ik de ochtend na een feestje met een mega geil gevoel wakker, nu komt ie wat later. Ontlading is dan wel fijn voor het slapen gaan. Ik krijg toestemming zonder verdere restricties en ik mag zelfs naar Try & Play a.s. zondag als Meester op vakantie is, waar ik ook nog mag genieten… (hoe en wat volgt nog wel…).
En dus valt deze dame met een grote grijns en een fijn gevoel in slaap.
Vlak voor Meester op vakantie gaat, krijg ik nog de toelichting dat ik voor zondag de vrijheid heb om te spelen en zelfs om te seksen, zolang als dat ik alles maar doe omdat ik het zelf wil… 😍 Waar ik die vrijheid aan heb verdiend, weet ik niet, maar ik ben er wel blij mee, al voelt het wat raar.
Als ik op zaterdag nog meld aan Meester dat ik de volgende dag een “deurdate” heb (voor een D die alleen naar binnen wil, maar geen zin heeft om volle mep te betalen – wat ik me helemaal kan voorstellen), krijg ik de mededeling terug dat dat dan prima kan gaan zonder slipje en met plugje in… Damn, ik krijg meteen een rode kop. Bummer, ik wilde gewoon in spijkerbroek gaan. Heb ook geen idee hoe die D is natuurlijk. Niet dat we iets hebben of iets gaan doen, maar misschien is het er wel een die meteen alles doorheeft en daar lekker op gaat zitten jennen… Enne, hoe lang moet ik dat plugje dan gaan dragen? Mag ie na bepaalde tijd wel uit, want wat dan als het niet meer gaat. Kan op dat moment natuurlijk geen toestemming gaan vragen aan Meester die op bijna 8000 km van me vandaan zit…
Toch maar even die vraag stellen. Pff, gelukkig, een uur na aankomst mag de plug uit. Daar kom ik goed mee weg… zit ie in ieder geval ook niet in de weg mocht ik evt. willen zwepen of seksen… 🙈
Op zondagochtend schrijf ik mijn laatste blogjes af. Nu komen ze wel uit mijn vingers en durf ik ze gewoon te posten… Ergens zat er kennelijk toch een rem.
Ik ga me klaar maken voor vertrek, douchen, tas inpakken etc. In een tikkeltje recalcitrante bui besluit ik om toch mijn spijkerbroek aan te doen. Meester heeft immers niet gezegd dat ik een rokje aan moest. Alleen dat ik zonder slip en met plugje moest… Dus ik kan best zonder slip met plug in mijn spijkerbroek stappen… Ik voldoe dan immers nog prima aan de voorwaarden… 😇
Ik maak zelfs nog een foto van mezelf met grote grijns die ik opstuur… (op de achtergrond ligt wel het t-shirt in beeld dat ik 2 jaar geleden voor mijn verjaardag heb gekregen van Meester…, geen idee of hij dat überhaupt heeft gezien, anders bij deze…).
Bij Try & Play aangekomen staat daar een aardige man op me te wachten en samen gaan we naar binnen. Na het omkleden (waarom gaat precies nu mijn mooie lakjurkje kapot… gelukkig nog ander setje bij me), geef ik mijn “deurdate” een rondleiding door de club. Wel zo netjes natuurlijk. Hij is gelukkig sociaal genoeg en kent zelfs nog een paar mensen, dus die kan ik prima verder alleen laten. Ik kan gezellig kletsen met voor mij bekenden. Ik kijk nog even bij de demo cupping, maar heb daar toch niet echt iets mee. Het zal vast lekker zijn, maar ik vind de interactie gewoon wat minder interessant.
Het is fijn om hier te zijn, oude bekenden te spreken, maar ook met nieuwe mensen kennis te maken (dank “deurdate” voor je introductie aan voor mij onbekende mensen) en te genieten van de verschillende spellen.
U. vraagt of ik nog zin heb om wat te spelen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Dus even later kleed ik me uit en pak de ring boven mijn hoofd vast. De afspraak is dat als ik 1 hand loslaat, dat ik het lastig heb en dat als ik er 2 loslaat, dat het dan ophoudt… Mmm, die (her)ken ik…. dus dat is een prima afspraak voor me. Het is natuurlijk even aftasten hoe U. zweept en ik daar op reageer. Hij kent het spel van Meester, maar dan nog. 
Opwarmen met floggers, ik heb er zo weinig mee, maar ik weet dat het op zich wel nodig is… Af en toe haalt U. wel flink uit en zijn de floggers ineens niet dof, maar kunnen ze ook best scherp aanvoelen. Daarna worden andere zwepen uit de tas gehaald. Geen idee meer wat ik allemaal heb gevoeld (deze zwepen (her)ken ik helemaal niet), maar het is fijn en komt redelijk overeen met wat ik gewend ben van Meester. Het tempo en de felheid wordt opgevoerd. Het is fijn om de zwepen te voelen, af en toe binnensmonds, of iets harder te vloeken. Weg te zakken in mijn gevoel, maar er ook weer uitgehaald te worden door een nieuwe klap, of de woorden dat ik U. moet aankijken. 
En dan komt daar het moment dat U. het bijna genoeg vindt. Het is toch aftasten voor hem wat ik kan hebben, en het is beter om daar voor te blijven dan er overheen te gaan. En dus hoor ik, dat ik er nog 3 te gaan heb. Maar dat ik hem wel moet blijven aankijken. En dus komen die 3 laatste zweepslagen extra hard aan… En zak ik bij de laatste door mijn hoeven… 
Op het bed in de hoek onder een handdoek kan ik bijkomen. Het was fijn en lekker. Nu even nagenieten…
Ik ga uiteindelijk redelijk op tijd naar huis. Het is nog een stukje rijden en nu ik alleen ben, wil ik het niet te laat maken, bang dat ik onderweg te moe word. Mijn “deurdate” loopt met me mee naar de kleedkamers en na me nog een paar keer bedankt te hebben, zeggen we gedag. 
Onderweg in de auto maak ik nog een korte stop bij een benzinepomp om een Snickers te halen. Toch even wat extra suiker tot me nemen. Ik heb het nodig.
Thuis val ik vrij snel moe en heel voldaan in slaap. Fijne dag gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *