Zoveel gebeurd de laatste tijd…

Zoveel gebeurd de laatste tijd…

Lange tijd niet geschreven. Het lukte me gewoon niet. En inmiddels heb ik een vermoeden waar het aan lag. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, het is over met LLM. We hebben het geprobeerd, maar er was onvoldoende connectie om een goede relatie te hebben. Met pijn in mijn hart heb ik de relatie beëindigd. Ik was verliefd op iets wat had kunnen zijn, maar het niet was. Het doet zeer, is niet leuk, maar ik wil gelukkig zijn en ik neem geen genoegen met minder… Ik ben het tenslotte waard!

Recentelijk nog een afspraak bij Meester thuis gehad. Fijn om weer eens thuis te spelen. Het is toch anders dan op een feestje. Intiemer, meer samen, rustiger om me heen en dus kan ik beter focus leggen op Meester (en hij natuurlijk op mij), geen rekening hoeven houden met anderen en me op bepaald vlak ook wel vrijer kunnen bewegen (er is nog altijd een soort van gene bij het en public spelen met seksuele handelingen). Zoals gewoonlijk ga ik netjes gekleed, zonder slip, maar wel met butt plug in. Samen een kop koffie / glaasje water drinken, even wat bijkletsen en uiteraard moet mijn boekje met straf nog bekeken worden. Het is al even geleden dat we die hebben afgerekend, maar gelukkig heb ik niet al te veel staan. Ik mag me uitkleden, in het midden op afstand… Damn, zo’n moeite mee, ik voel me niet sexy, en heb moeite om dan uit te kleden als iemand toe kijkt. Naakt zijn is geen probleem, maar uitkleden… Liever gewoon ff snel, is het maar gebeurd.
Ik mag dit keer staand mijn straf van 40 caneslagen op mijn bovenbenen in ontvangst nemen. Mmm, die komen toch weer totaal anders aan dan zittend. Van daaruit door met een zwepensessie. Ook nu merk ik dat ik het fellere veel moeilijker kan hanteren dan voorheen. Waar ligt het toch aan. Ik vind het lastig, voel dat ik faal, wil me volledig kunnen geven en niet lopen miepen bij het minste of geringste. En natuurlijk is het goed wat ik geef, is het ok en maakt Meester zich er niet druk om, maar toch… IK wel!

Wat er precies allemaal is gebeurd die avond, kan ik niet helemaal meer terughalen in de juiste volgorde. Heb het niet meteen opgeschreven en daardoor raakt de chronologie wat in de war. Ik weet dat Meester me ook nog zegt in een bepaalde houding te gaan staan. Damn, daar dacht ik onderweg nog aan, en ik wilde die nog even doorkijken voordat ik naar binnen zou stappen. Meester vroeg er nooit naar en dus was het bij mij beetje in vergetelheid geraakt. Maar omdat ik bijna te laat was, geen tijd meer gehad om nog even te spieken. En dus moet ik even diep graven in mijn geheugen. Probeer ik nog te spieken op zijn eigen voorbeeld A4 met alle posities, maar daar geeft ie me niet de gelegenheid voor. Gelukkig weet ik toch nog wel en kan goed gaan staan. Pfff, daar ben ik goed mee weg gekomen.
Maar hoe ik ergens op een bepaald moment op mijn buik op de grond ben beland, dat kan ik me niet meer herinneren. Feit blijft dat Meester wel het eea van plan is, aangezien hij een kussentje met handdoek onder mijn buik legt. Ik hoor (volgens mij) hem latex handschoen(en) aantrekken en dan voel ik een dildo die mijn kut ingaat. Maar dat niet alleen, mijn butt plug zit ook nog in. En dat samenspel… Ik ben al geil, maar dit is zo heet… Of die butt plug nou is vervangen door een andere dildo, ik weet het niet meer. Maar ik word in mijn beide gaatjes geneukt met een dildo en uiteindelijk resulteert dat in voor mij het meest heftige orgasme dat ik ooit heb gehad. Damn, fuck, what the hell… Geen idee wat me overkomt, ik rol allerlei kanten heen en ik golf heen en weer op een mega geil gevoel. Uitgeput en ook lichtelijk emotioneel moet ik daarna echt even bijkomen.
Al met al weer een enerverende avond. Genoten met een Grote G! Fijn om weer eens in de intimiteit te spelen. Gewoon even Meester voor mezelf (en ‘m ook niet te hoeven delen met mijn lief dinnetje (sorry lieverd) of met andere mensen waar hij mee wil socializen…).
In de week voor mijn verjaardag krijg ik in de ochtend de opdracht om die avond weer eens mijn bench van binnen te bekijken. Aangezien ik geen gegronde redenen heb om de opdracht niet die avond uit te voeren, moet ik even wat schuiven in mijn agenda met andere dingen die ik wilde doen, maar goed, dat doe ik uiteraard graag voor Meester.
Ondanks dat de bench in de woonkamer stond waar het een normale temperatuur was, was het toch best fris. 1,5 uur min of meer op de grond stil liggen is toch even wat anders. Dubbel gevuld, met mijn eerste orgasme op zak, kruip ik de bench in. Het ligt nu wat onhandig, dus ik kan mijn draai niet echt lekker vinden. Op mijn rug, op mijn zij, ik blijf alles goed voelen. Ok, dan me er maar aan overgeven. Het is niet anders. Een van mijn katten komt heel lief naast me op de grond liggen om me gezelschap te houden 😻 Door de tralies geef ik haar maar even een kroel.
Na 1,5 uur kruip ik, met wat kippenvel, uit de bench. Ik kruip op de bank met een dekentje om even wat op te warmen. Ik moet een half uur wachten en dan nog 2x klaarkomen voordat ik alles uit mag halen. Had eerst nog even het idee dat het wachten roet in het eten zou gaan gooien, maar dat was gelukkig niet het geval. Dus de 2x klaarkomen ging zonder problemen. Sorry Meester, u heeft er zelf voor gezorgd dat ik zo’n sletje ben….😊
Doordat ik dingen echt van me af moet schrijven over LLM, hou ik me niet aan de regel om geen prive dingen te doen tijdens een werkgerelateerde meeting. Ik besef het me terdege en zal mijn straf dan ook incasseren. Maar ik moet echt even alles op een rij zetten en helaas is de meeting niet altijd even boeiend… Welke straf ik hier voor ga krijgen, weet ik nog niet, want ik kon dit niet echt goed tellen, dus ik laat het graag aan Meester over…
En dan komt er op vrijdag ook nog een berichtje dat het zo op mijn vrije dag ook weer eens tijd wordt voor een beetje plezier. Het is nu inmiddels 19.00 uur geweest en ik wil net op de fiets stappen naar een lieve dame die ik een flink aantal jaren uit het oog ben verloren.
Maar goed, de opdracht is voor bedtijd 3x klaarkomen, minimaal 1x zonder speeltje en uitgebreid verslag uitbrengen over hoe en waar precies ik het heb uitgevoerd…😱
Dat zal dan een latertje worden.
Het bijkletsen met de lieve dame is gezellig. Fijn om weer contact te hebben en dingen samen te kunnen delen.
Als ik om 00.30 uur ongeveer thuis kom, leg ik snel een kruikje in mijn bed, zodat ik later niet in een steenkoud bed hoef te stappen. Katten eten geven en dan uitkleden. Een handdoek, een speeltje en glijmiddel pakken. Ik ga op de bank zitten met mijn gezicht naar het raam. Ondanks dat er op dit tijdstip niet veel mensen wakker zullen zijn, is het toch erg geil om zo open en bloot te zitten. Dat exhibitionisme dat in me zit, durft steeds meer naar voren te komen. Een rustig muziekje op de achtergrond en om wat meer in de stemming te komen, wat filmpjes bekijken op Fetlife. Om het mezelf wat makkelijker te maken, doe ik de eerste keer met speeltje. Mijn voeten op de vensterbank, benen wijd, Satisfyer op mijn klit en het duurt niet lang of ik heb mijn eerste orgasme te pakken.
Ik verschuif wat op de bank, ga iets makkelijker liggen en geef mezelf even wat rust. Ik ga nu zonder speeltje verder. Dat is een stuk lastiger… Kan niet dezelfde druk opbouwen, het duurt langer, krijg een lamme hand en arm, er komt vertraging in, ik zak weer terug in mijn gevoel. Damn… Focus op genieten, feit dat ik bekeken kan worden, druk weer langzaam opbouwen en dan is daar gelukkig het tweede orgasme. Minder heftig, dat wel.
Ik kom even rustig bij, streel mezelf en lig even lekker na te genieten. Ik twijfel nog of ik nu lekker mijn bed in zal kruipen en daar mijn 3e orgasme krijgen of nogmaals op de bank. Ik besluit het laatste. Ik lig er nu toch, dan maar hier afmaken. Ik zet de Satisfyer niet te hard. Voel namelijk dat de druk zich snel opbouwt en ik wil er eigenlijk wel wat langer van genieten. Maar als ik voel dat ik over het point of no return ben, zet ik ‘m nog wat harder om extra druk mee te geven. Het resulteert in een heel heftig orgasme en een zeiknatte handdoek. Onderuit gezakt en lichtelijk uitgeteld, puf ik nog wat na. Als ik het na 5 minuten koud krijg, kruip ik toch maar lekker mijn warme bedje in. Snel bovenstaand verslagje naar Meester typen en versturen, mijn oogjes dicht en lekker slapen.
En dan is het zondag, Paradise Castle dag… Ik heb er enorm veel zin in. Kijk er echt naar uit. Heb het ff nodig om flink gemept te worden of om gewoon rauw en hard geneukt te worden. Maar goed, dat is natuurlijk niet aan mij, maar aan Meester.
Ik sta op mijn gemak op, heb alle tijd. Na ontbijt uitgebreid douchen en spoelen, mijn haren hoef ik niet te wassen, want die heb ik gisteren nog gekleurd. Lekker met een nieuwe doucheschuim en daarna insmeren met een zalige bodybutter. Mmm, wat ruik ik lekker. Vandaag besteed ik extra veel aandacht aan mijn haar. Ik wil leuke krullen en heb tips gekregen hoe ik er langer van kan genieten.
Met een mooie doorschijnende bloes aan, net rokje, jarretels met kousen, hakken en natuurlijk geen slip (dit keer ook geen plugje) stap ik rond half 2 in de auto richting Meester. Van daaruit richting Amsterdam. Het is weer gezellig in de auto. Nog even een slaaf ophalen van S.
Binnen wordt het steeds drukker vandaag. Zo druk hebben we het nog niet eerder meegemaakt. Wel gezellig natuurlijk. Door mijn knieblessure kan ik niet op mijn linkerknie zitten (echt zo enorm balen), dus zak ik alleen door mijn rechterknie bij het aangeven van een drankje aan Meester, en moet ik op mijn billen naast hem op de grond zitten. Ik baal er enorm van, maar het is op dit moment niet anders.
Tijd om me uit te kleden, Meester wil plezier gaan maken! Door de drukte vind ik het lastig om er in te komen. Veel geluid en een fel licht flitst met regelmaat in mijn gezicht. Meester vraagt of ik een blinddoek om wil en ik geef aan dat het ok is. Voordeel is dat mijn zicht inderdaad nu volledig weg is, dus ook geen last meer van het flitslicht. Nadeel is dat mijn gehoor extra scherp is (en ik dus zelfs reageer op een klappende zweep naast me) en dat ik niet af en toe Meester aan kan kijken. Geen contact zoeken, boos kijken of wat dan ook… Mijn gevoel is ook scherper, dus aanrakingen komen dieper binnen. Ik krijg mijn birthday spanking en Meester heeft toevallig iedereen in de buurt… O., H., E., U., maar ook een dame die met haar nagels flink krast over mijn rug en de rest van mijn lijf… ik weet even niet wie het is, denk eerst aan S. maar als ze begint te praten, hoor ik dat zij het niet is. Mijn hersenen gaan in sneltreinvaart en ineens valt het kwartje…. F.! Wat een gemenerik is ze ook. Maar wel lekker!
Toch heb ik weer moeite met het incasseren van de zwepen. Doffe pijn heb ik altijd matig gevonden, niet dat het zeer doet of zo, maar ik kan er niet echt wat mee. Maar ook de scherpe pijn wil vandaag niet. Ik miep, draai, stap weg bij bijna iedere slag. Voel me rot omdat ik zo weinig kan hebben (al zullen daar de meningen over verdeeld zijn). En ook al weet ik dat het niet gaat om hoeveel ik incasseer, toch weet ik ook dat het veel minder is dan voorheen. Het is echt de afgelopen maanden zo “slecht”. En ik heb inmiddels wel een vermoeden waar het aan heeft gelegen (althans dat denk ik). Het zal wellicht toch te maken hebben gehad met mijn relatie met LLM. Onbewust niet goed in mijn vel zitten, omdat het niet zo lekker ging. Of onbewust toch moeite hebben dat ik geniet en opgewonden raak van pijn en alle dingen die er verder gebeuren en dat toch lastig vinden in combi met mijn nilla relatie. De toekomst zal het uitwijzen nu de relatie is beëindigd.
En dan is het breek-moment daar. Als altijd wil ik niet toegeven. Ik blijf de ring met 1 hand vasthouden. Meester is al gestopt met zwepen en omarmd me, zeg dat ik los mag laten. Maar ik wil niet, sta al te huilen, maar het is alsof mijn hand vast zit aan de ring. Als ik dan eindelijk los laat (het lijkt wel minuten te duren, maar zal vast slechts enkele seconden zijn geweest), barst ik in janken uit in de armen van Meester. Even loslaten, even alles eruit, onder een dekentje op de bank, liggend tegen Meester aan.
Uiteindelijk beland ik op de grond aan zijn voeten. Ik heb er de pijn in mijn knie wel even voor over. Want dit is de plek waar ik nu hoor, dit is de plek waar ik me fijn voel, dit is waar ik los mag laten en mezelf kan zijn.
Later op de avond zit ik op de grond, Meester is me aan het plagen. Regelmatig een vinger/duim in mijn mond, ver achterin, of zijn hand voor mijn mond om mijn adem te ontnemen. Ik word hier mega geil van. Meester voelt eens tussen mijn benen en ja hoor, ik ben mega nat. Ik zit al op een handdoekje en dat is maar goed ook. Ik laat mijn gene wat zakken en hou mijn benen keurig wijd voor Meester. Hij zit deels voor me, ik denk om mijn zicht te ontnemen. Op die manier zit ik beetje in een coconnetje. Maar ik kan nog net langs hem heen kijken en zie een man verlekkerd naar mij staan kijken, met zijn hand in zijn boxer. Het windt me op, het maakt me nog geiler. Zelfs als ik het nu schrijf, kan ik me het beeld zo weer voor de geest halen en voel ik het in mijn onderbuik kriebelen. Ik krijg een orgasme! Meester heeft de slet in me stapje bij stapje verder laten bloeien, met als resultaat dat ik nu gewoon en public met mijn benen wijd een orgasme krijg… 🙈 Geen preuts gedoe meer…
Vraag me overigens af wat Meester had gedaan als die man zich zou zijn gaan aftrekken…
We verlaten als een van de laatsten het pand, de lichten zijn al aan en er wordt al druk opgeruimd en schoongemaakt. Het was weer eens een enerverende middag/avond. Enorm genoten en weer stapjes gezet. Dank Meester voor deze ervaring. Dank ook aan S. voor het fijne gesprek wat we hebben gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *