F*ck-it lijst – stand van zaken…

F*ck-it lijst – stand van zaken…

In 2021 postte ik een aantal berichten die te maken hadden met mijn F*ck-it lijst, ofwel de dingen die ik (semi) bdsm gerelateerd nog wel zou willen doen.

Hierbij een update van de status van dat lijstje:
  1. Zonder schaamte genieten van seks: dit is recentelijk heel erg gelukt!!!! Zal nog niet zeggen dat daarmee alle schaamte al is verdwenen, maar ik ben heel goed op weg…. ✅ Thanks PR!!!
  2. Vrouwenseks: nee, nog geen seks gehad met een vrouw, maar inmiddels al wel met een vrouw gezoend…. ❤️ Thanks lief dinnetje!!!
  3. Genitale piercing: voor zover het er nu naar uit ziet, gaan die in juni gezet worden…. Moet nog even goed denken hoeveel ik er wil, maar ik denk dat ik voor 4 ga in mijn buitenste schaamlippen… ⏩
  4. Waterboarding: nog geen waterboarding gedaan, maar wel met een simpele bondage in een bad aan ademrestrictie gedaan… ✅ Thanks lief dinnetje!!!
  5. Erotische fotoshoot: nog niet gedaan helaas…
  6. Orgasmes tot ik er bij neerval: niet zoveel dat ik out ben gegaan, maar ik heb momenten genoeg gekend waarbij ik echt zo iets had van “ik kan niet meer…., niet nog 1 erachteraan… ” ✅ Thanks Meester en PR!!!
  7. Zware suspension in combi met pijn en lust: zware suspensions heb ik op zeker gehad. Nog niet daarbij extra uitgedaagd met pijn en lust, maar dat komt vast ook nog wel… ❤️ Thanks Sander!!!
  8. 48 uur (of langer) volledige overgave: nog niet gedaan…
  9. Als slet gebruikt worden door meerdere mannen: niet door meerdere mannen, maar wel in opdracht van Meester genomen worden door een man en betast worden door anderen (in parenclub)… ❤️ Thanks Meester!!!
De nummer 10 op mijn lijstje is nooit geplaatst en zal voorlopig ook nog wel mijn eigen geheimpje blijven. Daar zit nog een te grote gene op… Die is dus ook nog niet ten uitvoer gebracht…
Nee, nog lang niet alles is gedaan, maar ik ben trost op wat ik WEL al heb gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *