Touwtjes, touwtjes, touwtjes…

Touwtjes, touwtjes, touwtjes…

Recentelijk weer in contact gekomen met M. die in het begin van mijn mooie reis even in beeld is geweest. Veel gebeurd natuurlijk, veranderd, voor beiden.
We kletsen wat bij via WhatsApp en al snel komen we ook op BDSM uit en onze ervaringen. Als hij vertelt over zijn bondage ervaring en het feit dat ie een bunny zoekt, ben ik getriggerd… Ook al woont ie wat ver weg. Dus paar weken geleden in de auto gestapt voor een hernieuwde kennismaking, bijkletsen en wat knopen. Bijzonder hoe een oud verloren contact toch zo vertrouwd voelt.
Tijdens het knopen is het even aftasten. Voor hem, wat kan ik hebben, wat kan ik aan, hoe werkt touw op mij (behoorlijk heftig merkt ie al snel), maar ook voor mij, hoe gaat hij met het touw om, de snelheid, souplesse in knopen leggen, de connectie…
Het voelt goed en fijn. Naast een grond bondage, hang ik even later ook nog in een suspension. Daarna is het toch wel genoeg. Ik ben nog niet opgeknapt van mijn ziek zijn en bondage is toch best inspannend.

Maar de ervaring was goed en die vraagt om een herhaling. En dus komt M. ook naar mij. We kunnen bij mij dan weliswaar geen suspensions doen, maar grond bondage en semi suspension is ook super leuk. En daarbij vind ik het heerlijk om uitgedaagd te worden in de touwtjes. En dat dat prima kan in een grond bondage heb ik geweten. Voor het eten knopen we alvast wat. Even er lekker in komen. Na het eten maakt ie het me nog even wat lastiger en sta ik niet veel later bijna op mijn tip-toe. Ik kan er eigenlijk geen genoeg van krijgen, maar het is tijd voor M. om naar huis te gaan. Jammer, want ik had echt nog wel langer door willen en kunnen gaan. Dat het me meer doet dan alleen maar “fijn in de touwtjes” is denk ik wel duidelijk, maar M. gaat er verder niet echt op in.

1e Paasdag… wat is er leuker om dan in de touwtjes te hangen… Na mijn lunch stap ik in de auto. Het is druk op de weg. Bij aankomst gezellig met 3 kletsen in de tuin. Wat een zaligheid om nu lekker buiten te zitten. Als S. eind van de middag naar haar werk gaat, kunnen M. en ik wat gaan knopen. Beetje relaxt en ontspannen. Touwtje hier, aantrekken en ja hoor… ik kruip in mezelf. Zodra de spanning op het touw komt, voel ik mezelf heel voorzichtig wat weg zweven. Ik ben nog wel in deze wereld en ik kan nog heel goed op mezelf letten (wel handig om te voelen of er ergens iets niet goed zit), maar er gaat voorzichtig zo’n knopje om. Voor mijn gevoel haalt M. de touwtjes veels te snel weer los. Maar hij vond dat mijn handen koud werden, dus was het genoeg.

Na het heerlijke eten, hebben we eerst een intens en emotioneel gesprek. Ik heb de laatste maanden veel meegemaakt, ben grote stappen aan het zetten in mijn eigen ontwikkeling en terugblikken op en voelen wat het met me doet, is heftig. De tranen rollen over mijn wangen, maar het is goed! Fijn dat we deze gesprekken kunnen voeren. Ik voel me veilig!
Later op de avond dan toch weer over op de touwtjes. Ik heb recentelijk het boek “Vogelmeisje” gekocht en het leek me een leuk idee om al hangend in de touwtjes het boek te lezen. Met als titel dan “Fly like a bird”. Zo gezegd, zo gedaan… M. is niet voor 1 gat te vangen en niet veel later hang ik in een mooie suspension met het boek in mijn handen. Na wat foto’s gemaakt te hebben, begint M. me wat uit te dagen. Damn, ik kan mijn benen niet tegen elkaar aan doen en hang dusdanig met mijn benen wijd dat ik een “leuke” inkijk heb… 😳

De laatste bondage van vandaag is niet al te zwaar. M. wil wat uitproberen met bamboo. Mijn eerste ervaring en “I like”… Het is even zoeken met mijn scheenbeen… die heeft toch wat moeite. Eens even induiken wat ik daar mee moet en of het aan mij ligt of dat het wat algemener is dat scheenbenen zo gevoelig zijn.
We hebben lol samen, ik word in de touwtjes uitgedaagd en ik heb een vermoeden dat ik een volgende keer naast de touwtjes nog wel wat meer uitdaging kan verwachten… 🙈
Moe, maar zeer voldaan lig ik op de grond onder een dekentje wat bij te komen.

Thanks M., ik kijk uit naar nog meer samen knopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *