Lief dagboek…

Lief dagboek…

… wat me nu toch is overkomen…
Geen idee hoe ik alles zal gaan beschrijven. De volgorde ben ik compleet kwijt, maar wat er allemaal is gebeurd, was fijn, geil, heftig, geil, lekker, geil, pittig, geil, auw, geil…
En oja, had ik al gezegd dat het geil was…🙈

Ik stapte vrijdag iets na half 10 in de auto. Net te laat om op tijd te kunnen zijn. Het is een uur rijden naar E. Stom telefoongesprek dat ik daarvoor had, duurde veel te lang. Ik geef wat meer gas. Onderweg zie ik dat de tijd terug tikt, 6 minuten te laat, 4 minuten te laat … En uiteindelijk draai ik precies om 10.30 uur mijn auto op de stoep en de sleutel om in het contactslot. E. staat al bij de voordeur met grote grijns op zijn gezicht. Ik heb het in ieder geval gehaald… Niet dat we daar een regel over hebben, maar ik wil gewoon op tijd zijn…
Aan tafel even bakkie thee drinken en bijkletsen en dan is het tijd om naar boven te gaan. Eerst nog even naar toilet en ik mag ook de buttplug uithalen die ik inmiddels al 1,5 uur draag. Ik heb dit keer een mepding uit het over-de-knie-setje van Nelliesz gekozen en E. is verbaasd over mijn lef om deze te kiezen als ie me aantreft in Nadu als ie boven komt. Het mepding is nog nieuw en daardoor nog erg stug.

En dan gaat E. los. Hij weet inmiddels dat ie zich niet hoeft in te houden, in ieder geval niet qua pijn. Maar daar speelt ie niet alleen op. Het is altijd in combi met lust. En dus sta ik met klemmen met gewichtjes aan mijn schaamlippen, krijg ik een stalen ketting in mijn kut gepropt, een anaalhaak in mijn kont en tig orgasmes (nee niet alles tegelijk… Alhoewel…). Oja, elastieken om je borsten en die laten schieten, geven mooie rode strepen… Ze blijven (vooralsnog) bij mij alleen niet zo lang staan… Sorry E…. (althans niet zo extreem als ze in eerste instantie verkleurden, nu 2 weken later staan er nog steeds wel streepjes op mijn tieten). Of al zittend op een soort “paard” (driehoekig ding) met je voeten naar achteren gebonden (dus ook niet de grond rakend), je armen in een leren armbinder achter je rug en een stevige corsetachtig halsband, is al een uitdaging op zich. Dan continu opgegeild worden met een wand (en net voor moment supreme stoppen) en gecaned worden op je bovenbenen, maakt de uitdaging nog vele malen groter… Klaarkomen is dan ontzettend heftig en lastig… Temeer daar ik niet van dat ding af wilde donderen…
Of afwisselend met Celebrator en zweep mijn kut bewerken. En ook hier net vlak voor een orgasme stoppen, zodat ik bijna klaar kom op de zweep. Hoe fucking frustrerend als ie de Celebrator net op tijd weghaalt… Als blikken konden doden, had ik nu een moord op mijn geweten 😱


Ik had eerder opdracht gekregen om 6 dingen te verzinnen die ik of E. zou doen als we met een dobbelsteen gaan gooien. Ik heb echt zitten wikken en wegen wat ik zou doen. Uiteindelijk werd het dit:

Dobbelsteen opdracht
Emmy dobbelt met 1 dobbelsteen. De uitkomst van de dobbelsteen staat gelijk aan het volgende:

1. E. kiest een slag/mep instrument en mag daarna ook dobbelen (met 1 dobbelsteen) voor aantal keer slaag (x5)
2. Emmy gaat kruipend thee halen beneden
3. E. kiest zweep en mag daarna ook dobbelen (met 1 dobbelsteen) voor aantal keer slaag (x5)
4. Emmy gaat kruipend koekjes (of iets anders lekkers) halen beneden
5. E. mag Emmy direct x orgasme(s) achter elkaar geven (x is het aantal keer dat hij daarna dobbelt met 1 dobbelsteen)
6. …

De 6 laat ik leeg, ik heb wat in mijn hoofd, maar weet nog niet of het goed genoeg voelt om dat al te willen. Nou is de kans erg klein natuurlijk dat ie op 6 valt, maar toch, zal je altijd zien.


E. vindt het leuk om nu alvast wat met de dobbelsteen te doen. Nog niets te maken met mijn opdracht, maar gewoon dobbelen voor het aantal keren slaag… De dobbelsteen bleef op 4 vallen. Alsof ik ‘m zo had geprogrammeerd. Dat ie dat dan wel weer vermenigvuldigde, viel dan weer wat tegen…

Als later de dobbelsteen dan wel daadwerkelijk ingezet gaat worden zoals bedoeld, kom ik er gelukkig goed vanaf. Ik dobbel zelf een 3 (of was het een 1, ik weet het niet eens meer) en E. dobbelt een 4. Te overzien allemaal…
De dobbelsteen is niet op 6 gevallen en ik heb ook niet kruipend thee of koekjes hoeven halen. De mepdingen en zwepen heb ik sowieso wel gevoeld en de hoeveelheid orgasmes die ik heb gehad, kan ik gewoon niet meer tellen.

Als ik aan het eind van de middag onder de douche mag stappen, vraag ik of E. met me mee onder de douche gaat. Ik heb het nodig om ‘m even heel dichtbij te voelen. Ik zak niet veel later door mijn knieën op de grond en begin te pijpen. De eerste keer, even onwennig, temeer daar E. een prins Albert piercing heeft…

Ik blijf dit keer weer lekker eten, maar ook slapen bij E. en S. Fijn om niet in het donker terug te hoeven rijden. Was vorige keer toch niet zo prettig met onverlichte snelweg. Ik ben echter behoorlijk moe, en lig al snel te soezen op de bank. Dan maar op tijd mijn bedje in. E. dekt me nog even toe.
De volgende ochtend met een kop op bed bij E. en S. gezellig even keuvelen. Na het ontbijt spullen inpakken en S. uitzwaaien. Ik zou niet veel later vertrekken. Dat dat uiteindelijk niet is gelukt, moge duidelijk zijn als ik je vertel dat ik uiteindelijk nog 3 keer gedoucht heb en tussendoor alle hoeken van de zolder en het bed op zolder heb gezien, ik aan mijn haren over de grond gesleurd ben. Ik het kwijl, snot en mijn eigen geil in mijn gezicht gewreven heb gekregen. Maar ook dat ik E. heb gevraagd (kennelijk heel lief) of ik hem ajb in me mocht voelen…
Mijn gezicht uiteindelijk beurs aanvoelt van de vele klappen die ik heb gehad en mijn kut rauw en zeer doet… En ik zoveel vocht erna moest drinken, omdat ik zo goed als uitgedroogd was. Ik ruw genomen ben, en de tandarts op zeker beurse plekjes in mijn keel zou hebben waargenomen als ik die dag een afspraak zouden hebben gehad.

Zoals gezegd aan het begin, ik weet niet eens meer wat er allemaal is gebeurd, laat staan wat wanneer is gebeurd, maar het was geilgeilgeil… en nog eens geil… en ik ben een grote slettebak… 🙈

1 reactie

” En dan gast E los” Die E dat ben ik.:) Maar het is de chemie tussen twee mensen het vertrouwen wat ik krijg., haar gezicht, haar lijf , haar geluiden. Daardoor gebeurd er iets de Dominant en Sadist ln mij maken overuren en nemen de regie over en maken samen met Emmy een verhaal zoals te lezen valt.
Waarin pijn,genot, lijden,onderwerping, onderdanigheid, geiligheid ingrediënten zijn.
Ik ben heel blij en trots op haar en hoop nog vele mooie avonturen te beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *