Ik ben gesloopt…🥰

Ik ben gesloopt…🥰

Vandaag is het me-time… op de bank, met een dekentje, kopjes thee, chocolade, verwarming aan, af en toe even chatten met lieve vriendin en gewoon even bijkomen en verwerken van wat er gisteren is gebeurd. E. heeft me gesloopt… and I loved it!!! 🥰

ETA 9.55 uur, naakt, alleen mijn boeien, latex masker en mijn ballgag. Via de intercom doe ik de benedendeur open, zie via de video dat hij meteen in de lift stapt. Ik doe mijn voordeur van het slot en zet ‘m open en ga in mijn woonkamer in Nadu zitten (hopelijk stapt niet per ongeluk de buurvrouw nu nog even binnen omdat ze mijn voordeur open ziet staan…). Met goedkeurende woorden komt E. binnen. Als ie zijn jas heeft opgehangen, mijn ballgag heeft uitgedaan, krijg ik een lange tongzoen… Oh zo heerlijk! Uit zijn tas haalt ie klemmen voor op mijn schaamlippen, maar ook een prachtige posture collar met de letter E eraan hangend. Wow, zo gaaf! Thanks lieve meneer!
Tijd om thee te gaan maken, maar damn dat loopt natuurlijk voor geen meter met die bengelende klemmen met gewichtjes tussen mijn benen. De vraag waarom mijn thee in een beker zit en niet in een kommetje. Gesommeerd om een kommetje uit de keuken te halen. Meneer giet mijn thee over in het kommetje met de opmerking dat het zo toch echt beter klopt. Ik mag mijn thee drinken… Ik kan het niet, kijk hem aan… wacht op de woorden dat het toch niet hoeft. Maar die komen niet. Alleen maar dat ik het beter nu kan opdrinken, want anders zorgt ie er wel voor dat ik het ga opdrinken… Met ook nog de opmerking dat mijn brood tussen de middag er ook nog in zal gaan. En na wat minutenlang lijkt te duren, leun ik naar voren, het schaamrood op mijn kaken en probeer uit het kommetje te drinken. Maar het lukt niet, ik kan er net niet bij… “Dat kan beter, je moet er ook verder met je neus in…” Nog een poging… maar het wil echt niet lukken, dit kommetje is gewoon te diep en ik pas er niet verder in met mijn gezicht. En na wat een eeuwigheid lijkt te duren, dan eindelijk de opmerking dat ik met mijn handen het kommetje mag oppakken om te drinken…. Pffff… gelukkig…😌

Samen in bed, opgegeild worden, maar te horen krijgen dat er niets in je kut gaat komen de komende uren. Dat je kut eerst dik en opgezwollen geslagen zal worden, voordat er ook maar iets in komt. Dat alleen mijn kont beschikbaar is… WTF… en alleen daarom toch proberen iets in die kut te krijgen, want nat is ie sowieso al wel… Eigenlijk moeten plassen en vragen of ik even naar de toilet mag, levert me flinke duwen op mijn blaas op. Een “massage” die ik dit keer niet zo fijn vind… Om niet veel later gesommeerd te worden om mijn sokken uit te doen en aan mijn haren meegesleept te worden naar de douche…
Alleen de woorden “je weet je plek” en vlak daarna “mond open”….
Geknield gaan zitten op de koude stenen vloer, in afwachting op die warme straal…. een vies trekkende grimas op mijn gezicht, het uit mijn mond laten lopen, over mijn gezicht voelen, me goor en vies voelend, terwijl ik voel dat het tussen mijn benen nog natter is geworden… De lul van meneer schoon likken, en daarna een flinke deepthroat. “Het interesseert me niet dat je moet kokhalzen, al moet je overgeven, maakt hier in de badkamer toch niets uit”
En dan eindelijk is daar die andere warme straal, van heerlijk warm water dat over me heen loopt. Een kroel door mijn haar, een knuffel. Samen onder de douche, ik mijn lieve meneer inzepend, maar ook lief ingezeept worden door meneer en afgespoeld.

Touw om mijn lijf en van die prikkende kutdingen, jawel, tegen mijn kut aan… 1 been omhoog aan een touw, anaalhaak in mijn kont en dan geslagen worden op de binnenkant van mijn bovenbeen met zo’n houten, gebrande paddle. Weet je wel hoe fucking zeer dat doet… Auw, auw, auw. En ik kan geen kant op, want sta op 1 been. En als ie dan nog de slagen evenredig over beide benen verdeeld, nee meneer verzint het om alles op 1 been te slaan… Oja, mijn paracord balletjes zweepje dat ik zelf had gemaakt, vindt ie ook heel leuk. En zijn eigen gefabriceerde flogger met van die tandveerringetjes aan de uiteinden, doet het ook erg “leuk”. Om het maar niet te hebben over mijn nieuwe stropdaszweep. Ja ik heb daar een haat/liefde-verhouding mee. Waarom heb ik die ook alweer gekocht…? Soms ben ik echt niet goed bij mijn hoofd. En wie had bedacht dat meneer de roskam mee moest nemen…. IK????…. Ok, ik moet echt beter mijn hersenen gaan gebruiken. Geen goed idee…

Op de grond met mijn benen wijd, knieën opgetrokken, polsboeien aan enkelboeien vastgezet. Mijn kut open en bloot. Een paddle, een cane, tik tik tik… Mijn schaamlippen open en weer tik tik tik… Het doet fucking zeer, maar ik onderga het, voor mijn meneer, omdat ik van hem ben, omdat hij bepaalt wat er met “zijn” lijf gebeurt, waar hij zin in heeft. De tranen staan in mijn ogen. Af en toe een gil of een grom. Het maakt meneer niets uit, sterker nog, hij hoort me graag grommen en gillen. Hoe meer, hoe beter…🤬
Nog steeds niets in mijn kut, maar wel in mijn kont en ja hoor, daar zijn de orgasmes… Gelukkig liggen er van die hondentrainingpads (🙈) onder mijn kont… Anders had ik flink kunnen dweilen…
Maar dit is nog niet genoeg, want niet veel later voel ik de vuist van meneer in mijn kut. Ja eindelijk dan iets in mijn kut, maar ik tol inmiddels alle kanten heen en ben volledig de weg kwijt…

Tijd voor een broodje en een kopje thee. Zijn er echt pas 2,5 uur voorbij… Dit gaat een lange dag worden.

De middag verloopt zo mogelijk nog wat heftiger. De zwepen komen weer te voorschijn. Oh en niet te vergeten de canes. Op mijn borsten waar die in de ochtend al met een roskam op had gemept. Kut kut kut… Meneer zweept me met een singletail. Ik schiet om onverklaarbare redenen in de lach. Probeer me in te houden, maar het lukt niet. In eerste instantie vraagt meneer nog waarom ik lach en lacht met me mee. Maar na een paar keer flink in de slappe lach te zijn geschoten en niet te kunnen stoppen, is meneer er klaar mee. Hij sommeert me om te draaien met mijn gezicht naar de muur met de woorden “nee, ik hoef je smoelbakkes niet meer te zien, omdraaien richting de muur”… De boosheid in zijn stem en de donkerte in zijn ogen, maken dat ik eerst nog een poging doe om naar hem toe te stappen, maar als hij herhaalt dat hij mijn “smoelbakkes” niet hoeft te zien, draai ik me heel snel om, tranen in mijn ogen en ik onderga de zwepenregen die op mijn rug neerdaalt. De zwiepen om mijn taille. De venijnige ringetjes die snijden in mijn huid van die vervelende flogger. Tot ik het niet meer trek en hem vraag om te stoppen als ik op mijn knieën zak.

In bed bijkomen en knuffelen. De warmte en zijn liefde voelen. Even huilen en ontladen. En ondertussen weer mega geil worden. Kan ik nou nergens anders aan denken. Klappen op mijn kut, vingers in mijn kont, op handen en knieën aan de rand van het bed en dan voel ik dat meneer mij anaal wil nemen. Ik probeer te ontspannen, want het doet pijn… “Ademen” is het enige dat ik achter me hoor en voor ik er erg in heb, duwt meneer zich helemaal naar binnen. Ik duw mijn gezicht in een kussen en grom.
Mijn dildo’s worden erbij gepakt en ik ga naar andere werelden… ik grijp met mijn hand tussen mijn benen en wil met mijn clit spelen. Maar een “euh, wat ben jij van plan” houdt me tegen. Pas als ik erom gesmeekt heb, krijg ik toestemming om mezelf te betasten en niet veel later rol ik over een enorme heuvel een oneindig (geil) gat in…. of zweef ik naar de hemel… ik weet het niet meer… ben alle besef van tijd en ruimte kwijt en niet meer op deze wereld.

WTF is er gebeurd! Ik heb even een moment voor mezelf nodig, maar meneer trekt mij dicht tegen zich aan en knuffelt me. En de tranen biggelen over mijn wangen. Hij streelt mijn haar, mijn gezicht, veegt de tranen op mijn wangen weg en zegt allemaal lieve dingen tegen me. En ik blijf maar doorhuilen… Mijn ontlading, mijn loslaten, mijn rust en ruimte… Zonder dit kan ik niet zo diep gaan. Zonder de liefde te voelen na een heftig moment, zou ik ‘m niet meer willen zien. Zonder de warmte, zou ik achter blijven in leegte en eenzaamheid. Want leeg voel ik me op zo’n moment. Waardoor er ruimte is om me te vullen met warmte, liefde en kracht. Want meneer is trots op me! 🥰

Ik had in de ochtend al de lasagne klaar gemaakt voor het avondeten, dus die hoefde alleen maar in de oven en nu nog even de salade klaar te maken. Tijdens het eten is er rust, praten we over “nilla” dingen, proberen we terug te schakelen naar het “normale” leven, zodat ie mij met een gerust hart achter kan laten. Ik voel in mijn hele lijf al dat er een klein dropje aan zit te komen. Meneer heeft me vandaag op zowel lust, vernedering als pijn diep laten gaan. Ik heb hem dit keer toegelaten om mij daadwerkelijk pijn te doen met zwepen en hij deed er een extra stapje bij, zodat we ook hier flink diep zijn gegaan. Nog niet eerder zo’n zwepenregen in ontvangst genomen van meneer. Er zijn een paar grenzen ietsjes opgerekt. Door erover te praten is het ok. Het hoort bij ons spel en is consent. Zolang we maar blijven praten en aangeven wat het met je doet. En dat vind ik zo fijn aan E. We hebben hele gesprekken, bespreken altijd na en in de dagen erna is er meer dan genoeg ruimte en tijd om op dingen terug te komen. Dank lieve meneer!

En vandaag, vandaag zit ik dus op de bank. Heb een beetje mijn slaapkamer opgeruimd. Bed verschoond (was wel nodig), wassen gedraaid. Het bloed van mijn witte muur in de woonkamer geschrobt. Mijn wonden gelikt… Mijn kut en kont zijn “uitgewoond”, mijn billen zijn beurs en mijn tieten doen zeer. En ondanks dat ik een klein dipje heb, zit ik met een grote grijns op mijn gezicht en geniet ik na van een overheerlijke dag!!!!

2 reacties

Welke woorden kan ik nu nog toevoegen aan dit mooie verhaal ? Er was zoveel diepgang in ons spel waardoor we dit samen hebben gecreëerd en zover zijn gegaan. Ik verbaas mij dat we in zo’n korte tijd elkaar zo kunnen aanvoelen en versterken in onze bdsm relatie waarin de rol verhouding een geweldige uitdaging is voor ons beide.
Dank je wel lief meisje voor je vertrouwen

Geweldig om te lezen dat jullie mekaar zo hebben gevonden.
En mooi om via het lezen van je schrijvens er een beetje van mee
Te kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *