F*ck-it lijstje 2024

F*ck-it lijstje 2024

Ja, een nieuw jaar, nieuwe “voornemens” en dus ook een nieuwe f*ck-it lijst. Dit keer in co-auteurschap met mijn lieve meneer. Wat willen we graag samen gaan doen, wat we wellicht al eens hebben uitgespookt met anderen, maar nog niet met elkaar. Of nieuwe dingen samen ontdekken.
Het is een dynamische lijst: dat houdt in dat er dingen kunnen veranderen. Er kunnen dingen bijkomen, toch weer afgaan, of er wordt toch een andere twist aangegeven. Maar iedere wijziging zal gewoon zichtbaar blijven in deze lijst. Hier gaan we dan…. (in willekeurige volgorde):

 • Paars: meneer zou me heel graag eens goed paars willen slaan op mijn kont, of ergens op mijn bovenbenen of borsten. Dat is geen makkelijke bij mij, want ik teken niet heel makkelijk. Het zit vaak bij mij onderhuids en dan is er aan de buitenkant niet zo veel te zien. Streepjes bijv. van de cane, die eigenlijk echt alleen goed zichtbaar worden net na het douchen…
 • Op z’n kop gezweept worden: het lijkt me echt fantastisch om te ervaren hoe is het om op z’n kop te hangen aan bijv. voetboeien en dan gezweept te worden. Heb het al eens bij iemand anders gezien en dat zag er zo mooi uit. Zal niet makkelijk zijn. Sowieso het op z’n kop hangen, geen kant uit kunnen en dan ook nog gezweept worden. We gaan het zien…
 • Open streepjes van cane: meneer zou mij graag dusdanig hard slaan met een cane op mijn benen of kont dat er open streepjes komen. Dat zullen echt flinke harde slagen moeten zijn… 😲
 • Labia piercings / schaamlippen gesloten door ringetjes: wat was ik trots op mijn genitale piercings. En wat baalde ik dat ik ze er echt uit moest halen een paar dagen na mijn operatie en ik 4 flink ontstoken piercings had. Dus ze eruit gehaald, om alles goed te laten genezen. Had mijn energie hard nodig voor herstel na de operatie. Maar wat vond ik het mooi toen ik een foto maakte voor mijn fotochallenge met een strik door mijn piercings (zie hier en dan week 31). En wat had ik graag gewild om ringetjes door beide schaamlippen te hebben, dat ze dus eigenlijk gesloten zijn. Of er nieuwe piercings komen, nog geen idee. Maar… meneer kan ook piercen en wat is er leuker om dat een keer gewoon te doen in een spel. En dan dus een ringetje door beide schaamlippen, zodat er niets meer in mijn kut kan… Gelijk aan deze foto op Fetlife.
 • Uitgeleend worden / melden op adres: ik speel wel eens op een feestje of zo met iemand anders. Heb daar ook de goedkeuring van meneer voor. Maar ik zou het echt super tof vinden om een keer uitgeleend te worden door meneer. Of zoals hij het zegt: je melden op een afgesproken adres en maar zien wat er gaat gebeuren. Dus ja, ik vertrouw meneer daar volledig in en zal zorgen dat hij trots zal zijn op zijn slavin!
 • Prikkeldraad bondage: meneer heeft het al wel vaker een keer gedaan, maar nog nooit met mij. Dus dat moet natuurlijk ook een keer op mij uitgeprobeerd worden.
 • Speculum en schaamlip spreider: nog niet eerder ervaren, dus daar moeten we maar eens verandering in gaan brengen… Speculum… hoe vernederend om met je benen wijd te liggen en dan ook nog een volledige inkijk in je kut… En de schaamlip spreider, met bij voorkeur ook nog van die pinnen erin… En dan geneukt worden door meneer of een neukmachine… 😳
 • Kettingen: ik heb al eens ervaren hoe het is om mijn kut gevuld te krijgen met kettingen en die dan langzaam eruit halen. Maar zou graag nog meer willen spelen met kettingen. Het koude staal, het gerinkel, de zwaarte van de ketting op je lijf… Zoveel mogelijkheden… Maar die ketting in mijn kut is wel mega geil…
 • Kaarsvet: lang geleden al wel eens wat kaarsvet op me gehad, maar zou dat graag samen met meneer willen ervaren. Het geeft helaas een kliederboel, zeker als het weer verwijderd moet worden (met zweep of mes), maar goed, dat moeten we er dan maar voor over hebben.
 • Trainen naar anaal fisten: het vaginale fisten gaat vrij goed (als er even de tijd genomen wordt om op te warmen). Maar ik zou ook wel graag eens de ervaring willen hebben van anaal gefist worden. Dat gaat natuurlijk niet zomaar, dus daar zullen we naar toe moeten gaan werken. Trainen, oefenen en oefenen… En dan wie weet, gaat het lukken…
 • Foto’s maken: ondanks dat ik het mega eng vind, zou ik wel graag wat meer foto’s hebben van hetgeen meneer en ik allemaal uitspoken en wellicht post ik die dan ook nog online…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *