Lekker slettebakken…

Lekker slettebakken…

Afgelopen donderdag een avondje naar Mystique. Nog niet eerder met Meneer en S. geweest, dus heb er zin in! Tegen half 2 klap ik dan eindelijk mijn werklaptop dicht en pak mijn laatste spulletjes bij elkaar. Nog even snel tanken en dan hup op pad. Bij Meneer nog even wat make-up op doen en dan kunnen we door naar Mystique. Het is zo leuk om te zien hoe trots Meneer is als hij samen met S. en mij naar boven loopt. Ja, hij heeft het maar goed zo, met 2 dames aan zijn zijde.

We kletsen wat, eten een hapje (Meneer laat me eerst op de grond zitten, maar ik mag wel uiteindelijk aan tafel zitten om te eten), spelen even met 3 en wat later geeft Meneer mij ook nog een pittige zweepsessie. Het was heerlijk!!! Hier kan ik zo van genieten!
En dan gaan we lekker met drieën naar het bubbelbad. Zoenen, strelen, opgeilen, ondeugende ogen van S. 🤩 Als Meneer op de rand van het bad gaat zitten, kunnen S. en ik hem om beurten pijpen. Meneer laat me ook nog klaarkomen, terwijl ik met een schuin oog heb gezien dat F. inmiddels ook in het bad zit. Ik laat het maar allemaal gebeuren, denk er niet teveel meer over na, ik ben gewoon geil, ik geniet hier van en ga geen schroom meer hebben… Nice thought meisje….😳

Als ik wat aan het kletsen (en zoenen) ben met R., voel ik niet alleen haar hand op mijn rug, maar ook van de jongeman die alleen in het bad achter mij zit. Eerder was al door mijn geiligheid het idee in me opgepopt dat ik hem eigenlijk wel zou willen pijpen, Meneer trots maken en laten zien dat ik een goede slet ben. Maar ik durf zelf nog niet echt initiatief te tonen, dus fijn dat deze jongeman nu voorzichtig de eerste stap zet…
Ik kijk R. aan, raak de hand van de jongeman aan, terwijl ik in het water terugglijd naar Meneer, om hem om toestemming te gaan vragen. Uiteraard krijg ik van hem de wedervraag of ik dat zelf wil… Ja duh, tuurlijk, anders kom ik het toch niet vragen… Maar dit denk ik alleen maar, terwijl ik een blos op mijn wangen krijg, en begin te stamelen. Onderwijl kijken S. en R. me vragend aan en plagen me. Maar ik krijg het (nog) niet mijn strot uit om “Ja” te zeggen… 😳 Maar gelukkig krijg ik dan eindelijk een “Ja, ga maar” van Meneer!!!!!

Dus ik glij in het water richting de jongeman, zeg hoi, kijk hem in de ogen en geef hem een zoen. Ik raak hem aan, en mijn hand glijdt al snel naar beneden. Hij is nog niet hard, maar ik voel goed gereedschap en netjes geschoren (dat vind ik toch echt wel fijn). Dit kan nog wel leuk worden…
Terwijl ik net bezig ben, voel ik ineens iemand tegen me aan komen achter me… Een hand over mijn rug, kusjes in mijn nek en op mijn rug… In eerste instantie dacht ik nog aan Meneer, maar daar is het lichaam te zacht voor. Het is S. die er ook bij komt… De lul van de jongeman groeit in mijn handen en ik geniet! Ik laat hem op de rand van het bad zitten en neem zijn lul in mijn mond. Hij is inderdaad goed geschapen. Hier hou ik wel van en laat zijn lul tot ver achter in mijn keel glijden… Erin, eruit, lebberen, zuigen, pijpen, tot diep achter in mijn keel. S. neemt het van me over… We zoenen, zowel met de jongeman als samen, strelen, pijpen, ik voel vingers in mijn kut terwijl ik de jongeman pijp… Wat is dit heerlijk geil!!!

Maar ik mag het niet afmaken… Als ik nog lekker aan het pijpen ben, voel ik dat ik voorzichtig mee getrokken word en ik hoor S. zeggen dat ze me mee neemt en dat het tijd is om te gaan… De jongeman enigszins teleurgesteld, maar gelukkig wel met een lach op zijn gezicht achterlatend…

Wat was dit ongelooflijk geil!!! 🔥🔥🔥 Dit is voor herhaling vatbaar!!! En door de toestemming van Meneer voor mij nog zoveel fijner. Voor mij een extra betekenis. Een diepere lading aan mijn eigen gevoel. Ik ben niet alleen een slet, ik ben Zijn slet!!! 🥰

1 reactie

Ik kan waarschijnlijk niet uitleggen hoe geil en bijzonder ik het vind om twee dames aan mijn zijde te hebben die voor mij gaan als mens, dominant of sadist. Ik groei zeker 2meter wow wat een gevoel en rush geeft dat.
Ook het vragen en zien gebeuren allemaal vervuld mij wow dat we dit samen kunnen beleven.
Ik hoop op nog veel bijzondere en geile momenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *