Happy

Happy

Gewoon even een blogje om jullie allemaal te laten weten dat ik happy ben. Dat het goed met me gaat. Dat ik nog steeds in de roller coaster zit, maar dat ik het uitgier van de pret. Deze roller coaster is echt fantastisch.
Ergens op een tussenstation heb ik M. bij me laten instappen. Samen gaan we nu verder op ontdekkingstocht. Elkaar leren kennen op vanilla vlak (al kennen we elkaar daarin al een 10-tal jaren), maar ook op D/s gebied. Samen ontdekken hoe we ons pad willen volgen.

Het voelt zeer goed; ik word getriggerd, vernederd, op de proef gesteld, gebonden en geslagen, maar daarnaast ook zeer erg lief gehad. Ik groei en ik bloei, ik ontwikkel me in allerlei facetten. En ik merk dat ik voorzichtig aan steeds meer tot de kern kom wie ik ben. Dit is wie ik ben en waar ik me goed en lekker bij voel. Dit is IK!
En ik straal het ook uit. Ik lach, maar nog veel belangrijker, ik heb een veel zachtere uitstraling. Niet meer zo die verbitterde, harde tante, maar gewoon een mooie, lieve, zachte vrouw.

En ja ik weet het, ik zie het niet altijd en durf het nog niet goed te accepteren, maar ik mag er gewoon zijn. Ik ben de moeite waard!

Met P. heb ik nog een paar prachtige spelervaringen mogen beleven. Die heeft me op sommige momenten best wel tot het uiterste gedreven. Maar me daarmee ook laten zien wat er nog meer voor me inzit op bdsm-vlak. En ik heb genoten, ook al zat ik geknield vastgebonden en vernederend kwijlend op de grond…

Tuurlijk zijn er nog momenten dat ik aan mezelf twijfel, dat mijn rationele kant de overhand neemt en dat ik teveel bezig ben met wat anderen er wel niet van denken. Dan vind ik mezelf raar, want wie laat zich nou slaan en vernederen… Dat is toch niet normaal? Maar even later denk ik dan (gelukkig) weer, ach wat is normaal, wat is de norm? Wie bepaalt dat wat anderen doen normaal is en wat ik doe apart is. Misschien ben ik wel gewoon heel normaal. Ach, het doet er niet toe. Zolang ik (en in dit geval ook M.) me er maar goed bij voel. En dat is het allerbelangrijkste.

Ik kijk uit naar volgende week, wanneer M. en ik samen naar een besloten meeting gaan alwaar we kunnen spelen, kunnen praten met gelijkgestemden, uitleg en tips kunnen krijgen, maar bovenal, veel plezier samen zullen hebben.

I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you.

3 reacties

Hoi

Je bent inderdaad heel erg gegroeid, in de maanden na onze ontmoeting in januari. En dat doet mij heel veel genoegen, want het is je van harte gegund. Want je bent het zeer zeker waard, te mogen voelen wie je werkelijk bent. Ga vooral door op de weg die je nu ingeslagen bent, en het komt helemaal goed met je. Daar ben ik van overtuigd.

Groetjes;
Arno

Hey emmy, ik zie jouw log voor het eerst en ben aangenaam verrast. Het is steeds heel leuk om in iemands berichten het geluk terug te vinden.
Geniet verder van je roller coaster.

D.

Het doet er eigenlijk niet toe wat anderen denken, jij hoeft je tegenover niemand te verantwoorden, alleen tegenover jezelf.
En jij mag kiezen… jij mag zelf kiezen wie en wat je wilt zijn…. :-)))

Mooi he?

Geniet, groei en bloei…

Het mooiste dat je worden kan, ben je zelf…

liefs van belle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *