Verslag van een fictieve spelavond

Verslag van een fictieve spelavond

Geschreven in opdracht van mijn D

Ze stond wat zenuwachtig te wachten terwijl M rond haar heen liep, al mompelend “Mmm, dat ziet er goed uit”. Ze had opdracht gekregen om zich om te kleden in iets waarin ze super sexy zou zijn, maar waar ze wel ook mee de deur uit kon. Pff, dat is natuurlijk niet makkelijk. Ze had gekozen voor haar hoge leren hakken, naadkousen, het korte leren rokje, haar kanten zwarte bh, met daaroverheen een doorschijnende zwarte bloes. Uiteraard geen slip of string aan. Grote oorringen in, in haar haren krullen, make-up iets meer aangezet dan normaal en als finishing touch de rode lippenstift, waarvan ze wist dat M het prachtig vond, maar waar ze zelf zo’n hekel aan had. In haar handen lag de collar die M zo bij haar zou omdoen. Hij voelde nog even onder haar rok. Damn, ze was al een beetje vochtig en daar maakte hij natuurlijk een opmerking over. Na een knip met zijn vingers, zakte ze op haar knieën en bood haar collar aan. “Goed zo meisje, je weet precies hoe het hoort”. Hij klikte ook nog eens de leash aan haar collar, brrrr de rillingen liepen over haar rug. Daarna trok hij aan de leash ten teken dat ze mocht gaan staan. “Zo en nu gaan we eens even lekker ergens wat eten”. Nee laat het niet waar zijn, dacht ze nog, niet met collar en leash om. Maar dat was nog niet het ergste. Hij liet haar vooroverbukken en met de woorden “maar laat ik dit natuurlijk niet vergeten” duwde hij een buttplug bij haar in. Hij wist hoe erg ze dit vond. Een leash in het openbaar, maar ook nog een buttplug in. En ook al was die dan niet zichtbaar, zij voelde het natuurlijk continu en ze was zich maar wat bewust van het effect dat de buttplug op haar had. En omdat ze geen string droeg, voelde ze al snel dat het behoorlijk vochtig werd tussen haar benen.

In de auto deed hij haar een blinddoek om, zodat ze niet kon zien waar ze heengingen. De rit leek erg lang te duren, maar dat kon natuurlijk ook haar verbeelding zijn en omdat ze haar oriëntatie behoorlijk kwijt was. Aangekomen liet hij haar uitstappen, pakte de leash en leidde haar zo naar de ingang van het restaurant. De potige portier deed de deur open met de woorden “Welkom meneer <achternaam>, ik wens u een hele fijne avond toe, maar dat zal wel gaan lukken, als ik dat zo eens goed bekijk”. Huh, hoe weet de portier hoe haar D heet, ze zijn hier echt nog nooit eerder geweest. Maar binnen begeleidde de kelner hen ook al meteen zonder iets te zeggen naar de gereed staande tafel. De overige aanwezigen keken goedkeurend naar M, maar ook naar haar terwijl ze achter hem aan liep met een blos op haar wangen. Bij de tafel aangekomen, schoof de kelner haar stoel met leren bekleding naar achteren. Ze keek M aan, maar hij knikte dat ze mocht gaan zitten. Hij deed haar leash af en ging daarna zelf zitten. “Gaat het een beetje meisje, je hebt zo’n blos op je wangen?”. En terwijl ze bevestigend knikte, schonk hij haar een glas wijn en water in en schoof daarna een mooi ingepakt cadeautje over tafel naar haar toe. “Maak maar open, dit heb je wel verdiend. Het is tenslotte je verjaardag!” Ze maakte met trillende handen het papier open, daar trof ze een doosje aan. Ze kreeg een vaag vermoeden en ja hoor, toen ze het doosje open maakte, wist ze het zeker. Voor haar zag ze een glanzend, eivormig ding liggen met een klein touwtje eraan. M keek haar lachend aan. “Je weet wat je te doen staat, meisje”. Ze stond op en wilde naar het toilet lopen. Maar M hield haar tegen en vroeg waar ze naar toe wilde gaan. Op haar antwoord dat ze naar het toilet wilde gaan, begon hij te lachen en zei haar dat dat nergens voor nodig was. Ze had immers geen string aan, dus ze kon prima het trilei hier aan tafel inbrengen. Met een knalrood hoofd bracht ze het trilei naar haar kut en het kostte haar totaal geen moeite om ‘m in te brengen, want door al het vocht, floepte ie zo naar binnen. M schoof zijn stoel naar haar toe en zei “Laat mij eens even voelen, meisje” en onderwijl stak hij zijn vingers in haar. Hij wroette even wat binnenin, lachte goedkeurend en liet haar daarna zijn, door haar vocht, natte vingers aflikken.

Ze wist dat het nu een moeilijke avond zou worden. Ze moest zorgen dat ze zoveel mogelijk rustig bleef. Maar ja, M zou haar nu wel op onregelmatige tijden gaan kwellen met het trilei. En haar buttplug zat natuurlijk ook nog steeds in. Die combi zou natuurlijk sowieso heel moeilijk worden. Grrr, als ze nu nog maar kon genieten van het eten.

Tijdens het voorgerecht hield M zich redelijk rustig en had hij haar slechts 1 keer getriggerd door het trilei aan te zetten. Ze was daardoor wat rustiger geworden, maar ze had natuurlijk daardoor op haar hoede moeten zijn. En jawel, tijdens het hoofdgerecht maakte M het haar echt heel lastig. Bij bijna iedere hap voelde ze het trilei en soms bleef ie zelfs wel 1-2 minuten aan staan. Maar wat ze alleen niet begreep was het feit hoe hij het voor elkaar kreeg. Want ze had nog geen afstandsbediening gezien en hij zat ook niet met zijn handen onder tafel. Ach, ze had geen tijd om daar over na te denken. Ze had het te druk met zichzelf. En ze voelde zich ook steeds ongemakkelijker worden, omdat het tussen haar benen inmiddels zo vochtig was, dat ze zeker wist dat er natte plekken op het leer van haar stoel zouden ontstaan.
Na het hoofdgerecht liet hij haar opstaan, deed haar leash weer om en droeg haar op hem te volgen. Ze liepen het restaurant door langs alle tafels, naar het einde waar een mooie halfronde deur met ijzeren beslag in een nis zat. De potige portier van eerder die avond deed de deur open en ze zag langs M kijkend een trappetje naar beneden leiden. Ze liepen de trap af en kwamen in een prachtige kerker uit. In het schijnsel van alle brandende kaarsen zag ze dat de ruimte heel stijlvol was ingericht met diverse bdsm meubelstukken.

M leidde haar naar het midden van de kerker, waar hij haar gebood zich uit te kleden, maar wel haar kousen en hakken aan te houden. Hij deed haar polsboeien om en klikte deze vast aan een stang die boven haar hing. Met gestrekte armen stond ze daar, ze kon geen kant meer op. “Zo en nu gaan we eens beginnen aan het toetje. Eerst maar eens zien hoe het met je opgewondenheid staat, meisje, want je ziet inmiddels behoorlijk rood. Maar je weet het he, eerst vragen als je wilt klaarkomen. Waag het niet om zonder toestemming klaar te komen. Je bent er nu klaar voor om het voortaan te vragen. Ik heb je daarin nu wel genoeg getraind.” Ze knikte, maar vroeg zich onderwijl af of het haar inderdaad zou lukken om eerst te vragen, ze wist hoe moeilijk ze altijd het laatste moment aan voelde komen. En terwijl ze zo stond te denken, begon het trilei weer te trillen binnen in haar en voelde ze dat M haar klit beroerde. Oh wat wilde ze graag klaarkomen, de hele avond was al een opbouwfase geweest en nu hij haar klit zo beroerde, voelde ze dat ze redelijk tegen haar hoogtepunt aan zat. Ze vroeg keurig netjes of ze mocht klaarkomen, maar daar gaf M geen gehoor aan. Hij zei heel koel nee, terwijl hij doorging met over haar klit te wrijven. Damn, dit ging ze echt niet lang meer volhouden, maar ja, hij had duidelijk nee gezegd. Wat moest ze nou doen? Ze probeerde al aan andere dingen te denken, maar ze was zo opgewonden dat ze het echt niet meer hield en een korte tijd later kwam ze dan ook spuitend klaar. Ze kon het niet helpen, dit kon ze echt niet tegenhouden, dit was te gemeen……

Kijk nou eens wat je hebt gedaan, je hebt de hele vloer nat gemaakt en je bent ook nog eens heel erg ongehoorzaam geweest, door mijn verbod van klaarkomen gewoon te negeren. Dit zal je duur komen te staan, meisje. Bereid je maar voor!”.
Hij pakte het spandex masker en deed dat over haar hoofd. Daarna pakte hij de spider mouthgag en maakte die achter haar hoofd vast. Praten was er nu niet meer bij voor haar. Hij stopte nog wel even zijn vingers in haar mond, en ze had nu echt geen andere keus dan ze af te likken. Haar benen maakte hij vast aan een spreidstang, dus stond ze nu zowel met armen als benen vast. Aangezien de spreidstang vast zat aan de vloer, kon ze nu echt geen stap meer verzetten. Hij pakte twee suede floggers en begon haar billen wat op te warmen. Gelukkig, hij haalde tenminste niet meteen vol uit. Maar het duurde niet lang of hij ging over op de prikkeldraadzweep. Oh wat had ze deze al lang niet meer gevoeld zeg. De grote zwepen maakte zoveel herrie bij het slaan, dat ze hier niet meer thuis mee speelden. Ze hadden al eens een op de muur slaande buurman gehad…… De eerste slagen kwamen goed aan en ze begon al aardig rood te zien op haar billen. En terwijl hij van links naar rechts afwisselde, ging hij ongenadig door met slaan. Tien slagen van links, dan weer tien slagen van rechts en weer tien van links. Ze was inmiddels de tel al aardig kwijt. Ze voelde dat ze in een roes terecht kwam, waarbij ze alleen nog maar naar meer hunkerde. Toen M het genoeg vond, ging hij over op de cat-o-nine en gaf haar daar nog eens vijfentwintig slagen mee. Haar billen zagen nu vuurrood en de prikkeldraadzweep had ook wat kleine puntjes achter gelaten.

Als afwisseling pakte hij een cane en sloeg daar voorzichtig mee op haar borsten, maar niet voordat hij eerst tepelklemmen met gewichten had aangebracht. Haar tepels, die normaal moeite hebben om naar buiten te komen, stonden inmiddels al zo mooi parmantig naar buiten te steken, dat het nu geen probleem was om de klemmen erop te zetten. Ze kreunde onder het aanbrengen en voelde hoe ze nog vochtiger werd. Waarom werd ze toch altijd zo vochtig als ze pijn voelde. Ze bleef het een rare combi vinden, maar wilde zich daar nu zeker niet druk om maken.
Gestaag gingen de caneslagen op haar borsten door en er werden al flinke striemen zichtbaar. M was veranderd, “harder” geworden, hij had nu geen genade meer voor haar. Hij bepaalde nu en niet meer zij. Omdat ze de spider mouthgag in had, kon ze niet meer echt gillen, maar ze kreunde steeds harder bij iedere slag. Af en toe zwiepte M ook nog met een klein zweepje op haar schaamlippen. Ze werd steeds meer getergd en tot het uiterste gedreven van haar kunnen.

M gaf haar even wat tijd om bij te komen, maar plaatste wel in de tussentijd klemmen op haar schaamlippen en ook hier hing hij gewichten aan. Dit was iets wat ze erg moeilijk vond en ze kreunde dan ook erg toen hij de gewichten los liet en alles zwaar ging hangen. Omdat haar armen al lange tijd een mindere doorbloeding hadden gehad, maakte hij haar handen los en gebood haar mee te komen naar de bok die een stukje van hen vandaan stond. Hij liet haar er overheen bukken en maakte haar handen aan de onderkanten van de poten vast alsmede haar enkels. Ook nu was er dus geen ontkomen meer aan. Niets meer opzij springen of benen optrekken als bepaalde slagen wat te hard aan waren gekomen. Gewoon ondergaan en niet zeuren. Maar ze wilde dit ook zo graag voor haar D, ze wilde dat hij hard voor haar was. Dat had ze van begin af aan gewild, maar hij had tijd nodig gehad om op het niveau van haar te komen. Ze was een echte masochist. Maar de tijd had ervoor gezorgd dat hij veel had geleerd en dat merkte ze vanavond wel.

Omdat ze nu voorover stond, liep het kwijl nog sneller uit haar mond en ze voelde zich daar behoorlijk verschrikkelijk onder. Omdat haar billen nu ook gespannen waren, kwamen de caneslagen waar M inmiddels mee was gestart, nog veel harder aan. De afwisseling met de zweepslagen die ze op haar kut kreeg, in combi met de caneslagen die maar door leken te gaan, maakte dat ze steeds verder weg zakte. Maar ze wist dat ze veilig was. Hij zou goed voor haar zorgen. Toen ze uiteindelijk in huilen uitbarstte, maakte hij haar los en nam haar in zijn armen, terwijl hij op de vloer ging zitten. Hij sloeg een dekentje om haar heen en “Meisje, ik ben zo trots op je” waren zijn woorden, terwijl hij haar over haar bol aaide.
Even later tilde hij haar op en bracht haar naar het bed dat in de hoek van de kerker stond. Hij kleedde zich uit en kroop naast haar. Ze kroop in een automatisme tegen hem aan en krulde zich op tot een bolletje. Toen ze een uur later weer uit haar roes ontwaakte, keek ze in zijn ogen en zag de warmte en liefde die ze uitstraalden, maar ook hoe trots hij was. En terwijl hij haar doordringend aankeek, kroop hij bovenop haar en duwde zijn inmiddels goed stijf geworden pik hardhandig bij haar naar binnen. Ook nu nam hij haar hard en had ff geen genade met haar. Maar ze genoot van zijn kracht en dominantie en toen ze even later aan hem vroeg “Mag ik klaarkomen meneer”, antwoordde hij met een zachte stem “Ja, dat mag meisje”, terwijl hij op dat moment zelf een fantastisch orgasme kreeg.

3 reacties

Je hebt je goed aan je opdracht gehouden. Het is een fantastisch mooi verhaal geworden 🙂
Ik ben trots op je, meisje

M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *