Een technisch hoogstandje

Een technisch hoogstandje
Als deze post straks op de blog staat, heb ik weer een technisch snufje uitgeprobeerd. Ik kan nu via mijn mobiele telefoon berichten plaatsen op deze blog. Dat maakt het natuurlijk weer wat makkelijker en betekent ook dat ik onderweg gewoon mijn blog kan updaten.
Sowieso wordt het tijd om mijn blog weer te voorzien van een nieuw berichtje, aangezien M en ik op 11 februari weer naar Showboat zijn geweest. Het was een superavond. We werden ontvangen met een glas bubbels vanwege het 9-jarig jubileum. Altijd leuk natuurlijk. Om 12 uur was ik dan jarig en kreeg ik van M samen met Mrs Samantha een fantastische birthday spanking met mijn 2 lievelingszwepen (prikkeldraadzweep en cat-o-nine). Waarvan de markers overigens nog steeds een beetje zichtbaar zijn. THANKS lieverds!!!
Het was leuk om een hoop mensen weer te zien. En we kijken nu alweer uit naar april, wanneer we ook weer zullen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *