Avondje GBK38 leidt tot erg blauwe billen

Avondje GBK38 leidt tot erg blauwe billen

Afgelopen zondag was er ‘s middags een 2e handsbeurs / kinky vlooienmarkt bij GBK38. Het leek M en mij wel een leuk idee om daar eens te gaan kijken of we nog wat leuks aan konden schaffen. We zaten te denken aan een leuke zweep of ander speeltje. En ik had zeker niet gedacht dat ik uiteindelijk met een latex jurkje thuis zou komen…
Jaja, je leest het goed. Ik heb een latex jurkje gekocht. Het is een grote wens van M om mij latex te laten dragen. Maar ik heb het zelf altijd wat afgehouden. Het was nog ff een stap te ver. Sinds een jaar draag ik korte rokjes, hoge hakken, kousen, corsetten, lak en leer… maar latex vond ik nog net ff te veel van het goede. Ik vond het wat eng en glibberig en ik vond mezelf sowieso niet mooi genoeg om in zoiets straks te lopen.
Maar na het passen van 3 jurkjes, heb ik dan toch de beslissing genomen en hebben we het laatste jurkje gekocht. Helemaal zwart, qua lengte tot aan mijn knieën, aan de voorkant mooie kruisbandjes bij de borsten en op mijn rug ook.
M is echt super blij en vindt het echt mega gaaf. Hij heeft me zeer zeker niet gepusht, maar is wel super trots.
‘s Avonds na de beurs zou er een afterparty zijn, waar we ons ook voor hadden opgegeven. Tussendoor dus even ergens eten. We hadden bedacht om gewoon ergens wat makkelijks te eten. Ik voelde me echter zo niet goed bij het over straat lopen met mijn korte rokje en kousen, het zweet stond onder mijn oksels en ik had echt een klotegevoel. M had het voor mij al wat makkelijker gemaakt door even mijn halsband af te doen, maar ik kon het echt niet.
Dus besloot M dat we dan maar bij de KFC wat zouden gaan eten. En daar had ik dan weer 1 mazzel bij, dat het zo enorm druk was, dat we uiteindelijk door de Drive-in zijn gegaan en ik dus niet naar binnen hoefde…
Het was gezellig in GBK38. Niet zo druk, niet iedereen was gekomen, waardoor er voldoende ruimte was om te spelen. Maar eerst vond M het leuk om van die fijne tepelklemmetjes te plaatsen met een kettinkje ertussen. Het lijken onschuldige klemmetjes, maar zeker als er aan het kettinkje getrokken wordt, worden ze akelig gemeen. En man wat is het heftig als er (al is het per ongeluk) dusdanig aan het kettinkje getrokken wordt, dat het klemmetje eraf schiet. Ik kon wel janken van de pijn.
Even later moest ik naar het kruis toe. M zette mij vast met mijn polsboeien, mijn voeten mochten los blijven. Rustig opwarmen met de flogger. Op zo’n moment sta ik M behoorlijk uit te dagen, want ook al gebruikt hij er 2, het stelt natuurlijk niet zo veel voor. Maar van lieverlee ging ie meer opbouwen en werd het zwaardere werktuig ingezet. Mijn prikkeldraadzweep, de recentelijk nieuw gekochte quirt en natuurlijk de nieuwe flexibele cane die van Makrolon gemaakt is. Ik heb zeker met de laatste 2 al een behoorlijke haat-liefde verhouding opgebouwd. M slaat meestal met alleen de uiteindjes van de quirt. En die zijn zo gemeen fel. Maar hij kan er ook vol mee uithalen en me dan met de hele tongetjes raken. Dat is zo mogelijk nog gemener.
Met de nieuwe cane hoeft ie bijna niets te doen. Richten en op zich voorzichtig slaan. We hebben beide het idee dat als hij daar vol mee uit zou halen, ik volledig open lig en ik nooit meer een caneslag wil hebben. En dat is ook niet de bedoeling. Nu hoeft ie nauwelijks wat te doen en ik sta behoorlijk te dansen. Uiteindelijk hou ik het dan ook niet meer en zak ik echt huilend in elkaar. M had het einde al aangekondigd en maakte me dan ook los, nam me in zijn armen en troostte me. Daarna kon ik op de bank gewikkeld in een dekentje even bijkomen.
BlauwebillenM maakt een mooie groei door op dit moment. Hij is minder onzeker en durft daardoor ook harder te slaan, wat ik natuurlijk weer heel fijn vind als geaarde masochist…
Lieve M, thanks voor deze fijne avond en mega bedankt voor de blauwe billen.

1 reactie

Zwart, strak en glanzend. Erg mooi. Goeie aankoop hoor, staat je prachtig.
Die blauwe plekken ook, en die zijn nog 'gratis' bovendien. Wat wil je nog meer 🙂

Groeten,
Lex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *