Een goed begin van 2012

Een goed begin van 2012

Al een tijdje heb ik het gevoel dat ik toch iets mis in onze D/s. Voor mij zou het veel meer naar 24/7 mogen gaan. Niet in de zin van TPE en dat M. alles voor mij bepaalt en dat ik zelf niets meer in te brengen heb, maar toch. Ik wil wel graag meer orde en regelmaat en ook dat de bdsm meer in ons dagelijkse leven verweven zit.
Toevallig (alhoewel, toeval bestaat niet….) leerden we recentelijk bij een huiskamermeeting een stel kennen dat in hun D/s regels had ingesteld. Regels waar zij zich als sub aan dient te houden. Zonder specifiek te vragen naar welke regels zij hebben ingesteld, bracht het ons wel aan het denken.
En zo hebben we dan ook sinds de Kerst onze eigen regels ingevoerd. Zodra we samen zijn, dien ik het te vragen als ik iets wil drinken, eten of naar het toilet wil gaan. En bij het eten wacht ik ook keurig tot M. is begonnen met eten en mij toestemming geeft om ook te beginnen. Alle begin is moeilijk, voor beiden. Maar al met al gaat het toch vrij goed en makkelijk en heb ik nog maar weinig foutjes gemaakt. Tuurlijk moet M. nu ook alert zijn en oplettend, zodat mijn eventuele foutjes ook wel opgemerkt worden en bestraft, anders werkt het niet.

In de afgelopen week waren we iedere dag samen. Waardoor we goed hebben kunnen oefenen. Op 2e Kerstdag zelfs het diner met familie in een restaurant. Er was een buffet en samen met M. liep ik dan langs het buffet. Ik mocht nog wel aangeven wat ik graag zou willen, maar M. maakte dan uiteindelijk wel de keus wat ik wel en niet mocht. Een extra glas Prosecco onder mijn neus geschoven krijgen en dan eerst M. aankijken of ik die wel kan aannemen en op mag drinken. Bij mijn zus op bezoek zijn en vergeten om te vragen of ik naar het toilet mag. Vanaf de gang hoor ik de vraag “he, zit jij op het toilet?”. Stomverbaasd antwoord ik met “ja” en pas als ik het toilet afkom, zie ik het gezicht van M. en ineens heb ik door dat ik iets fout heb gedaan. Het schaamrood vliegt op mijn wangen en snel buig ik mijn hoofd.
Maar ook dat ik als vanzelfsprekend iets van iemand aanneem, een hap neem en datgeen opeet, zonder erbij na te denken. M. die niets heeft gezien. Pas een paar minuten later kom ik tot het besef wat ik heb gedaan en heel eerlijk biecht ik mijn fout op aan M. Gelukkig is M. dan wel zo lief dat hij me voor deze fout niet straft.

Het mooie ervan is dat ik onderdaniger wordt naar M. en hij meer dominant naar mij toe. Precies hetgeen we willen. We zijn dan ook erg blij met de invoering van deze simpele regeltjes. Over een maand gaan we evalueren en kijken we of er wellicht wat regels toegevoegd kunnen worden.
Als we niet in elkaars aanwezigheid zijn (zoals bijv. op een werkdag) vervallen de regels omdat ze anders niet te hanteren zijn. Ik ben wel benieuwd hoe ik me over een tijdje voel, als we wat langer bezig zijn met deze regels. Heb ik dan toch de behoefte om toestemming te vragen als ik iets wil eten, of zal dat meevallen. We zullen zien….
Verder moeten we nog even goed nadenken over de straf voor mij. Ik ben ook een masochist, dus ja, werken caneslagen of anderszins dan wel. Ikzelf heb het idee dat het wel werkt als de slagen komen zonder opwarmen of opbouw. M. moet daar voor zichzelf nog een klein stapje nemen om meteen harder te durven slaan. Maar we zien de toekomst positief tegemoet en zijn onwijs blij met deze extra verdieping in onze relatie.

Happy_New_Year_butts

3 reacties

W/wij hebben inderdaad ook van die regels geven ontzettend veel rust in mijn hoofd.En als masochiste helpen slagen bij mij ook niet als straf maar mijn D heeft daar "gelukkig" andere straffen op gevonden. Heerlijk kende je blog nog niet maar heb net alle verhalen in 1 keer gelezen;)

Erg mooi om te lezen hoe jullie groeien. En hoe jullie je manier vinden om hier vorm aan te geven. Voor mij ook fijn om te lezen dat iedereen het op zijn eigen manier doet en elke manier de juiste is. Dankje voor het delen.

x caja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *