Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen

Afgelopen vrijdag zijn we sinds lange tijd weer naar de Showboat geweest. Nu we weer lekker op dreef zijn, hadden we daar dan ook zeker zin in. Al eerder in de week had M. uitgezocht wat ik aan moest trekken. Corset en kousen, dat was eigenlijk het enige. M. zou in keurig zwart pak gaan met witte stropdas. Als een echte heer, en daar hoort natuurlijk een schaars, maar mooi gekleed subje bij…

We hadden met S. aldaar afgesproken. Zij wilde wel eens meemaken hoe het is tijdens zo’n avond, maar wilde uiteraard niet alleen gaan. Geen probleem, ga gezellig met ons mee. Spullen opbergen, even beneden rondkijken en kleine rondleiding geven. Maar voordat we naar boven liepen, klikte M. nog even de leash bij me vast… slik, dit is altijd zo confronterend. Het maakt zo duidelijk dat hij de baas is, en wat mijn plek is.

Niet lang nadat we aan de bar een drankje drinken, komen P. en L. ook binnen, grappig detail is dat P. ook een pak aan heeft. Wat een toeval. We genieten van het buffet en van de show die dit keer gegeven werd door Art of Kinbaku. Erg mooi om te zien. Deed me meteen weer verlangen om zelf in een suspension te mogen hangen. Binnenkort maar weer…

M. vond het tijd worden om even beneden rond te kijken. Het was echter behoorlijk druk. Dus het duurde even voordat er ergens een plekje was. Maar hij was daar dan ook erg tevreden over. Omdat ik nog altijd last heb van mijn slijmbeursontsteking in mijn linkerschouder, kon hij de stang laten zakken, zodat ik die makkelijker vast kon houden. Spider gag in (grrrrrrr) en knijpers op mijn tepels. Na een korte opwarming, ging M. al snel over op het zwaardere werk. Af en toe troostend zijn handen op mijn billen. Even later rook ik de voor mij overbekende parfum van L., zij was dus in de buurt. Toen ik na een aantal zweepslagen een paar zachte handen op mijn billen voelde, wist ik meteen dat ze van haar moesten zijn. Mijn adem stokte in mijn keel… Afwisselend een paar zweepslagen en dan de strelende handen van L. Het maakte me gek. Ik wilde ervan weglopen, maar ook weer niet. Ineens staat ze voor me en vanuit het niets slaat ze met haar vlakke hand op het deel boven mijn linkerborst, pets, en dan boven mijn rechterborst, pets en weer links, pets, en rechts, pets… Au, godver, dit doet zeer, had ik niet verwacht, maar dan is daar weer die streling, de liefkozing en ik weet niet meer wat ik moet doen. Pets, ik krijg een klap op het vlakke stuk huid net onder/achter mijn oksel en pets, aan de andere kant en weer links, pets en weer rechts, pets… Ze kijkt me diep in de ogen aan, en ik verdrink. Accepteer de woorden dat als zij geslagen wordt, ik ook de klappen voel. Ze komt heel dichtbij, alsof ze me wil kussen, maar ze streelt alleen met haar lippen langs de mijne, mij in vertwijfeling achterlatend… En door de tweestrijd die zich in mij afspeelt, mijn koppie die “nee” roept, maar mijn lichaam die duidelijk “ja” aangeeft, breek ik. L. wenkt M. erbij die me liefdevol opvangt. Op de grond zittend, zak ik nog wat verder weg, wat wat vragen opleverde van het personeel. Maar ze hoeven zich echt niet ongerust te maken, alles gaat goed met me, zit alleen een beetje tegen subspace aan…

M. besluit dat het tijd is om naar huis te gaan. Het is inmiddels ook al laat geworden, maar ondanks dat we laat thuis zijn, M. eigenlijk wel wat moe is, neukt ie me nog even ruw om zijn lusten te botvieren. Ik lig daarna onrustig in bed. Kan de slaap niet vatten. Er is emotioneel zoveel gebeurd. Om wat rust te krijgen, vraag ik aan M. of ik geboeid mag slapen. Ik weet dat ik last van mijn schouder ga krijgen, maar ik heb het echt even nodig dat mijn bewegingsvrijheid beperkt wordt, om rust te vinden. Helaas werkt dat ook niet echt. Ik slaap erg onrustig en blijf ook continu een ongeremd opgewonden gevoel houden in mijn onderbuik.

Als M. halverwege de ochtend ook wakker wordt en merkt dat ik erg opgewonden ben, voert ie bij mij de druk alleen maar meer op, door me meerdere keren ongegeneerd gewoon te nemen, me te dwingen om hem te pijpen en door me echt een slet te laten voelen. En ik, ik word er alleen maar nog geiler van, wil hem pleasen, zit erg ver in mijn subspace en zou zo alles voor hem willen doen. Onder de douche dwingt ie me op mijn knieën en plast over mij heen… Ik voel me vernederd, de tranen staan in mijn ogen, ik voel me een klein miezerig hoopje. Maar mijn geiligheid is alleen maar nog meer toegenomen en even later vinger ik mezelf naar een hoog(te)punt, waar ik, omdat ik het niet eerst netjes gevraagd heb, natuurlijk voor gestraft moet worden. En ik krijg dan ook een aantal flinke slagen met de cane. Mijn geiligheid neemt dan ook nog meer toe, tot ik op een punt kom dat dan eindelijk de vraag over mijn lippen komt, of hij me alsjeblieft wil laten klaarkomen… En in de voor mij onwijs moeilijke staande positie, laat M. mij spuitend klaarkomen en ebt dan eindelijk dat geile gevoel uit mijn onderbuik weg.

Als ik later in de spiegel kijk, zie ik een gezicht dat zacht is, heel sereen, met een mooie glimlach en de prachtige blauwe plekken op mijn borstbeen, op mijn rug en mijn billen, waardoor ik me intens gelukkig voel…

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *