Mooie dag met rare wending

Mooie dag met rare wending

Een mooie zondag, beetje uitslapen, op het gemak douchen en aankleden: kort rokje, hold-up kousen en geen slip…. M. zet alvast de toon voor vandaag. Daarna lekker saampjes ontbijten. Ships, dat zit natuurlijk voor geen meter met een heel kort rokje, en dan geen slip op een rotan stoel…. Nou ja, ga maar niet zeuren, want weet het antwoord toch al.
Om 2 uur rijden we richting Amersfoort, we gaan vandaag voor de eerste keer naar de VSSM meeting in Amersfoort, de zogeheten SoMe bijeenkomst. Beetje spannend natuurlijk, want we zijn er nog niet eerder geweest. Gelukkig kennen we wel de coördinatoren, dat scheelt. Aangekomen blijkt het al redelijk druk te zijn. De sfeer voelt goed, locatie ziet er netjes uit. En binnen blijkt dat we nog meer mensen kennen. Gezellig. Er wordt al gespeeld en de speelvloer wordt drukker en drukker. Mooi om te zien hoe verschillend mensen spelen. Hoe iedereen weer anders is, anders reageert, een ander spel wil en nodig heeft.

Uiteindelijk besluit M. dat het tijd wordt voor ons om te spelen. Even nog wat karabijnhaken van iemand lenen, zodat ik vastgezet kan worden. Gelukkig gaat het weer helemaal goed met mijn schouders, waardoor ik nu weer met mijn armen hoog vastgezet kan worden. M. doet me een blinddoek om, zodat ik wat makkelijker in mijn gevoel kan komen. Met de drukke omgevingsgeluiden is dat anders erg moeilijk voor me. Ball-gag in, waar ik zo van baal en publiek….
De zwepen volgen elkaar op in intensiteit en M. heeft er zin in en zit goed in zijn gevoel. Checkt af en toe mijn handen, maar is niet “te lief”. Geeft me tijd om weg te stappen, maar zet me ook weer terug op mijn plek als hij het weer genoeg vindt. Hij bouwt het geheel gestaag op. Ik vind het ook wel weer moeilijk om hem niet te kunnen zien en van zodra hij dicht bij me is, vlei ik me tegen hem aan. Ik raak steeds meer opgewonden….
Langzaamaan brengt ie me dieper en dieper in mijn gevoel en vraagt steeds meer van me. Met de flexibele cane slaat ie op mijn dijbenen en op mijn rug en ik zak verder weg. Het gaat niet meer goed met mijn handen en M. maakt me los en zet me zo dat ik de pilaar kan vasthouden en rondt het geheel aldaar af.

Nog nazwevend kruip ik op de bank en heb daar even tijd nodig om weer terug op aarde te landen. Het was echt zalig en ik heb genoten. Met een glimlach op mijn gezicht loop ik nog wat rond en maak nog een paar praatjes alvorens we naar huis gaan. In de auto kletsen we nog wat en maak ik M. complimenten over het spel. Het was top!

Bijna thuis nog even patat halen, want we hebben erge trek. Thuis snel joggingbroek aan, katten eten geven, drinken inschenken en hup op de bank met het bord patat. We kijken wat tv en ik surf wat op mijn mobiel op het internet. Ineens krijg ik een heel onrustig gevoel. Mijn hart gaat behoorlijk tekeer en ik voel me niet fijn. Niet ziek of zo, maar gewoon een rotgevoel en erg onrustig. M. probeert met mij wat Reiki en ademhalingsoefeningen, maar helaas zonder resultaat. Mijn collar heeft ie ook al afgedaan. Maar de onrust blijft.
Als ik op mijn knieën zak aan zijn voeten en mijn hoofd in zijn schoot leg, word ik iets rustiger. M. strijkt door mijn haren en mijn ademhaling wordt weer wat rustiger.
We staan op en M. leidt me naar de slaapkamer. Ik sta wat te dralen aan mijn kant van het bed en in mijn hoofd speelt zich af dat ik M. een heerlijke pijpbeurt ga geven. Maar oh wat vind ik dat moeilijk. Ik heb er een hekel aan en ik durf niet. Maar in mijn hoofd waart rond dat ik mijn Meneer moet bedanken…. Kennelijk ziet M. iets in mijn ogen en hij vraagt of hij nog 1 ding mag doen. Als ik instemmend knik, gebiedt hij me op bed te gaan liggen. Mijn handen worden vastgelegd, mijn benen worden ieder apart gebondeerd en wijdbeens uit elkaar gehouden, door ze weer vast te leggen aan mijn handen. Hij plaatst knijpers op mijn tepels en op mijn borsten en ook een flink aantal op mijn schaamlippen. Dan gaat hij me teasen met het radeerwieltje en een mes. De zenuwen gieren door mijn keel en als ik in mijn eigen gedachte heb dat ie me zo gaat keelneuken, word ik nog geiler dan ik al ben. Als de knijpers na een tijdje eraf gehaald worden, wil ik wel alles bij elkaar schreeuwen van de pijn. Wat doet dat f*cking hell zeer!!!!

M. is nog niet klaar met me en duwt zijn lul bij me naar binnen. En terwijl ik geen kant op kan, neukt ie me hard en diep. Hij slaat me in mijn gezicht en noemt me een slet en sloerie. En ik, ik word geiler en geiler en kom gewoon klaar tijdens deze neukbeurt! Iets wat me tijdens het neuken pas 1 keer eerder is gebeurd. Als M. zijn zaad in me heeft gespoten en wat is uitgerust, komt ie nog met een climax en laat mij wel 3 keer zo intens klaarkomen dat het bed echt kleddernat is. Ik ben kapot, uitgeblust en als ik los ben gemaakt, krul ik mezelf op tot een klein hoopje en val even later in de armen van M. in slaap. Eindelijk ben ik rustig….

***

Heb dit laatste nog niet eerder gehad. De onrust en het idee dat ik hem moet bedanken. Heb er eerder ook nog niet over gelezen. Dus mocht er iemand zijn die iets soortgelijks heeft meegemaakt, hoor ik het graag.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *