Sterke, krachtige sub zoekt juiste dominant / meester om bij los te kunnen laten

Sterke, krachtige sub zoekt juiste dominant / meester om bij los te kunnen laten

Eerder deze week plaatste ik een advertentie op BDSM-zaken. Had ‘m al gepost op Fetlife, waar ik (helaas) geen reacties heb gekregen. Maar goed, hij moet daar ook maar door niet-vrienden gezien worden en dat is wellicht wat lastig, als je ‘m alleen als writing op je profiel post.
Dus dan toch maar een advertentie plaatsen op BDSM-zaken:

Wat biedt de adverteerder?

In het dagelijks leven heb ik mijn zaakjes goed op orde. Ik heb een leuke baan, doe aan vrijwilligerswerk en zit in een bestuur. Ik geniet van de natuur en hou van wandelen en fotograferen. Ik ben echt het type dat houd van regelen en organiseren. Ben erg zorgzaam, maar ben ook direct (soms wat te…) en zeg gewoon waar het op staat. Al ben ik soms ook best onzeker (maar dat laat ik dan niet graag merken).

Binnen bdsm ben ik graag dienstbaar (al ben ik geen dienstmeid) en wil ik het heel graag goed doen. Ik ben een enorme masochist, en doe graag nog een extra stapje om mijn dominant te pleasen (je kent het wel; nog 5 slagen te gaan, en dan na die 5 nog eentje extra…die was om het af te leren…). Ik geniet van het (seksueel) vernederd en gebruikt te worden, al durf ik dat eigenlijk niet hardop te zeggen.

Ik vind veel aspecten van het bdsm-arsenaal interessant en mijn checklist (niet gepubliceerd overigens) biedt naar mijn idee voldoende mogelijkheden.

Toch is dat natuurlijk maar een lijstje en behoeven veel onderdelen een toelichting. Of is er iets ingevuld met een 0 of 1, omdat ik er zelf niet van hou, of het niet graag doe, maar als mijn dominant het vraagt…

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek een dominant / meester (meneer is nog beter…) die streng doch rechtvaardig is. Waar ik me klein kan en mag voelen, die me geborgenheid geeft. Die me in een hoek kan zetten, of mijn zintuigen ontneemt, zodat ik los kan laten. Die me vernedert, maar ook omarmt en troost en me een aai over de bol kan geven.

Ik zoek geen 24/7 of een vaste relatie (ach wie weet voor de toekomst). Maar ik zoek wel iemand waar ik een echte klik mee heb en die echt aandacht heeft voor mij. Dus het zou fijn zijn als we op regelmatige basis contact hebben. Samen leuke dingen doen in de nilla wereld, met dan bdsm sluimerend op de achtergrond, is een “yes”.

Wat kun je wel verwachten?

Een leuke, spontane, energieke vrouw, met een normaal IQ en EQ. Een paar pondjes te zwaar, maar genietend van het leven. Soms in een jurkje met hakken, maar thuis op de bank ook gewoon in een makkelijke broek met warme fleecetrui en sokken (nu het buiten zo guur is). Ik ben open-minded, hou van goede gesprekken (met een wijntje of een whisky) en dus ook open communicatie. Eerlijkheid duurt het langst en geeft het meeste vertrouwen. Zonder vertrouwen geen goede relatie.

Wat kun je niet verwachten?

Ik ben geen Barby-pop met maatje 36, veel make-up en gelakte nageltjes.

Naast een paar redelijk gangbare no-go’s (naalden, poep) heb ik er nog wel een paar op mijn checklist, maar die bespreek ik graag persoonlijk.

Al met al toch wel een flink aantal reacties. Maar ik ben waarschijnlijk erg kieskeurig, want ik heb ze zo goed als allemaal afgewezen. Of ze waren een flink stuk ouder en woonden dan ook nog eens behoorlijk eind weg. Of hadden zo weinig bij hun eigen profiel ingevuld, dat ik er niets uit kon opmaken. Of waren wel al heel lang lid, maar hadden de afgelopen jaren niets op de website gedaan, maar wel toevallig ook op dezelfde dag een advertentie gepost, met daarin wat ze zoeken precies overeenkomstig hetgeen ik over mezelf heb geschreven….. toevallig he…..

Tussen de reacties zat ook een D die wel iets ouder was en op enige afstand woonde, maar die qua profiel wel erg goed aansloot. Hij had een interessant bdsm-profiel, een leuke advertentie en ook een checklist waar ik happy van werd. Toch ging er ergens in mijn achterhoofd een belletje rinkelen, maar ik kon er mijn vinger niet op leggen waarom….

Als we na een paar berichtjes heen en weer op Kik zitten en ik een foto toegestuurd krijg, weet ik het….
Het is de D waar ik in mijn begintijd een fijne en mooie tijd mee heb gehad. Die mij voorzichtig heeft laten kennis maken met de wondere wereld der bdsm. Teruglezend in mijn blog en in zijn verhalen, hebben we destijds een mooie tijd gehad. Hij noemde me een briljant, die nog wel wat gepolijst moest worden…..

Door mijn relatie met M gingen onze wegen uit elkaar. In die tijd zijn we beide gegroeid. De briljant is een beetje gepolijst, maar heeft ook wat jaren stof liggen happen.
Laten we nu maar gaan kijken hoe we er voor staan en wat we samen kunnen gaan ontdekken. Ik kijk er naar uit…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *