Vlammetje is weer aangewakkerd

Vlammetje is weer aangewakkerd

4 maanden geleden had ik een afspraak met een oude bekende D van me. Kort daarvoor hadden we weer eens bijgekletst. Konden we een match maken op het pijnvlak: hij sadist, ik masochist. We hadden wel het idee dat dat zou kunnen, dus een afspraak was snel gemaakt. Zenuwachtig, kriebels in mijn buik, twijfels over kledingkeuze, opgetogen… zomaar wat dingen die ik voelde en door mijn hoofd schoten.
Eerst maar eens een kopje thee drinken, dan uitkleden (tenslotte wordt slaan met zwepen erg lastig met kleren aan), en pols- en enkelboeien om (zet wat makkelijker ergens aan vast….). Ik vond het eigenlijk best vreemd om voor een niet-partner zomaar uit mijn kleren te gaan…. was dat eigenlijk niet gewend, maar goed.

Mijn polsen werden vastgezet aan een stang boven mijn hoofd, die met een takel omhoog en omlaag kon. En de opwarming kon beginnen…. Moet eerlijk bekennen dat ik me niet precies meer kan herinneren hoe de sessie precies is verlopen. Maar ik heb veel verschillende zwepen gevoeld, canes, floggers en zelfs een bare hand spanking gekregen (oei, wat gloeiden mijn billen…..). Op mijn billen, mijn rug, mijn borsten, mijn benen. Het deed zeer, het gaf me een boost endorfine, ik voelde me wegzakken, kreeg rust, ging uitdagen en lachen, wilde niet meer, en toch weer wel. De laatste 2 caneslagen en dan als ik even niet oplet, er gewoon nog 1 extra krijgen….grrrr….

Maar wat voelde dit goed!!!!! Wat was het fijn om de fysieke pijn te mogen voelen en uiteindelijk los te kunnen gaan laten…. Genieten met een grote G!!!!! Dit vraagt om meer….. onee, slavinnen mogen niet vragen….
Ik heb er in ieder geval nog lang van mogen nagenieten. Van mijn prachtige blauwe plekken, mijn beurse billen (had wat moeite met zitten….) en het gelukzalige gevoel.

De day after….. De 3e dag…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *