Straf en een natte kut…

Straf en een natte kut…

Bijzonder hoe je een oude band weer zo makkelijk kunt oppakken, sterker nog, met al zoveel meer diepgang. Nou moet ik er eerlijk bij zeggen dat ik zelf ontzaglijk ben gegroeid en er wel op een andere manier in zit, dan natuurlijk in mijn begintijd. In de afgelopen 1,5 week hebben we dan ook al intensief app-contact en sluipen er zo voorzichtig aan een paar gewoontes in, die automatisch omgezet worden in regels. De aanspreektitels Meester en U liggen heel erg voor de hand en gaan heel makkelijk. Maar zo wens ik Meester al uit gewoonte iedere ochtend bij het opstaan een “goedemorgen” en voor het slapen gaan een “goedenacht”. Alleen gisteren was ik al mijn bed uit en onder de douche gesprongen, voordat ik op mijn telefoon had gekeken. En dus zag ik een gemist appje…. En zo eerlijk als ik dan weer ben, zeg ik ook nog dat ik stiekem onder de douche was gesprongen…. Hoppa, eerste straf had ik aan mijn broek hangen….(details te lastig om over te schrijven…..). Maar ondanks dat het een straf was, zat ik even later in nadu-positie met een natte kut…. Grrrr, waarom brengt vernedering zoveel geilheid….

En even later kreeg ik ook nog te horen dat ik tot 12 uur in alleen een shirt rond mocht lopen; geen bh en geen slip of string….

Nu hoefde ik gelukkig het huis voorlopig niet uit en stond er grote schoonmaak van mijn appartement op de planning. Ik had ook nog wel een toepasselijk shirt in huis voor deze straf (voor degene die het spiegelschrift niet goed kunnen lezen, er staat dus op de achterkant “Dominate me”).

En dus liep ik tot ver in de middag in dit shirt schoon te maken…. Moet eerlijk zeggen dat ik me er steeds minder van bewust was dat ik in mijn blote kont rondliep. Behalve als er een windvlaag door het huis ging, omdat er ramen tegen elkaar open stonden. Dat voelde dan toch wel weer erg koud aan mijn blote, toch wel soms natte kut…

We kijken uit naar het elkaar life kunnen zien. We zijn achter de schermen bezig met het opstellen van een contractje waar de regels in staan waar ik me aan moet houden. En het voelt fijn! Het geeft nu al rust. Een baken waar ik op kan vertrouwen. Kijk uit naar het moment dat ik daadwerkelijk weer die hand door mijn haren voel, die aan mijn haren trekt en me op de grond dwingt, gewoon omdat Hij dat fijn vindt. Was het maar vast vrijdag….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *