Kriebels in mijn buik

Kriebels in mijn buik

“Goedemorgen Meester, fijne dag vandaag. 😘

“Goede morgen mijn speeltje. Jij ook. X”

“Dank u Meester!”

Zo begon de dag gisteren….. Na het lezen van de reactie van Meester, zat ik met een mega kriebel in mijn onderbuik. BAM, die was binnen gekomen….. Waarom, hoezo dan, wat is er nu zo anders, dan de andere goedemorgens die Hij me wenst.

En al snel wist ik het…. Het was het gebruik van de woorden “mijn speeltje”. Nu ik ze zo intyp, gebeurt er weer hetzelfde. Kriebels in mijn buik, een gedwee gevoel bekruipt me, ik wil het liefst nu in de humble-positie gaan zitten.
Het voelt fijn om “mijn speeltje” genoemd te worden. Ik ben immers van mijn Meester en Hij mag met mij doen, wat Hem goed dunkt. Ik word gereduceerd tot “een ding”. Niet nadenken, gewoon doen wat me opgedragen wordt…. En als Meester vindt dat ik mezelf moet showen, me opsluit in een kast, me gebruikt als een tafeltje, of als een sex doll, me vastbindt en me ongenadig slaat of 10 orgasmes bezorgd, dan is dat aan Hem.

Dank U Meester, dat ik Uw speeltje mag zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *