Middagje canvas spelen

Middagje canvas spelen

Me: Mocht je weer eens een canvas willen om op te zwepen….. je weet me te vinden……
F: Ik wil best eerdaags weer eens schilderen
😎

En zo stond ik een paar dagen later vast aan een Andreaskruis en hebben F en ik samen weer een super fijne middag gehad. Door de ervaring van de vorige keer, had ik er weer alle vertrouwen in. Maar goed, niet wetend natuurlijk wat er gaat gebeuren. De kennis en ervaring van F is groot en dus van vele markten thuis. En dat heb ik geweten. Damn, stompen op de grote bovenbeenspieren…. AUW!!!
Mijn adem ontnemen door met zijn volle gewicht mijn borstkas wat omhoog te duwen en tegelijkertijd mijn mond en neus te bedekken, canes en zwepen op mijn kont, maar ook weer bare hand spanking…..
En dan niet alleen op mijn kont en mijn tieten….. maar ook op mijn kut. Damn, wat doet dat zeer en oh wat is dat fijn……
Heb gelachen, hem verwenst en vervloekt (vrees dat een volgende keer er echt een ballgag ingaat….), en zo onwijs genoten. Wat kan bdsm toch zo ontzettend leuk en fijn zijn.

Alle slagen incasseren, de pijn door je lijf voelen, er naar toe willen gaan om het te tackelen, afgeleid worden door een volgende slag, of iets totaal anders, een klap op je kont verwachten en met 2 handen op je tieten geslagen worden (ja, duh, een goede D is onvoorspelbaar….), terwijl je adem ontnomen wordt alsnog slaag krijgen…..
Wat een rollercoaster aan gevoelens en emoties. En dan gewoon bijna out gaan en tegelijkertijd bijna klaarkomen omdat je een pussy spanking krijgt….. 😚
Op de grond onder een dekentje bijkomen, glaasje water krijgen en je zo ontzettend fijn voelen…

Dagen later nog nagenieten van de blauwe plekken die als een prachtig schilderij mijn kont en benen sieren.
Dank, dank, dank F, mega dank voor de fijne middag. Gelukkig heb jij ook genoten!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *