Eerste deel van straf zit erop…

Eerste deel van straf zit erop…

Inmiddels zijn de dagen met de straf van het verplicht masturberen voorbij. En weet je, zelfs MET hulpmiddelen was het retemoeilijk.  Waar het normaal toch echt wel makkelijk gaat, was zelfs dat nauwelijks te doen. Wat ik ook gebruikte, mijn Satisfyer, de Celebrator, mijn elektrische tandenborstel (maar dan wel met speciaal opzetstukje) of de European Wand, het mocht nauwelijks baten. Het bleef moeilijk…

Maar goed, het is tenslotte straf, dus het hoefde ook niet van een leien dakje te gaan. En daarbij was het ook niet voor mijn plezier. Mijn lichaam reageert uiteindelijk wel, maar de orgasmes zijn niet fijn meer. Het normaal zo fijne rush gevoel dat door je lijf heen gaat, bleef nu gewoon achterwege…

De mailtjes iedere avond hebben dan ook wel ongeveer dezelfde strekking en de laatste avond eindig ik met:

Dank Meester voor deze straf! Dit sletje heeft inmiddels al geleerd dat klaarkomen niet belangrijk is, zeer zeker niet belangrijker dan de wensen van haar Meester. Voor nu ga ik de periode van 2 weken onthouding in. Fysiek heb ik het ook wel even nodig. Het heeft veel energie gekost, mijn linkerkuit heeft al dagen een kramp er in zitten en mijn clit is er echt een beetje klaar mee…

De 2 weken onthouding zullen me nu wel gemakkelijk afgaan. En wetende wat voor onwijs vervelende straf Meester kan verzinnen, laat ik het (in ieder geval voorlopig) wel uit mijn hoofd om een overtreding te maken.

Maar goed, de straf van de zweep- en caneslagen moet ik nog ondergaan… En ondanks dat ik best een masochist ben, kijk ik hier niet echt naar uit. Ik vrees dat ook dit echt afzien gaat worden… 😱

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *