Aandacht

Aandacht

De strafregels schrijven heeft me uiteindelijk ongeveer 4 uur gekost. Ik was er letterlijk ziek van nadien; hoofdpijn en erg misselijk… Ook niet raar natuurlijk als je 255x geconfronteerd wordt met hetgeen je hebt gedaan…
Meester was natuurlijk not amused met mijn gedrag en ook al had ik mezelf de strafregels al opgelegd, dat was natuurlijk nog niet voldoende. Het liet wel mijn berouw zien, en dat zou hij meenemen in de straf, maar die zou nog steeds zwaar worden. Pas in de avond kreeg ik mijn straf te horen. En die was niet mals: 3x per dag verplicht masturberen en klaarkomen (’s morgens, meteen na het avondeten en voor het slapen gaan) voor 5 dagen lang, daarna 7 dagen totale onthouding. Iedere dag verslag uitbrengen. En als “toetje” nog 50 caneslagen op een nader te bepalen plaats en hardheid…
Oja, gezien het een straf is en niet voor mijn plezier, was gebruik van hulpmiddelen als een vibrator of zo, uitgesloten.

Ik kan je vertellen, dit is hell!!!! Man, wat valt het tegen om verplicht te masturberen, als je er geen zin in hebt (en dus droog bent) en je dus geen hulpmiddelen mag gebruiken. Voor mij echt een absolute hell!!!! Verslag van dag 1 was in het kort als volgt: slecht geslapen, de ochtend sessie verliep nog enigszins rap, maar het voelde niet goed. Na het avondeten was blegh, het is echt niets met een volle maag… En die voor het slapen gaan kostte me gewoon al een kwartier…

Dag 2 begon verschrikkelijk, ik raak gefrustreerd omdat het niet wil lukken en het kost me uiteindelijk ruim een half uur… Gesloopt, trillend op mijn benen stond ik onder de douche.

Omdat er ook geen leuke gesprekken meer waren natuurlijk in de app, maakte me dat steeds onzekerder, ik voelde me klote en miste mijn Meester. Tuurlijk hoorde dat ook bij het strafproces, en ja, ik wist dat ie zwaar teleurgesteld was, maar ik had hem echt even zo hard nodig!!
En dus trok ik toch maar de stoute schoenen aan en stuurde hem een berichtje met het verzoek of we deze week even kort konden afspreken. Ook nu duurde het weer erg lang voor er een reactie kwam, maar er kwam wel een positief antwoord!! En dus stond Meester aan het einde van mijn werkdag bij mij voor de deur. Ik had hem het liefst om zijn nek willen vliegen, maar heb me maar ingehouden…😘

We hebben heel goed kunnen praten, over mijn overtreding, over mijn straf, over hoeveel pijn het me deed dat ie me af en toe negeerde, maar dat ik het ook snapte. Gewoon samen praten over het hele gebeuren, waarbij ik aan zijn voeten mocht zitten. Oh wat voelde ik me fijn! Deze aandacht had ik echt even nodig.

Meester wist vooraf eigenlijk al wel dat mijn straf bijna een onmogelijke opgave zou zijn, maar was ook benieuwd hoe ik daar mee om zou gaan. Hij heeft de straf nu iets bijgesteld. Ik hoef het nog maar 2x per dag te doen en mag nu gelukkig wel hulpmiddelen gebruiken. Daarvoor in de plaats zijn er wel 4x 5 zweepslagen met de paarse zweep bijgekomen (5 zweepslagen per keer minder).
Eerder had ik zelf aangegeven dat ik mijn straf bij voorbaat al wilde verdubbelen. Het verplicht masturberen hoeft niet verdubbeld, de 7 dagen totale onthouding uiteraard wel. De 20 zweepslagen worden ook verdubbeld. De 50 caneslagen waren al door Meester verdubbeld…

Met andere woorden, ik heb mijn lesje wel geleerd. Zal niet meer zo snel de fout in gaan, zeker niet met zoiets zwaars. Maar belangrijkste was ook, dat mijn Meester er nog steeds wel voor mij was. Hij had zelfs nog mijn verlaat verjaardagscadeautje bij zich. Speciaal voor mij, van hem… omdat “je zo graag in je blote kont met alleen een t-shirt aan het huishouden doet…”
Mag er ook in slapen… Dat is wel extra fijn!

DANK U LIEVE MEESTER!!! 😘

1 reactie

Ik lees altijd met plezier je verslagen c.q. verhalen. Nu dus ook weer. Fijn dat je na jaren geen sm en proberen je relatie te redden nu een meester hebt die er voor je is maar wel streng en zo te lezen, rechtvaardig is. Het is je van harte gegund. Succes met het ondergaan van de rest van je straf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *