Meester zwaar teleurgesteld…πŸ˜”

Meester zwaar teleurgesteld…πŸ˜”

De laatste paar weken giert het bdsm-virus door mijn lijf. Het is in alle hevigheid weer toegenomen en ik ben nog aan het zoeken naar een goede modus daarin. Het lijkt net op mijn beginperiode zo’n dikke 11 jaar geleden. Ik ben er constant mee bezig, zou het niets liever doen dan iedere dag, kan er alleen maar aan denken, lees me gek op BZ en FL en de boeken die ik thuis heb worden weer herlezen. Kortom, ik ben giga besmet, maar het wordt tijd dat het in wat rustiger vaarwater komt.

Door de recentelijke ontwikkelingen met Meester F. is dat natuurlijk extra aangewakkerd. Het openhartige gesprek in januari, het sturen van de checklist, de appjes daarna, de opbouw naar onze afspraak op 12 feb. met o.a. een masturbeerverbod, de automatische omschakeling bij mij naar de aanspreekvorm Meester en u, de regels die werden opgesteld, de straf voor mijn overtreding van privΓ© appen tijdens online werk meeting. Ik geniet ervan, het doet me goed, geeft me een geweldig gevoel en ik straal iedere keer als ik een (lief) appje krijg van Meester. Tuurlijk zit ik ook wel een beetje uit te dagen. Dat zit ook wel beetje in me. En spontaan werd gisteravond mijn masturbeerverbod met een extra dag verlengd (snap nog steeds niet helemaal goed waar ik die aan te danken heb, maar goed, Meester’s wens…).

En mijn Meester’s wens heb ik vanochtend ondergeschikt gesteld aan mijn pleziertje… Wat heb ik in mijn hoofd gehaald, waarom heb ik dit toch gedaan, wat bezielde me…?
Ik had een vrij onrustige nacht gehad. Was weer wakker geworden midden in de nacht, las het appje dat Meester mij nog had gestuurd nadat ik al in slaap was gevallen, kon de slaap niet meer vatten en ging weer wat struinen op BZ en FL. Toen ik ’s ochtends opstond, voelde ik wel dat mijn lijf om bevrediging vroeg, maar ik zette het aan de kant. Tenslotte had ik een masturbeerverbod en die zou toch vanavond aflopen. Daar kon ik toch nog wel even op wachten… Nog 1 dagje… Ik stond onder de douche, maar bij het inzepen van mijn lijf werd het erger en helemaal toen ik mijn kutje ging wassen. Zoals ik wel vaker doe, sproeide ik nog even met de losse kop mijn hele lijf af en bleef net iets te lang hangen bij mijn kutje… Fout, fout, fout… hier had ik moeten stoppen… maar het was TE lekker en ik draaide de sproeikop ook nog eens naar een compactere straal… Ik was me maar al te goed bewust wat ik aan het doen was, maar dacht nog dat ik het dan in ieder geval wel kon stoppen voordat ik klaar zou komen… Wederom fout, fout, fout…
Juist door alle opgebouwde spanning was er eigenlijk niet zo heel veel nodig en binnen no time had ik een orgasme… en meteen, maar dan ook echt meteen nadat het heerlijke gevoel van een paar seconden was gezakt, voelde ik me echt super mega klote… stond te huilen onder de douche, voelde me zo slecht, ik ben Meester niet waardig, waarom, waarom, waarom…

Ik moest dit natuurlijk wel zo snel mogelijk opbiechten, dit kon ik niet al te lang laten wachten. De moed was me echt in de schoenen gezakt en met een loodzwaar gevoel tikte ik het volgende bericht: 

Goedemorgen Meester, ik heb u zojuist zwaar teleurgesteld….😞 Ik heb mijn verbod geschonden…
Ik schaam me diep en het korte goede gevoel van daarstraks was het niet waard bij hoe ik me nu voel…
Ik zal een uitgebreid verslag hier over schrijven en ik besef me dat hier een zware straf op staat. Daarom hoop ik dat u mij toestaat om de straf die u voor mij bedenkt te verdubbelen.
Ik hoop dat u toch een hele fijne dag heeft.
Uw nederige slavin, e.
πŸ™‡β€β™€οΈπŸ™‡β€β™€οΈ

Om 10.05 uur verstuurd en Meester las het pas om 11.27 uur. Ik had al tig keer gecontroleerd of hij het bericht al had gelezen en de moed zonk me steeds verder in de schoenen. Toen ik zag dat hij het bericht had gelezen, ging mijn hart te keer als een bezetene…
Paar minuten later volgde zijn reactie:

Klopt, maar ik ben vooral zwaar teleurgesteld dat je jouw pleziertjes voorrang geeft boven mijn wensen. De straf zal dan ook navenant zijn. Op dit moment teveel teleurgesteld om een passende straf te bedenken. Zodra ik dit heb verwerkt volgt de strafmaat.

Bam, die kwam binnen!!! Wat voelde ik me slecht. Mijn straf was al begonnen… Want daarna bleef het stil in de app. En ik verwacht ook niet dat hij me snel weer zal appen. Dit heb ik dan ook verdiend, gewoon even geen aandacht schenken aan zo’n waardeloze slavin… Hoe moeilijk kan het zijn om een paar dagen niet te masturberen. Ik heb periodes gehad waarin ik het maanden niet deed, waarom moest ik dan zo nodig nu wel. Het verbod was pas op 10 feb. ingegaan, dus zo lang was het nog niet. En dan ook nog eens klaarkomen…

Ik kan op dit moment geen straf bedenken waarmee ik dit zou kunnen goed maken. Zal een lastige worden voor Meester. Maar omdat ik vind dat ik in ieder geval even goed met mijn zonde geconfronteerd moet worden, ben ik begonnen aan het schrijven van strafregels. Ik heb echt helemaal niets met strafregels, vind het verschrikkelijk, haal er echt totaal niets leuks uit, vind het stom omdat typen veel sneller gaat, je krijgt er een zere hand en arm van, duurt lang… maar juist om die redenen ben ik er maar aan begonnen. Heb mezelf opgelegd dat ik minimaal 15 kantjes vol moet schrijven = 15 x 17 = 255x “Meester’s wensen gaan te allen tijde boven mijn pleziertjes.” 
En als Meester vindt dat dat er nog meer moeten worden, zal ik dat zonder tegensputteren accepteren. Ik zal iedere straf accepteren die Meester mij wil geven. Dit is een overtreding die echt zwaar bestraft moet worden…

Bij het boodschappen doen heb ik overigens ook maar niets lekkers voor mezelf gehaald en zal ik het de komende dagen ook maar bij water en thee houden als drinken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *