Regeltjes…

Regeltjes…

 I just love them 💗💗!!!!

Het geeft me houvast, ik weet waar ik aan toe ben, wat Meester van mij verwacht en hoe ik het mijn Meester dus naar de zin kan maken. En als ik me er niet aan houd, dan volgt er straf. Wel belangrijk voor mij is dat het dan ook wel echt straf moet zijn. Ik hou natuurlijk ook van pijn, dus wat cane- of zweepslagen kan dan wel eens een ander effect hebben. Straf moet dan dus ook straf zijn. Daadwerkelijk voelen dat ik wat verkeerd heb gedaan, nadenken over mijn foutieve gedrag en uiteraard excuses aanbieden aan mijn Meester.

Nou had ik afgelopen zondag aan Meester doorgegeven dat ik van regeltjes houd en wat denk je… heb ik er inmiddels al 5 aan mijn broek hangen… Nog even los van mijn masturbeerverbod die ik al sinds 10 februari heb en die voor nu loopt tot vrijdagavond, maar ja, zoals Meester al zei “het is net als de lockdown”… kan dus zomaar verlengd worden…
De voor nu meest lastige regel is dat ik niet meer privé mag appen tijdens online werk gerelateerde meetings. Weet je hoe lastig dat soms is? Soms gaat de meeting over dingen waar ik EN niets vanaf weet, EN niet echt iets mee van doen heb, EN wat ik ook niet hoef te notuleren. Dus hoor ik het aan, maar doe ik vaak onderwijl ook nog wat anders, waaronder dus (privé) appen. En dat mag dus niet meer… Geen appjes meer lezen en dus ook niet reageren.
Ik kreeg die regel dus op zondagavond en ik ging er maandagochtend al bijna mee de mist in. De meeting was nog net niet begonnen en ik wilde nog snel even checken welk bericht mijn zus had gestuurd (zo “handig” die horloges die meldingen doorgeven), totdat ik me bedacht… Want ik wist, dat als ik het bericht zou lezen, ik dan ook meteen zou reageren. Dat zou dan meteen 2 overtredingen zijn…
En nee, ik hou van uitdagen en soms wil ik ook echt wel kijken hoe ver ik kan gaan, maar om het nou meteen op de spits te drijven… Zo dom ben ik nou ook weer niet.
De andere regels gaan over het uit mezelf melden als ik een regel heb overtreden, het vrijwillig ondergaan van de straf, niet om vermindering vragen (uitgezonderd als de straf echt onterecht is), hardheid en vorm is ter beslissing aan Meester, maar ik heb wel het recht om verzwaring te vragen…
En oja, dit is pas het begin. De rest van de regels volgt nog. Ik kijk er naar uit… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *