Subs United en ontlading

Subs United en ontlading

Ik wist vooraf dat Meester ook nog af en toe met een andere sub speelt. Daar was hij eerlijk in en daar ben ik mee akkoord gegaan. Maar goed, die dame was een onbekende voor me. Wist niet wie het was, had geen naam, geen gezicht, geen FL account… Tot begin deze week… En ze niet meer de onbekende-ver-weg-ik-ken-haar-toch-niet-dame meer was. En ik moest even slikken. Het was nu ineens heel concreet, het kwam echt dichterbij. Ik biechtte het op aan Meester. En hij snapte het natuurlijk wel. De onbekende dame is ineens iemand van vlees en bloed geworden…
Ik trek de stoute schoenen aan en stuur haar een bericht. Als ze niets van mij wil weten, kan ze die altijd gewoon weggooien natuurlijk. En het grappige was, zij had hetzelfde gehad een paar maanden geleden door een like van Meester op een foto van mij en zij daardoor op mijn blog terecht was gekomen… Tot dan leek het ver weg. Zij had echter niet het lef gehad om mij te mailen… We hopen elkaar binnenkort te ontmoeten! En het is ook wel erg leuk om samen te babbelen. We begrijpen van elkaar wat we doormaken natuurlijk. En samen staan we sterk!! Subs United!!!

Afgelopen week heb ik wel heerlijk al 3 nachten met mijn polsboeien om geslapen. Vorige week vrijdag, afgelopen dinsdag en zelfs gisteravond. En het is zo heerlijk om met boeien om te slapen. Ja ik ben beperkter in mijn bewegingsvrijheid doordat ze ook nog aan elkaar vastgeklikt zijn met een double ender, maar het geeft me ook extra rust en geborgenheid. En ondanks dat ik er de klok op gelijk kan zetten dat ik rond 3 uur even wakker word, val ik daarna weer meteen als een blok in slaap en word in de ochtend uitgerust wakker.

Oja, had ik al verteld dat Meester een kei is in mindgames… Net even dat ene zeggen, waardoor er bij mij kortsluiting ontstaat (ja, zelfs op afstand via de app), waardoor ik even flink moet slikken en ik een blos op mijn wangen krijg. Dat ie me bijv. de volgende keer wel laat kennismaken met een van de gags of dat ie in huis nog ergens een leuk staartje op een plugje vond. Of op mijn reactie “ach ja, slikken en gewon weer doorgaan” op een totaal ander onderwerp, compleet losstaand van bdsm, reageren met de woorden dat ie niets anders verwacht van me…

Gisteravond had ie me tuk. Ik kreeg als opdracht mee om mezelf voor het slapen gaan nog te verwennen met een van mijn speeltjes en mezelf goed klaar te laten komen. En dat ik er maar aan moest denken dat ik het deed om hem te plezieren… Die laatste zin deed het ‘m…
Dus mijn avondritueeltje in, opruimen, kruikje in bed, tanden poetsen, chill muziekje aan in slaapkamer. Ik ga geknield naast mijn bed zitten en doe in kalmte mijn boeien om. Ik voel dat ik al wat nat ben, dus ik verwacht geen problemen met klaarkomen… Verkeerd gedacht…!
Mijn te levendige verbeeldingsvermogen had de setting in mijn hoofd gemaakt dat ik daadwerkelijk voor Meester mezelf moest bevredigen. Dus met andere woorden, dat hij op een afstandje naar mij zit te kijken, terwijl ik met mezelf speel… En als ik er iets is, waar ik last van heb, is het mijn schaamte… Dus ja, ik geniet mega van mijn speeltje, die magic wand is gewoon zalig, maar hoe nat ik ook ben, hoe opgewonden ik ook raak, hoe lekker het ook is, en hoe giga ik ook mijn gevoel voel opkruipen, ik kom weer eens niet over dat randje… Had het mezelf ook wel extra moeilijk gemaakt door geknield op de grond met mijn benen wijd te gaan zitten (wat ook geen erg makkelijke houding is om in klaar te komen), dus ik voel een lichte frustratie op komen. Nee, het gaat toch niet net zo zijn als een tijdje terug met die verplicht klaarkomen straf…😱 Damn, waarom heeft ie nou net die laatste zin er ook bij gezegd.
Ok, relax, ontspan, want dit gaat me niet verder brengen… Ik sta op en ga toch maar op bed liggen. Ik speel wat ontspannen met mezelf en pak daarna de magic wand er weer bij. Ondanks mijn koude slaapkamer (ja, die is eigenlijk altijd fris, vandaar mijn voetenkruikje), heb ik het inmiddels bloedheet, mega verhit door de inspanningen en het mega geile gevoel, het zweet staat op mijn voorhoofd, onder het randje van mijn borsten en waarschijnlijk ook in mijn bilnaad… Mijn bril had ik al afgezet, want die besloeg al een tijdje… En dan is daar eindelijk de ontlading… 💥 En ik ben op… Klik niet veel later mijn polsboeien aan elkaar, het licht uit en val meteen als een blok in slaap… Thanks Meester, voor het in mijn hoofd gaan zitten… 😳

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *