The Book of Rules

The Book of Rules

Bijna 1,5 maand geleden heb ik mijn eerste regels van Meester gekregen. Zoals ik toen al schreef, ik vind het heerlijk. Ik gedij er gewoon goed op. Naast de regels die tussen ons gelden, omgangsregels etc. en dingen die ik niet meer mag, merk ik gewoon dat ik me in het “normale” dagelijkse leven gewoon anders gedraag. Door de rust en de houvast die de regels mij geven van Meester, pak ik andere dingen ineens een stuk beter op. Zo heb ik al een behoorlijke tijd een soort avondritueel, waarbij ik op tijd aanstalten maak om naar bed te gaan, mocht het nog niet gebeurd zijn, zorg ik ervoor dat de afwas is gedaan, de kattenbakken uitgeschept, evt. een kruikje klaar gemaakt voor in bed, huis verder opgeruimd en weer aan kant, tandjes poetsen, daarna door naar slaapkamer waar ik een heerlijk relaxmuziekje opzet, ik kleed me uit, pak mijn meditatie/rustmomentje in Humble positie, waarbij ik de dag nog even doorneem en controleer of ik niet per ongeluk ergens iets ben vergeten of niet correct heb gedaan, ik dank Meester in gedachten voor de regels, stap daarna ontspannen rond 23 uur mijn bed in, lees nog even wat en doe uiterlijk half 12 het licht uit en val redelijk snel in slaap.

Of op andere momenten waarop er gewoon meer rust is… mijn hoofd staat altijd aan, ik ben altijd al 1000 stappen vooruit aan het denken, heb dingen al overdacht, en nu… nu is er meer rust, ben ik zelf rustiger en ja, mijn hoofd staat nog altijd aan (dat uitzetten kan ik alleen maar bij Meester 😏), maar het voelt gewoon anders.

Afgelopen zondag attendeerde ik Meester op het feit dat hij mijn eerste paar regels nog niet had aangevuld en dat ik nog geen reactie van hem had ontvangen op mijn mail die ik daarover had gestuurd een paar dagen later. Hij gaf aan dat hij door drukte daar nog niet aan toegekomen was, maar dat ie daar die dag nog wel tijd voor wilde vrijmaken om daar weer eens in te duiken. En zo geschiedde het dat Meester op de schrijfstoel belandde en ik na 1,5 uur ineens bijna 50 regels had….😱 OMG!!!!
Tuurlijk moest er nog even om verduidelijk gevraagd worden, de puntjes op de i gezet worden en natuurlijk vanaf wanneer ze zouden ingaan… Dat werd dus meteen vanaf de volgende dag (had ook meteen in kunnen gaan, maar klonk gewoon leuker….).
Trouwens wel met de mededeling dat er in de aankomende weken nog wel geschikte regels aangevuld zullen worden.

Ach weet je, het gros van de regels zijn omgangsvormen en communicatie, daar is niet zo veel moeilijks aan, sterker nog, de meeste gaan als vanzelf bij mij en vind ik eigenlijk niet meer dan normaal. Ik wil tenslotte graag Meester het naar de zin maken en pleasen, zoals een goed slavin betaamd… 🙇‍♀️

En dat Meester nu ook de regel heeft opgenomen dat ik helemaal niet meer zonder toestemming met mezelf mag spelen… van de ene kant wellicht misschien soms een beetje vervelend, maar ik ben er om Meester te pleasen, niet voor mijn plezier…, of beter, als Meester plezier heeft, heb ik dat ook!

Thanks Meester!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *