Tweestrijd

Tweestrijd

In vervolg op mijn vorige blog; naast mijn onzekerheid merk ik dat ik ook deels opstandig word, dat ik in tweestrijd ben, dat ik me niet aan de regels wil houden. Want als Meester geen tijd heeft voor mij, waarom zou ik me dan nog aan de regels houden, dat heeft ie toch niet door. En ik ga het lekker niet zeggen… lekker puh…😝
Herken je het gedrag… net een klein kind dat om aandacht zeurt…

En dan sta ik dus onder de douche, na het inzepen me af te spoelen en dan komt dat opstandige kind in me naar voren, die zo iets heeft van, ach zet die straal gewoon ff lekker op je clit. Je weet wat voor lekker gevoel dat geeft. En inmiddels heb je je al weer meer dan een week aan je straf / regel gehouden, dus wat let je…

Of als mijn online werkmeeting bezig is en ik zie het rode getalletje verschijnen in de WhatsApp app op mijn computer, komt dat stokende stemmetje: ach je kan toch best dat bericht wel ff lezen, wat maakt het uit…

Maar gelukkig heeft nog altijd de volgzame, gedienstige slavin de overhand: nee, dit is niet wat Meester van mij wil, hij heeft me die regels niet voor niets opgelegd. Daarbij wilde ik ze zelf ook. En ik wil me er aan houden, ik wil het Meester naar de zin maken. Ik ben er om hem te pleasen.
En dus draai ik de kraan van de douche dicht en droog me af. En klik ik de app weg, zodat ik niet eens meer kan zien dat ik nieuwe berichten heb. En focus me op de meeting…

Als Meester dit bericht leest, zal ie zich wel zitten verkneukelen… of niet… en dat maakt me weer onzeker… en zijn we weer terug bij het vorige bericht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *