Subdrop na een pittige sessie

Subdrop na een pittige sessie

Vrijdag mocht ik weer naar Meester… Jippie!!! Zeg ik dit nu echt… Geen idee waarom. Het duurde even voordat de afspraak stond en dat maakte me natuurlijk mega onrustig. Door een wijziging in mijn agenda, was het nog even tot het laatste moment onduidelijk of de afspraak die we hadden voor vrijdag zou doorgaan of dat ie nog verschoven zou worden naar zaterdag. Maar gelukkig kwamen dan donderdagavond laat eindelijk de verlossende woorden… ik werd vrijdag om 13 uur verwacht, netjes gekleed en als ik binnen was werd ik geacht in Nadu te gaan zitten tot ik andere orders zou krijgen.

Klokslag 13 uur bel ik aan, maar Meester laat me nog even extra wachten bij de voordeur… Bij binnenkomst vraag ik of ik nog even naar toilet mag. Gelukkig, dat mag. Hij doet de deur achter me dicht en verdwijnt. Dus na het toiletbezoek, trek ik mijn hakken uit en ga in Nadu bij de fauteuils zitten. Ik ben alleen, stilte en ik probeer weer een beetje rustig te worden. Mijn zenuwen gieren altijd even door mijn lijf als ik net binnen ben en mijn hartslag gaat dan ook tekeer. Adem in, adem uit, ontspan, even Zenn.
Het lijkt heel lang te duren, maar volgens mij heeft Meester me maar 2 minuten of zo alleen laten zitten. Als hij binnenkomt, gaat er even een rilling door mijn lijf en ik adem diep uit.

Na me uitgekleed te hebben en met een kopje thee en koffie erbij, krijgt Meester het nieuwe slagwerk, en die vallen in de smaak… Eens zien of hij deze wel heel houdt.
Mijn dagboekje erbij om te controleren welke straf er vandaag op het programma staat: 2x 10 caneslagen voor privé appen tijdens online werk meeting, 50 caneslagen voor het overtreden van het masturbeerverbod en 4x 5 zweepslagen door het verminderen van mijn klaarkomstraf, en die dan maal 2 omdat ik had aangegeven dat de straf verdubbeld moest worden.

De 20 caneslagen kreeg ik op de voorkant van mijn bovenbenen, terwijl ik zat. Dat maakt het altijd wel net iets lastiger dan staand incasseren. Maar Meester was toch nog best lief voor me. Het was mijn eerste straf en deze kon ik heel goed hebben. De 50 caneslagen heb ik met 4 verschillende canes op mijn kont gehad (15-15-10-10). Door het gebruik van de verschillende canes was het lastiger om te incasseren. Als je net beetje gewend bent aan de ene cane, gaat ie weer over op een andere…
Daarna nog de 40 zweepslagen met de paarse zweep (ik weet nog steeds niet hoe die kl**zweep eruit ziet…). Ook op mijn kont… auw…
Ja, alles bij elkaar was pittig, maar Meester is nog wel heel erg lief geweest… Dank u wel! Alles is ook afgetekend in mijn dagboekje, dus ik kan weer met een schone lei beginnen.

Wat er verder allemaal is gebeurd en in welke volgorde, wanneer en hoe… ik weet het niet meer. Ben stukken kwijt van de middag. Kan me bepaalde dingen nog wel herinneren, maar ik weet dan niet meer hoe het zover is gekomen, wat er daarvoor gebeurd is.
Zo ben ik in ieder geval tot 8 keer gedwongen door Meester tot een orgasme. Damn, ik haat het, mag ik wegkruipen, waarom reageert mijn lijf zo. Waarom word ik überhaupt zo nat van het ontvangen van zweepslagen. Of als ik op mijn knieën voor hem zit en hij zijn duim of 2 vingers tot ver achter in mijn keel duwt… Of als ie mij mijn adem beneemt door zijn hand over mijn neus en mond te houden en nog even 2 tellen langer volhoudt dan dat ik dacht dat ik nog vol kon houden.

Na de in totaal 8 orgasmes kon ik niet meer. Weet ook niet meer hoe ze zijn gebeurd, volgens mij heeft Meester o.a. een dildo gebruikt, maar ook gewoon zijn handen. Zat ik vast op mijn knieën op het meubel, maar lag ik ook op mijn rug op de grond. Ik weet alleen dat ik het er moeilijk mee had, ze komen zo snel bij mij opzetten, ik kan het niet meer tegen houden en voel me vernederd als ik spuitend klaarkom… Damn it, weer de vloer nat…

Ik keek daarna vast mega glazig uit mijn ogen. En ik weet nog dat Meester het had over mij vastleggen op de tafel om nog even door te gaan. En dat ik toen een niet zo’n aardige reactie wilde geven. Gelukkig kon ik mijn mond nog houden en heb ik het er niet uit gefloept. Meester werd nog semi-boos, er zouden toch geen geheimen zijn tussen ons, ik zou toch niets meer achter houden en alles altijd eerlijk vertellen. Ja klopt, maar dit is zo niet netjes, dit hoor ik niet eens over mijn Meester te denken, laat staan tegen mijn Meester te zeggen… Dus ik kan het niet hardop zeggen en ik schaam me diep…

En ik weet ook nog dat ik Meester heb uitgedaagd, nadat ik in Humble positie met de zweep op mijn rug had gekregen en ik nog vroeg of hij wel zijn best had gedaan… Dat ik daarna weg wilde kruipen, omdat de slagen die volgden goed aankwamen en Meester mij terug moest roepen om mijn goede positie in te nemen.

Of het moment dat Meester mijn mond openduwde met zijn duim en met zijn andere hand 2 vingers ver achterin mijn keel duwde, al pratend tegen me dat ik dat zo goed kon, en ik onderwijl voelde hoe mega nat ik ervan werd… Meester wist dat natuurlijk dondersgoed en vroeg dat dan ook aan me. Damn, hoe erg kan ik het krijgen… Mega geil worden, bevraagd worden of ik geil ben, en dan nog geiler worden…

Veel gebeurd, heftige reacties, mijn koppie die weer overuren maakt. Met een goed gevoel weg gaan, thuis lekker op de bank onder een dekentje, kopje warme thee erbij en genieten van een avondje tv kijken. Bij het naar bed ook nog niets aan de hand. Mijn meditatiemomentje is fijn, ik blik met een goed gevoel terug op de middag en dank Meester in mijn gedachten nog een keer extra.
Midden in de nacht word ik wakker en ben onrustig. Ik app naar Meester, maar weet natuurlijk dat die dat pas de volgende dag gaat zien…

Bij het opstaan voel ik me verdwaasd, ik ben niet helder, onrustig, ben hele stukken kwijt van de dag ervoor, maar bovenal voel ik me down. Ik ben teneergeslagen, de douche kwikt me niet op en het boodschappen doen daarna is een hell… Ik wil in mijn bubbel kruipen, maar met alle prikkels om me heen, lukt me dat nu helemaal niet. En ik loop dan ook uiteindelijk zachtjes huilend terug naar huis.
Daar kruip ik op de bank, met een dekentje, verwarming hoog, kopje thee erbij, chocolade, een bericht postend op FL en natuurlijk aan mijn Meester. Ik weet het, ik heb een subdrop. Lang geleden, maar het hoort er af en toe wel bij. Op deze website overigens goede informatie erover: https://www.samarium.nl/info/informatie/informatieve-stukken/subdrop/

Gelukkig hebben we niet veel later contact en helpt Meester me om stukken terug te halen, bespreken we samen wat er is gebeurd en wat het met mij heeft gedaan. Niet veel later heeft hij me weer aan het lachen. Het is fijn dat er zoveel aandacht is, dat hij het begrijpt en dat hij er voor me is. Ik knap weer een beetje op. Ik weet dat ik er nog niet ben, dat het even tijd kost, maar ik sta gelukkig voor het avondeten wel gewoon iets lekkers voor mezelf te koken (terwijl ik dat totaal niet van plan was). In de avond nog lekker op de bank onder mijn dekentje blijven genieten.

Ik vraag wel aan Meester of ik mijn polsboeien om mag tijdens het slapen. Die geven mij rust en geborgenheid. En hij vindt het gelukkig ok. Dus mijn avondritueel verandert een klein beetje: ik zit naakt op de grond in Nadu en doe nu eerst mijn polsboeien om, waarna ik weer even mijn rustmoment pak, daarna zak ik door naar de Humble positie en doe mijn korte meditatie. Ik kruip in bed, telefoon op de lader, klik de boeien aan elkaar met een double-ender en het licht gaat uit. In no-time ben ik in slaap… Ik slaap heel goed en rustig tot ongeveer 4 uur, toen ik even wakker werd om te plassen. Ik klik de boeien nu los van elkaar, draai me weer om en val weer in slaap tot ongeveer 8 uur. Een goede nacht gemaakt nu en ik sta weer met een goed gevoel op. Heb weer een grote grijns op mijn gezicht en als ik me na het douchen aankleed, heb ik zin om mijn trui met de Grote Boze Wolf aan te trekken. En maak ik een selfie terwijl ik mijn tong uitsteek… I’m back Meester!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *