Ultimate BDSM

Ultimate BDSM

Afgelopen vrijdag dan eindelijk het Ultimate BDSM feestje in Beek en Donk. In de ochtend heb ik nog een excursie met een groep kinderen. Pfff, ze luisteren voor geen meter, zijn druk en ik word bijna gillend gek…

Bij thuiskomst lopend mijn fiets naar de fietsenmaker brengen en meteen doorgewandeld voor een uur; training 3 van deze week. Daarna lekker douchen, tassen inpakken en me gereed maken voor het feestje.
Ik hou de files in de gaten en iets na 5 uur nemen ze dan toch af en stap ik in de auto. Helaas toch nog file onderweg en het laatste stuk gaat over een donkere N-weg langs het kanaal. Dit kost me mega veel energie en ik kom dan ook uitgeput aan op het feestje. Terwijl ik me sta om te kleden komt dinnetje ook binnen. Even een klein rondje om te zien waar wat is en dan maar even een hapje eten om weer wat rust te vinden en bij te komen.
Toevallig komen S. en C. niet veel later ook binnen. Fijn dat ze er zijn! De opening van de avond wordt gevierd met het druppen van kaarsvet op een paar gewillige slachtoffers… Lang geleden dat ik dat heb gevoeld. Maar ik hou me maar even afzijdig, liever niet door mensen die ik nog helemaal niet ken… En er is ook nog een demonstratie met kettingen. Dinnetje heeft het lastig bij het zien en met name horen van de kettingen. Mij lijkt het dan dus weer echt zalig. Het koude staal voelen als het langs je huid gaat, of het zware gewicht als er een zooi kettingen op je gelegd wordt en je geen kant op kan. Ach, wie weet, ooit…
Dinnetje gaat met een bekende knopen en wordt uiteindelijk in de touwtjes gehangen. S. vindt het wel tijd worden voor mij. Ze had al contact gehad met Meester en daarbij alle vrijheid gekregen, met dien verstande dat ze mijn grenzen wel moest bewaken. Die had ze in de ochtend ook nog even bij me gecheckt. Ze kon ervoor zorgen dat ik me helemaal leeg kon huilen, maar ze kon me bijv. ook laten klaarkomen in het openbaar. Dat laatste vond ik niet zo’n goed idee. Dat heeft zelfs Meester nog niet bij me gedaan. En heel eerlijk gun ik hem dan toch wel het moment dat ie mij in het openbaar laat klaarkomen…😘
Verder vertrouw ik gewoon op haar inzicht en kunde! Ze kent me en heeft me vroeger wel in spellen gezien, en aangezien ik nog meer gegroeid ben, weet ze wat ik in principe kan hebben.
En dus sta ik niet veel later vast aan een rek, met mijn rug naar haar toe. Ze doet me een blinddoek om en fluistert nog in mijn oor dat ze alle vrijheid van Meester heeft gekregen en dat ze dus heeft besloten dat ook C. mee gaat helpen… Damn, ik ben de sjaak… 2 man tegelijk… Er wordt divers slagmateriaal gebruikt, waaronder een lievelingszweep van me. Wat er verder precies is gebruikt, ik weet het natuurlijk niet meer. Maar het ergste vond ik eigenlijk gewoon de nagels van S. die over mijn rug gingen, nee niet hard en scherp, maar juist zacht en liefkozend… grrrrr, de rillingen over mijn rug en het liefst zou ik door de grond zakken. Ik kan dat zo slecht hebben. Mep me maar gewoon met een zweep of cane of zo, maar dat softe….😲
Ik kan echter flink wat minder hebben dan normaal dit keer en al redelijk snel zit ik aan mijn max, en niet veel later lig ik op de bank met een handdoek over me heen bij te komen.
Komt het door de stress die teveel opgebouwd is op de heenweg, het feit dat ik toch moeite heb met de vrijheid die ik van Meester heb gekregen, de onbekende locatie, mijn eigen gemoedstoestand… Ik weet het niet… En ondanks dat het me op dat moment wel de ontlading heeft gegeven, voelt het nu achteraf toch niet hetzelfde 😔 Kan er mijn vinger niet op leggen wat het dan is… Waarschijnlijk toch het gemis van Meester…😘
Later op de avond legt dinnetje ook nog een hoofdbondage bij me aan. Terwijl ze bezig is, zak ik steeds wat verder weg. Ik word rustig, leeg in mijn hoofd. Ik hoor nog wel enigszins wat er om me heen gebeurt, maar kan er niet meer op reageren. Het is goed, we zitten samen in de bubbel. Heel rustig en kalm laat ze het touw over mijn hoofd glijden en trekt ze de touwen aan. Ze is lief en beschermend en sust me tot rust als ik even van iets opschrik. Onwennig en koud is het dan ook, als de touwen weer langzaam van me af glijden.
Tijd om weer bij positieven te komen, spullen bij elkaar te zoeken en om te gaan kleden. De avond is al weer voorbij. Ik knuffel iedereen gedag en stap in de auto richting mijn zus om daar te slapen. Scheelt me een lange rit naar huis.
In bed geniet ik nog wel na van mijn zere billen. Blijft toch wel echt fijn om het branderige van de zwepen nadien zo te voelen.
Genoten van de fijne avond, de mooie locatie en de lieve mensen om me heen.
©Rockettt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *